Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne arkadaş bütün oyunlara girerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum :S

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • noluya amd ye ya

Orijinalden alıntı: confuest

bu ne arkadaş bütün oyunlara girerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum :S

eski driverları tam olarak kaldırdın mı ? (driver cleaner vb programlar ile)
    şunu konuyada bir bak istersen (2 gün önce çıkmış )
    http://forum.donanimhaber.com/m_70486851/tm.htm

belki alakası yoktur ama dx güncellemelerini felanda yapmayı bir dene.
    yakınlarda kasayı söktüysen ekran kartı power kablolarından biri oturmamış gevşemiş olabilir mi ? yada kart pci exp slotunda gevşek halde duryor olabilirmi ?
    umarım bunlardan biridir de driver sorunu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Ocak 2013; 17:28:13 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: enescetiner

noluya amd ye ya

o kadar çok önemli adamını işten çıkardı ki sanırım sürücü yazacak adam kalmadı ; CEO'su da driverları oturup kendisi yazmaya çalışıyor.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • AMDye benden kocaman bir alkış ultra highda 4msaa ile 6770mli hp notebookum akıyor akıyor
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • oyundan atma hatası alanlar ıcın sebebını soylım..sılınemeyen aticfx32.dll dosyası nedenıyle cakısma oldugundan dolayı sıstem hata vermekte..drıversweeper bıle ıse yaramadı..bendede bf3 de calısmayı durdurdu hatası aldım..format atıp yenıden denıyecem..amd ekran kartlarını severım ama drıver konusunu hala oturtturamadı gıttı..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Driversweeper ile siliyosun resetleyince birdaha siliyosun. Ben öyle yaptım sorun yok.

önceden göryordum driver sorunlu falan derdim kendi kendime abartıyorlar

ama öyle değilmiş

yakın zamanda yine format atacağım, yine aynısı olursa, kararım kesin!

radyo açık ve dh de takılıyorum

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

alın EKG grafiği

radyo açık ve dh de takılıyorum

Bence GPU'nun stepping ayarlarında problem var.

• 12.10 kullanırken böyle birşey hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

AMDye benden kocaman bir alkış ultra highda 4msaa ile 6770mli hp notebookum akıyor akıyor

psikolojiktir o

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

AMDye benden kocaman bir alkış ultra highda 4msaa ile 6770mli hp notebookum akıyor akıyor

psikolojiktir o

Vay arkadaş bizim yadigârla yapamadığımızı adam mobil 6 serisi ile yapıyor, yok arkadaş kapatalım gidelim tükanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Sapphire 2 GB HD 7850 HDMI Bağlantı

Eski driver ve profili temiz bir şekilde kaldırdım. yeni Driverı yükledikten sonra bu hatayı alıyorum bilgisi olan varmı.

quote:

Orijinalden alıntı: 123454321
    aynı hatanın kurbanıyım 13.2 beta indi şimdi onu deneyecceğim

quote:

Orijinalden alıntı: xanberk
    Bende de aynı hata mevcut.

Aygıt Yoneticisinden tanıtın , HDMI sürücülerini eski 12.10 dan.

Veya 12.10 veya 12.11 yükleyin , Yüklerken hızlı yükle basmayın. Özel seçin oradan sadece HDMI sürücü yuklemesini seçin.

Gerçi HDMI kullanmıyorsanız onun bir etkisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

quote:

psikolojiktir o

Vay arkadaş bizim yadigârla yapamadığımızı adam mobil 6 serisi ile yapıyor, yok arkadaş kapatalım gidelim tükanı.

Sesinizde Bi alaycılık sezdim hiç hoşuma gitmedi ben yalan söylemiyorum gözlemimi belirtiyorum imzamda elimde hangi parçalar olduğu yazıyor o.cdeki başarılarım ortada ben bilgisayarı bilmeyen bi adam deilimki mobil gpunun performansını sallıyım bfyi 3 farklı sistemde denedim bu 4.sistem gözlemimi paylaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• quote:

quote:

quote:

quote:

psikolojiktir o

Sesinizde Bi alaycılık sezdim hiç hoşuma gitmedi ben yalan söylemiyorum gözlemimi belirtiyorum imzamda elimde hangi parçalar olduğu yazıyor o.cdeki başarılarım ortada ben bilgisayarı bilmeyen bi adam deilimki mobil gpunun performansını sallıyım bfyi 3 farklı sistemde denedim bu 4.sistem gözlemimi paylaştım

Alay etmiyorum; ancak biraz dokunduruyorum esasen, mobil gpuda 4msaa ile hem de 6 serisinden bir bileşen için "akıcı" demek bana tuhaf geliyor. Tamam sizin için akıcıdır da normalde en fazla o da kapalı alanda 35 fps yi görsün bilemedin 40, ama abi 4msaa nedir ya benim kart bile operation metro da binadan çıkarken 38 fps ye iniyor 2msaa ile. Akıcı dersen yok artık derim, psikolojiktir derim. Bunu Crysis için söyleseniz ucundan tutabilirim ama BF3 te herkes biliyor 50 fps altının akıcı olmadığını o yüzden o "akıcı" kavramını cidden yagırgadım. Ha sizi tatmin ediyor mu? Cevap evetse benden size iyi oyunlar demekten başka bir söz kalmıyor.

• Artış varmı pek anlamadım ama 7870 ile bir sorun yaşamadım.

quote:

quote:

quote:

quote:

psikolojiktir o

Alay etmiyorum; ancak biraz dokunduruyorum esasen, mobil gpuda 4msaa ile hem de 6 serisinden bir bileşen için "akıcı" demek bana tuhaf geliyor. Tamam sizin için akıcıdır da normalde en fazla o da kapalı alanda 35 fps yi görsün bilemedin 40, ama abi 4msaa nedir ya benim kart bile operation metro da binadan çıkarken 38 fps ye iniyor 2msaa ile. Akıcı dersen yok artık derim, psikolojiktir derim. Bunu Crysis için söyleseniz ucundan tutabilirim ama BF3 te herkes biliyor 50 fps altının akıcı olmadığını o yüzden o "akıcı" kavramını cidden yagırgadım. Ha sizi tatmin ediyor mu? Cevap evetse benden size iyi oyunlar demekten başka bir söz kalmıyor.

680m ile akıcı oynanamazken(20 fpslere kadar düşüyor yerine göre) ultra + 4xmsaa ile adam 6770m'de oynuyormuş ne güzel dimi ?(kapalı açık alan farketmez o kartla 4xmsaa hikaye.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

psikolojiktir o

akıyor demekkı..ya akıyor kelımesının blg dunyasındakı anlamını ıdrak edememıssın yada saka amaclı yazmıssın dıyecektım ama bu yazından baya baya cıddı oldugunu gordum..o zaman ılk secenek..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.