Şimdi Ara

Cataclysmle devam edilecek class

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 80 level Druid ve Paladin Sahibiyim Hangisi oynıcam karar veremedim.. Paladin en son karakterimdi Üstü en düzgün olan fakat oda artık sıkmaya başlamıştı.. Druid ise TOC zamanından kalma üstü var vs.
    Sizde Cataclysm de hangi class daha etkili oluyor ?

• paladin daha iyi olur bence bu yeni moblar gerçekten sağlam 2-3 tane toplayıp kesemiyorsun öyle.Sıkacağını falan sanmıyorum sonuçta paladin çok değişti prot olarak devam edebilirsin gayet eğlenceli.Druid zor her türlü feral bile olsa bir yere kadar

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • İtemleri bırak bir kere direk hepsi değişecek zaten.Gördüğüm kadarıyla şu an için pek bir fark yok classlar arasında.Bana kalırsa sen hangisinden daha çok zevk alacağını düşünüyorsan onu oyna.Ben olsam druidi seçerdim çünkü moonkin formu çok güzel ve zevkli yapmışlar bana göre.

Orijinalden alıntı: tidus

Bende mage sahibiyim bende acaba cata ile yeni car mı kassam diye düşünüyorum. Sanırım herkes zamanla değişiklik arıyor. Ben paladin kasmayı düşünüyorum sizde bir mage kasın:D

bende mage oynadım 20 levela kadar sırf dungeon sayesinde ama sıkıldım şimdi yine 85 e kasmaya devam ediyorum

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Valla rogue,lock,dk,warr,mage,druid oynadım.. Druid daha çok hoşuma gidiyor.. Çabuk sıkılan bir insanım o yüzden sürekli değişiklik arıyorum.. bnce en mantıklısı bir formu nerflense diğeriyle kasabilirsiniz.. bende balance kasıyorum gerçekten levelingte çok iyi.. mage gibi vuruyor paladin gibi iyileşiyor.. hele sualtındaki q larda çok canımı kurtardım form sayesinde..
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • Valla herkes dps yönüyle bakmiş ama resto druidde mükemmel,hele simdi crit+haste li hotlariyla çok sevdim
  • Hangi class daha etkili mevzusunu kafana takmamanı öneririm ki zaten Blizz'in hangi classa ne yapacağı belli olmuyor.Oyunun amacı zevk almak.Hangisinden daha çok zevk alıyorsan onunla oynamalısın.

İlerde sıkılırsam Paladinimi 85 lerim .

Orijinalden alıntı: SINIRYOK

Ben yine mage kascam. Wow tarihinde görülmüş en iyi görünen mage set geliyo kaçırmak istemem :D

Görünüm iyi de dps kötü oldu artık katlanacağız.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

quote:

Ben yine mage kascam. Wow tarihinde görülmüş en iyi görünen mage set geliyo kaçırmak istemem :D

nerf mi yedi mageler
    Vienna University Of Technology Elektro Technik
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

dk kasan yok mu ya

Kasıyorum 2.5 sene önce kapatmıştım hesabımı şimdi tekrar açtım, arkadaşlarımın serverında goblik dk açtım onu kasıyorum

quote:

Criti yüksek seviyeye çekmeden DPS kötü diyemem mage için. Özellikle Fire gibi crite çok bağlı olan bir specle.

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

dk kasan yok mu ya

Kasıyorum 2.5 sene önce kapatmıştım hesabımı şimdi tekrar açtım, arkadaşlarımın serverında goblik dk açtım onu kasıyorum

85 skili çok deli ama sadece pvp içi mob lara işlemiyor

• quote:

quote:

quote:

Criti yüksek seviyeye çekmeden DPS kötü diyemem mage için. Özellikle Fire gibi crite çok bağlı olan bir specle.

Arcane için konuştum ben Fire in kötü dps yaptığı çok nadirdi kötü dps yaptığı idda edildiği zaman bile end gear a gelindiğinde max dps i fire yapmıştı.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

dk kasan yok mu ya

85 skili çok deli ama sadece pvp içi mob lara işlemiyor

Outbreak'den başka pve için ne skill geldiki dk ya adam gibi? Festering Strike ise unholy dışında gereksiz bir skill bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 12 Aralık 2010; 0:28:03 >

• DK self heal denen birşey kalmamış neredeyse, özellikle unholy oynarken death strike rotasyonun içine ediyor ve doğru düzgün bir getirisi yok. Self heal neredeyse sıfır.

Festering strike unholy için çok iyi bir skill olmuş, sağlam vuruyor, dot sürelerini 6 saniye uzatması da rotasyon için çok faydalı.

Ama self healın şu anki durumu çok düşündürüyor beni pvp açısından.

Orijinalden alıntı: orc123456

DK self heal denen birşey kalmamış neredeyse, özellikle unholy oynarken death strike rotasyonun içine ediyor ve doğru düzgün bir getirisi yok. Self heal neredeyse sıfır.

Festering strike unholy için çok iyi bir skill olmuş, sağlam vuruyor, dot sürelerini 6 saniye uzatması da rotasyon için çok faydalı.

Ama self healın şu anki durumu çok düşündürüyor beni pvp açısından.

evet o konuda haklisiniz level kasarken sürekli yanimda yiyecek bulunduruyorum yoksa canım dolmuyor
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.