Şimdi Ara

Cataclysmle devam edilecek class (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

DK self heal denen birşey kalmamış neredeyse, özellikle unholy oynarken death strike rotasyonun içine ediyor ve doğru düzgün bir getirisi yok. Self heal neredeyse sıfır.

Festering strike unholy için çok iyi bir skill olmuş, sağlam vuruyor, dot sürelerini 6 saniye uzatması da rotasyon için çok faydalı.

Ama self healın şu anki durumu çok düşündürüyor beni pvp açısından.

evet o konuda haklisiniz level kasarken sürekli yanimda yiyecek bulunduruyorum yoksa canım dolmuyor

Hocam 80 üstü için bişey diyemicem ama, şuan outland'de kasıyorum ve çok az yemek yedim şu ana kadar. Yediğim zamanlarda da 4-5 tane mobu toplayıp kestim. DK gerçekten çok sağlam. World pvp ye denk geldim bi kaç kere, kendimden 3-4 level üstteki warrior ve hunterları neredeyse full hp kestim. (unholy) ama mage e kesildim mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

quote:

Orijinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

quote:

Ben yine mage kascam. Wow tarihinde görülmüş en iyi görünen mage set geliyo kaçırmak istemem :D

Görünüm iyi de dps kötü oldu artık katlanacağız.

Criti yüksek seviyeye çekmeden DPS kötü diyemem mage için. Özellikle Fire gibi crite çok bağlı olan bir specle.

Arcane için konuştum ben Fire in kötü dps yaptığı çok nadirdi kötü dps yaptığı idda edildiği zaman bile end gear a gelindiğinde max dps i fire yapmıştı.

Arcane için ne kadar int lazım olsada sonuçta crit olmayınca dps oldukça düşük oluyor. Ha int oranlarımız bile şu anda oldukça düşük.

Sonuçta fire iyi dps yapıyorsa problem yok. Hangi class bütün talentlerle aynı dpsyi yapıyorki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 12 Aralık 2010; 14:11:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yine mage kascam. Wow tarihinde görülmüş en iyi görünen mage set geliyo kaçırmak istemem :D

Görünüm iyi de dps kötü oldu artık katlanacağız.

Criti yüksek seviyeye çekmeden DPS kötü diyemem mage için. Özellikle Fire gibi crite çok bağlı olan bir specle.

Arcane için konuştum ben Fire in kötü dps yaptığı çok nadirdi kötü dps yaptığı idda edildiği zaman bile end gear a gelindiğinde max dps i fire yapmıştı.

Arcane için ne kadar int lazım olsada sonuçta crit olmayınca dps oldukça düşük oluyor. Ha int oranlarımız bile şu anda oldukça düşük.

Sonuçta fire iyi dps yapıyorsa problem yok. Hangi class bütün talentlerle aynı dpsyi yapıyorki.

Bir de şu andaki durumda mana pool'ların da düşük olması yüzünden arcane blast*4 gitmek bile zorlaştı, arcane blast 4'üncü stack'te 7k mana istiyor.

• quote:

dk kasan yok mu ya

DK'yı Değişmem Hiç Bi Class'a.. Kullanmasını Bilene Müthiş Class.. Acaip Zevk Alıyorum Oyundan.. Daha Cataclysm'e Geçiş Yapamadım Çok Özlediğim Aklıma Geldi Yine

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

dk kasan yok mu ya

DK'yı Değişmem Hiç Bi Class'a.. Kullanmasını Bilene Müthiş Class.. Acaip Zevk Alıyorum Oyundan.. Daha Cataclysm'e Geçiş Yapamadım Çok Özlediğim Aklıma Geldi Yine

aynen bende öyle görüyorum zaten tek charım var oda dk sadece 55 e kadar rog kasmistim dk açmak için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.