Şimdi Ara

Cass Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kac gun once cass cok kolay demistim ya belami buldum arkadaslar su an cass kullanamiyorum q skillini tutturamaz w yu yanlis zamanda yanlis yere atar oldum bir tek e skillini atabiliyorum ultiyi de kullanmaya korkuyorum buildden tutun skill siralamasina kullanma tarzimdan runelara toplu bir degisiklik yapmayi planliyorum bir de gank yedigimde sag birakmiyorlar yardim edin

• Bana kalırsa skillerini smart cast'e al daha hızlı kullanırsın. Ultini gank e gelen adamlardan kacmak icin kullanabilirsin ve kacarken q skilinin verdiği MS yi kullan. Rune olarakda AP - MP karısık guzel bence..
  • Ulti kullanımlarında flash+ulti tavsıye ederim sonucta stun efektini kullanabılmen ıcın cok yardımcı oluyor.ultide stun olan adam zaten cass ten kurtulamaz. Heleki o combata kadar spellwamp almıssan o adam senden kacamaz senıde alamaz.

NOT: Buarada eskiden smartcast olarak kullanılan skıllerı su son spectate modundan sonra kullanırken sıkıntı yasayanlar options tan tekrar smartcast indicatorı kaldırsınlar (yada tekrar aktıf etsınler) eski haline donecektır. Baslarda cok sorun yasadım acaba sıstemmı degıstı diye ama baktımki ayar degismis :)
  • smart cast senin isteğine kalmış ama bence kullanma smart castsız bir alış önce ilk oyunumda bende cassla fail oldum zamanla alışılıyo
  • ben cassla cok iyi skorlar cıkarıyorum, sadece e skillini smartcast kullanıyorum, bide arada bir canı %60 olan bir hero varsa karşımda optionsa girip smartcast ulti ayarlıyorum, FLASH + ulti, q e w e e e öldü zaten. birde ultiyi kullanmaktan kaçınma , kasmış bir hero varsa ve TF ye arkadan giriyosa bazen ultiyi sadece o adama bile çakabilirisn ( geçen oyunumda vayne full item dizmişti 20dkda ona atıyordum ultiyi ) Q rangesine girer girmez at Qyu geri dön ayrıca tutturmak için adam minion last hit atmaya gelcegini düşündüğünde gelirken tam üstüne at vurcak + geri dönene kadar yer yada biraz gerisine atarsın yani cok rahat üstünlük sağlarsın. bir fizz bir kassadin ve bir leblancdan korkuyorum o kadar.

ha birde annie gibi stunu, brand gibi stunu olan karakterler için ilk Q yu fullemen gerekir çünkü eğer E yi fullersen E atıyım derken stun yiyip cok büyük dmgler yiyebilirisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 9 Mayıs 2012; 16:11:07 >

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gordugum ruya lutfen yardim edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynadıkça alışırsın. build istiyorsan

bot+3pot başla ilk dönüşlerde 1200den az paran varsa dorans stackle, 1200den fazla paran varsa hextech revolver al. hextechten sonra rylai+rabadon+zhonya+void iyidir. en son hextechi wotaya çevirirsin (nerften sonra wota çok pahalı oldu ondan tavsiye etmiyorum, ama kesinlikle early hextech gerekli yani sustain için)

skill sıralaması olarak 4. levelda w aç, ilk q aç, ilk e fulle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 9 Mayıs 2012; 17:02:43 >
  • Bende çok iyi gidiyordm. Çok severek oynadım. Ama bir ara karşıma bir anivia çıktı belamı gösterdi. O gün iyi olmadığımı farkettim. Cassla oynarken kafan rahat,stresli bir anında olmasın. Düşünerek skilleri at comboyu kaçırma. Q skilini alışman zaman alır bu doğal bir şey :-) ultiyide kullanmaktan çekinme. Bu bir oyun ben bazen adamı kule dibi bile o ultiyle aldığımı hiç beklemedikleri anda vurduğumu bilirim :-) amaç rakibe çaktırmamak bu kadar basit :-)
  • Birkaç post üstteki arkadaşın buildini öneririm, ben de aynısını kullanıyorum. Sadece karşıdaki takım m.resist item almamış kadar gerizekalıysa ya da sadece 1 heroda filan varsa void staff yerine alternatif düşünebilirsin. Abyssal banshee vs.vs.

Geçen yazdan beri cass kullanıyorum smartcaste geçen hafta geçtim.d Tavsiyem şimdilik sadece e'yi s.cast'e al.

Rune;
    Quint->ap, glyph->ap per level, mark->m.penetration, seal-> mana regen per level.

Gank durumunda w'yi tutturup q atarsan onları slowlayıp kendin hızlanırsın. Ben genelde 2 kişi filanlarsa ultı atarım, çünkü cassio kullananlar için altın fırsat; adamlar kendi isteğiyle paşa paşa üstüne doğru geliyor, ulti tutturma sorunu yok, e daha ne ulti at en az birini al, ayrıl ve alay dolu bır mesaj gönder diğer takıma. Ulti sonrası seni yakalama şansları da çok az, zaten garanti q ve w yi tutturmuş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 9 Mayıs 2012; 20:58:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.