Şimdi Ara

Casper Omega Duo ses ve internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar ben daha önceden yanlış yere açmışım konuyu yöneticiler bi kaç saat taşımıyınca buraya yazdım ama onay bekliyor yazıyor şuan elektronik bölümündeki konuda ne anlamda anlayabilmiş değilim. Neyse ben yanlış hatırlamıyorsam ben 6 yaşındayken (yıl 2006) da casper omega duo aldık. bikaç kez çöktü filan ama sonra ben bu usb den fan yapmaya filan kalktım ordan arkadan cızz ses geldı sanırım o ara oldu şuan hatırladım bu olayı. Ana kartımı yaktım naptım bilmiyorum ama internette gitti. Bu olaydan önce ses gitmişti zaten yoktu. Bikaç hoparlör değiştirdim sağlam olduğuna emin olduklarımla. Kulaklık filan hiçbiri çalışmıyor. Bilgisayar şuan üstkatta az sonra aşağıya indireceğim size ne gibi bilgiler vermem gerek ve ne yapmam gerekir bişey alacaksam ne kadar bi bütçe gerekir? Şimdiden çok teşkkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTUĞRUL OK

Öncelikle herkese merhabalar ben daha önceden yanlış yere açmışım konuyu yöneticiler bi kaç saat taşımıyınca buraya yazdım ama onay bekliyor yazıyor şuan elektronik bölümündeki konuda ne anlamda anlayabilmiş değilim. Neyse ben yanlış hatırlamıyorsam ben 6 yaşındayken (yıl 2006) da casper omega duo aldık. bikaç kez çöktü filan ama sonra ben bu usb den fan yapmaya filan kalktım ordan arkadan cızz ses geldı sanırım o ara oldu şuan hatırladım bu olayı. Ana kartımı yaktım naptım bilmiyorum ama internette gitti. Bu olaydan önce ses gitmişti zaten yoktu. Bikaç hoparlör değiştirdim sağlam olduğuna emin olduklarımla. Kulaklık filan hiçbiri çalışmıyor. Bilgisayar şuan üstkatta az sonra aşağıya indireceğim size ne gibi bilgiler vermem gerek ve ne yapmam gerekir bişey alacaksam ne kadar bi bütçe gerekir? Şimdiden çok teşkkürler

Anakartta bir hasar oluşmuş anlaşılan. Ancak bu hasarı oluşturan şeyi bulmamız gerek önce. Bu durumun tekrarlanmaması için önemli. Voltajlarda gidip gelme oluyor mu? Veya güç kaynağınızda da ayrı olarak bir problem olabilir.

• Voltaj gidip geliyormu nasıl anlayacağım ? ancak monitorde filan saniyelik kararma filan gibi bahsediyorsanız yada 1 2 saniyeliğine kapanma gibi diyorsanız öyle bişey olmadı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.