Şimdi Ara

Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yerli firma olan Casper'ın laptoplarını kullanan varmı acaba forumda ?

Bu cihazlar nasıllardır ? Kİm tarafından nerede üretilirler ? Servis konusunda Casper nasıldır ?

• Önermem. Tanıdık bildik herkes şu ana kadar bana hep kötü ürünleri var dediler. MEB laptopunda bile celeron verecek kadar kalitesiz bir firma. Zaten MEB de herkes toshibayı tercih edince Casper çekilmişti. Kısaca tavsiye edilmeyen bir şirket
    Dell Inspiron 6400 Core Solo 1.86 VGA @ Intel Centrino Duo Mobil Teknolojisi Intel Core Duo İşlemci T1350 1.86 GHz (2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) @ 512 MB DDR2 RAM @ 60 GB Seri ATA HDD @ ATI Mobility Radeon X1400 256 MB Ekran Kartı @ 15.4" WXGA TFT Parlak LCD Ekran @ DVD -/+ RW Optik Sürücü @ 56K Faks Modem @ Dell Wireless Lan 1390 802.11 b/g @ Bluetooth @ 2.80 Kg @ Orjinal Windows XP Home & Nokia N70
  • Şu model mesela ?

http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=56&strHitCountParam=2|2|0|24|64

Süper fiyat yaw !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 486 DX2 -- 10 Ekim 2006; 12:57:49 >

http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=58&strHitCountParam=2|2|0|24|64

Ayrıca eski makinaları iyi değldi ama şimdiki NİRVANA larda falan kasa kalitesi tatmin edici gibi.

Alıcı gözü ile bakmak lazım geçen sıfır bir DELL e baktım kasası elde kırılacak gibi yani modelden modele değişebiliyor.

Kullananlar var onlar yazarlarsa yorumları çok daha iyi olur biz de sonuçta duyduklarımızı yazıyoruz
  • casper alanların deneyimlerini ekşi sözlük'te de okuyabilirsiniz.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=casper
  • 5 PARA ETMEZ

gerçekten de casper notebooklar tek kelime ile kalitesizlik abidesi arkadaşlar. benim arkadaşımın casperı farklı nedenlerle 3 defa servise gitti.
    kasası çok kalitesiz, kullanılan donanımsal parçaların hepsi 3. sınıf. taşınmaya biraz sarsıntıya hiç gelmiyorlar.
    özetle ben casperı hiç tavsiye etmem. 100 dolar fazla verip adam gibi bir marka alın

ancak servisinin hakkını vermek lazım hem ilgileniyorlar hem de çok kısa sürede tamiri bitirip bilgisayarı teslim ediyorlar.
    ee tabi bu kadar arızalı casper göre göre adamlar işin uzmanı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahahakan -- 10 Ekim 2006; 15:23:48 >

• öğretmen kampanyasındaki centrino modelini asus üretmişti. Hatta dendiği gibi asusu söküp casper yapışmış sadece. O modeli güzel yaw kullanıyorm hala. Genelde pek kaliteli ürünler değildir. Ewt işi bilmiyenlerin türk malı die satın aldığı aslında ne olduğu belli olmayan bir ürün. Keşke yapsak ne kadar adi olsada alırdım walla.

Casper'in içindeki işlemci Intel değil mi ? Bunu nasıl açıklayacaksınız ?
  • ARKADAŞIM SEN BOŞVER MİLLETİ FORUMDA BU İŞTEN ANLAYAN ADAM BİR ELİN PARMAKLARINI BELKİ GEÇER BİRİDE BENİM VE BEKLE ALDIM BEN YARIN ELİMDE OLUCAK BAYİNİN DEDİĞİ DOĞRUYSA YAZACAM BURAYA İNCELEMESİNİ
    benim işim bilgisayarlar, haklısın önceki modelleri dediğin gibi işe yaramıyordu, fakat casper kabuk değiştiriyor ve bunuda yeni nesil laptoplarıyla başlattı, turusanın aldığı laptop casperın şimdiye kadarki en ince laptopu. Yakından inceledim elime alıp yakından baktım, gerçektende tasarımı pahalı markalarla fazlasıyla başaçıkabilir, özellikleri ise birçoğundan çokdaha üstün, sadece bilgisayarı çalıştırıp ekranına bakamadığım için nasıl bilmiyorum onuda alınca görücez. Casper a önyargılı yaklaşmayalım, bence biraz daha iyiniyeti hak edecek kadar çalışıyor adamlar. Bizde türk olarak destek olalım, tabi eğer gerçektende bu modellerde eskisi gibiyse ozamanda yerden yere vurmak sözümüz olsun...
  • fikir soruyormuş gibi buraya mesaj yazıp sonra yazılanları beğenmeyince kızarak tepki göstermek de enteresan bir şey tabii. madem öyle beğeneceğiniz gibi cevap vereyim: casper piyasadaki en süper bilgisayar, sony'ler de de intel var, onlar da çin'de üretiliyor ne de olsa. siz en iyisi casper alın, tam size göre bir bilgisayar markası.

Ayrıca yeni modellerde kasa kalitesi iyi gibi görünüyor.

AYrıca ESKi modellerde kasa kalitesi kötübaktım çok basit plastik a elinde kalacak gibi duruyor.

Kaliteli markalar kendini hissettirir kulandıkça.

Kullanıpta sorunu olmayan herkes kendi kullandığı markaı över ende ACER iövüyorum ASUS un kalitesi çok iyi TOSHİBa yine öyle DELL in bazı makineleri iyi değil.

ayrıca dell irlanda da fabrikası var orada üretim yapıyor mesela bendeki irlanda malı üretim yeri de irlanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Ekim 2006; 16:37:15 >

Bu arada arkadaslar dünya da öyle yüzlerce üretici yok belli başla 4-5 tane üretici var hepimizin çok iyi dediği markalarin ürünleride uzakdoğu da kurulu bu firmaların üretim bantlarından çıkıyor tabii ki firmaların kendi dizayn ve teknoloji leri ile.
  • Bence fiyat performans oranı süper, bu fiyatlara bu özellikler diğer markalarda hayal ancak. Umarım yeterli kalitededir ürünleride.

öncelikle bunların hepsi çinde üretiliyor evet ama biz zaten çindeki işçiliğin kaltesiz olduğunu söylemiyoruz.
    burada önemli olan malzeme kalitesi. arkadaşlar buna fason üretim denir burada fason üretim yapan firma sen istersen yani paran varsa malı kaliteli istemezsen de yani paran yoksa da kalitesiz üretir.
    ayrıca malzemenin gerçek kalitesi de öyle ürünü mağazada eline alıp bakmanla ortaya çıkmaz malzemenin gerçek kalitesini zaman gösterir.

ayrıca şu "hepsinde intel işlemci aynı ekran kartı ve ram yok mu" düşünücesini de bırakın. başkası farklı düşünebilir ancak benim için bilgisayarın kalitesini gösteren asıl elemanlar (özellikle laptop da) zaten bu işlemci, hdd veya ram gibi şeyler dışındaki elemanlar. çünkü işlemciyi gidip intelden herkes alabilir ancak o elemanları kitap kadar kasanın içine aynı ustalıkla koyamaz.

diğer yandan laptop yapmak desktop yapmaya benzemez zor bir iştir. laptop imalatında kasa kalitesi ve tasarım çok daha fazla ön plana çıkar. yaptığınız en küçük hata kullanıcıyı çok rahatsız edebilir (şu meşhur dell 6000 lerin fan sorunu en son çıkan hp lerin kasasındaki dengesizlik sorunu gibi...)

• Bikaç modelini gördüm özellikle kasalarının kalitesi çok kötüydü. Cahilliklerinden gidipte bu makinelere para sayanlara çok acımıştım.. Yeni modellerini bilmiyorum. Belki de gerçekten iyidir.
    Fakat yükünü tutana kadar millete çürük çarık mal satan, işi tutturunca da bak artık bizde kaliteli mallar üretiyoruz biz Türk üz destekleyin vatan millet sakarya felan diyenlere hiçbir zaman güvenmedim..
    Güven - itibar kaybedildikten sonra kazanması zordur. Hani bir ara Bosch reklamlarında vardı "İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.. " Ticari ahlak - tüccarlık budur..
    Bilmem anlatabildim mi..

I Love it, When a Plan Comes Together!.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.