Şimdi Ara

Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
10.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi arkadaşım casper hand office(eten m500) aldı. ppc ler içinde bence en iyi performansa sahip cihaz. 1 yıl sonra dokunmatik ekranı bozuldu. makina servise gitti, 25 gün sonra döndü 250 ytl para istediler. ekran değişmiş ancak bu ekran almanyada 50-70 euro arasında takılıyormuş. servis çok kazık
    FinePix S6500FD - HP DV8000 - Panasonic TX-P42GW20 - DENON 1312 XP with 3D DTS - HTC Sensation XE with Beats Audio - Philips HMP5000 Media Player - Logitech Harmony 650 - Yeni Astra (makyajlı) 1.3 DTE 95 BG
  • benim arkadaş cpd1830-7b85b aldı wi-fi kartında sorun çıkmıştı.servise götürdü ben yani laptop istiyom dedi ertesi gün(kendisi ankarada) yeni laptopunu teslim aldı bence servis gayet iyi işliyor..
  • casperdan 2 ay önce bilgisayar aldım.Aldığımdan 1 ay sonra kasanın icinden garip sesler gelmeye başladı.Servise götürdüm içini temizledi ve 20 lira servis ücreti aldı.1 hafta gecmedi yine ses gelmeye başladı.Ben böyle bi firma görmedim..Herşey satana kadar..Ana merkezi arıyorum servisler para alır eğer vermek istemiyorsanız istanbula gönderin diolar..Olacak iş mi bu..Madem istanbula göndericem nie servis noktaların var türkiye çapında..2 yıl garanti dediler..Servisine ayrı para parcasına ayrı para veriyorum..Hic acılmadık kasanın icindeki parcadan bile para alma durumları varmış.Bu hurda yığınına kamyonla para harcadım..Haram zıkkım olsun.Arkasında bandrol dahi yok.Bunu gidip sorsam bundan mesul deiliz siz açtınız demezlerse şaşarım..Sorumluluk almaktan kaçıyorlar.Profesyonellik böyle olmaz..Tv de bangır bangır reklam yapmayla olmuyo bu işler..Bu servisi 2.cağırmam.Henüz 2 aylık bilgisayar ve şimdiden başımı ağrıtmaya başladı.Aldığım güne lanet olsun.Asla almayın pişman olursunuz.Garantili demeyin garantisi hiçbişeyi kapsamıyor bilgisayar her bozulduğunda ist. göndericeksem.Sattğınız malın arkasında durun ben böyle hizmet görmedim ben bi tüketici olarak bütün haklarımı sonuna kadar arıyacağım.herkeze anlatıcam nası bi hizmet verdinizi avukat arkadaşlarımlada görüşüyorum casper ın benden çekeceği var müşteri hizmetlerini arıyorum benı dınlemeden para ödemek istemiyosanız bize gönderin diyip kestiriyolar böle hizmet olmaz.

• BİZ CASPER NİRVANA KULLANIYORUZ ARKADAŞIM 5 YILA YAKIN OLDU KULLANALI HİÇ BİR SORUN HİÇ BİR TIK ÇIKMADI. ANLAYACAĞINIZ GİBİ ÇOK MEMNUN KALDIM VE ŞUANDA KENDİME BABA BİLGİSAYARI YANİ YENİ NESİL CASPER NİRVANA ALDIM. UMARIM SİZDE ÇOK MEMNUN KALACAKSINIZ. ÖZELLİKLE O TUŞ TAKIMLARINI VE TOUCHPAD'I KULLANMAYA DOYAMAYACAKSINIZ.YENİ NESİL CASPER NİRVANA HEPİMİZİN GÖZ BEBEĞİ. CASPER'İ NERDE GÖRSEM GÖZÜMDE PARLAR. SİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM GERİSİ HAVALE YANİ BOŞ İŞLER. TOSHİBA BİLE CASPER'İN HIZINA YETİŞEMİYOR. YENİ NESİL CASPER NİRVANA DÜNYA KALİTESİ OLARAK ÇOĞU KİŞİ KULLANIYOR. TOSHİBA'YI KÖTÜMSEMİYORUM FAKAT CASPER KADAR İYİ VE MÜKEMMEL OLAMAZ. HEPİNİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM... KOLAY GELSİN... GÜÇLÜ BİLGİSAYAR CASPER NİRVANA

CASPER NİRVANA HAFİF OL ÖZGÜR OL
     Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ? Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ? Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanbakırcı

Olayın başka bir açıdan baktığımızda, plastik malzeme kalitesinden tutun, kullanılan işlemci ekran kartı vb. ürünlerin kalitesi her zaman her kullanıcı açısından fark edilir. Casper ında ne olduğu ortadır. ne kadar göz ardı edilsede Mühendislik kısmı her zaman ürünü ön plana çıkarmıştır. HP, Dell, lenova, gibi ürünlerde bir notebook u tasarlamak hatta mainboardını gibi şeyleri kendi mühendisleri kendi Ar-Ge departmanlarında uzun çalışmalar sonucunda ve testlerden sonra uzak doğuda üretiliyor. dikkat edin sadece üretimini hepinizin söylediği gibi uzak doğuda yapılıyor. ama tasarımı neyin nerde olacağını üreticilerin kendi mühendisleri yapıyor. Ama Casper, vestel, arcelik, keysmart gibi ürünler uzakdoğuda bilinen zaten toplama dediğimiz hazır notebookları alıp logo ve isimlerini yapıştırıyorlar. dahada ilerletmişler üretim yapılan fabrikkada hazır casper vb. logo ve isimleri yazdırıyorlar. Bence toplama bilgisayarlarla yıllarca IT sektöründe olan belli bir dönemlerden geçmiş bütün dünyada her ülkede bulunan markaları kıyas dahi etmek mantıksızlıktır.
    Azerbaycan da da romanya dada, İngilterde , USA dede böyle casper gibi markalar vardır. onlarda herşeyi toplarlar ve hazır alırlar. Ama isimlerinin birkaçı bilmekten ve ürünü sadece resimini görekten öteye geçmez. keşke bizim Türkiye ninde uluslararası bir bilgisayar firması olsa binlerce kişi çalıştırsa her ülkede ofis açsa, kendi ürünün kendi dizan etse.

CASPER NİRVANA ZATEN TÜRKİYE'DE PEGATRON CORPORATİON TARAFINDAN ÜRETİLMEKTEDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

marangozdan otomobil alınmayacağı gibi casper'dan da bilgisayar alınmaz
    -adamlar yememiş içmemiş dünyadaki en ucuz anakartı arayıp bulmuşlar.
    -yaptıkları bilgisayarı! hiçbir ayar düzenlemeyapmadan müşterinin kucağına atmışlar.
    -müşteri bakmış ki,bilgisayarın işlemci hızı 2500 olması gerekirken 1050 mhz.
    önce,"bu işlemciler bu şekilde çalışır" diye kıvırmış servis.
    üsteleyince,anakartın güncellenmesi lazım fakat biz yapamayız,riskli bir iş demişler
    çıkarken de akıl vermeyi ihmal etmemişler."bilgisayardan anlayan birisine yaptırıverin"
    şimdi mahkemelik arkadaşım casperla.belki bir yıl olmuştur.hala çözülmedi.

şimdi bu adama ,tamam casper bazı hatalar yaptı ama şimdi düzeldi ,destek vermek lazım deseniz ne der acaba?

zihniyeti değişmedikten sonra bu adamlardan mal alınmaz.paramla rezil olayım diyen varsa o başka,buyursun alsın.

ARKADAŞ SEN KAFAYI FENA VURMUŞSUN GALİBA SENİN ALDIĞIN PC ARIZALI VEYA İSTENİLEN NİTELİKTE DEĞİL. CASPER'İN İYİSİNİ ALDIKTAN SONRA SERVİS ÖKÜZLEŞİR. BOŞVER SEN CASPER'İN İYİSİNİ AL KURTUL ZİLLETTEN. BENCE YANLIŞ BİR BİLGİSAYAR ALMIŞSIN ARKADAŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

arkadaşlar bu yeni casper c2d olan modelini bimekste biraz inceledim 1.83 olanıydı makina gayet performanslı çalışıyor yaklaşık yarım saat makinayla oarda calışan arkadaşla kurcaladık vga oyun hariç kasa kalitesi çok kaliteli değil fakat eskisinden iyi ekranı kaliteli kolonlardan çok kötü ses geliyor ama fiyat olarak iyi bir makina 7400 go olan modeli 1200+kdv idi sanırım

yanlış almışsın o marka gözünde başka markaya dönüşmüş

Orijinalden alıntı: hsyn plt

BİZ CASPER NİRVANA KULLANIYORUZ ARKADAŞIM 5 YILA YAKIN OLDU KULLANALI HİÇ BİR SORUN HİÇ BİR TIK ÇIKMADI. ANLAYACAĞINIZ GİBİ ÇOK MEMNUN KALDIM VE ŞUANDA KENDİME BABA BİLGİSAYARI YANİ YENİ NESİL CASPER NİRVANA ALDIM. UMARIM SİZDE ÇOK MEMNUN KALACAKSINIZ. ÖZELLİKLE O TUŞ TAKIMLARINI VE TOUCHPAD'I KULLANMAYA DOYAMAYACAKSINIZ.YENİ NESİL CASPER NİRVANA HEPİMİZİN GÖZ BEBEĞİ. CASPER'İ NERDE GÖRSEM GÖZÜMDE PARLAR. SİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM GERİSİ HAVALE YANİ BOŞ İŞLER. TOSHİBA BİLE CASPER'İN HIZINA YETİŞEMİYOR. YENİ NESİL CASPER NİRVANA DÜNYA KALİTESİ OLARAK ÇOĞU KİŞİ KULLANIYOR. TOSHİBA'YI KÖTÜMSEMİYORUM FAKAT CASPER KADAR İYİ VE MÜKEMMEL OLAMAZ. HEPİNİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM... KOLAY GELSİN... GÜÇLÜ BİLGİSAYAR CASPER NİRVANA

Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ? Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ? Casper Notebook'lar nasıldır ? Kim Üretir ?

casper'dan para mı alıyorsunuz? Sıf buraya mesaj atmak için üye olmuşsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn plt

BİZ CASPER NİRVANA KULLANIYORUZ ARKADAŞIM 5 YILA YAKIN OLDU KULLANALI HİÇ BİR SORUN HİÇ BİR TIK ÇIKMADI. ANLAYACAĞINIZ GİBİ ÇOK MEMNUN KALDIM VE ŞUANDA KENDİME BABA BİLGİSAYARI YANİ YENİ NESİL CASPER NİRVANA ALDIM. UMARIM SİZDE ÇOK MEMNUN KALACAKSINIZ. ÖZELLİKLE O TUŞ TAKIMLARINI VE TOUCHPAD'I KULLANMAYA DOYAMAYACAKSINIZ.YENİ NESİL CASPER NİRVANA HEPİMİZİN GÖZ BEBEĞİ. CASPER'İ NERDE GÖRSEM GÖZÜMDE PARLAR. SİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM GERİSİ HAVALE YANİ BOŞ İŞLER. TOSHİBA BİLE CASPER'İN HIZINA YETİŞEMİYOR. YENİ NESİL CASPER NİRVANA DÜNYA KALİTESİ OLARAK ÇOĞU KİŞİ KULLANIYOR. TOSHİBA'YI KÖTÜMSEMİYORUM FAKAT CASPER KADAR İYİ VE MÜKEMMEL OLAMAZ. HEPİNİZE KESİNLİKLE CASPER NİRVANA TAVSİYE EDERİM... KOLAY GELSİN... GÜÇLÜ BİLGİSAYAR CASPER NİRVANA

casper'dan para mı alıyorsunuz? Sıf buraya mesaj atmak için üye olmuşsunuz

benim senin gözünde bir şeyim yok ve de ben buraya bilişim için üye oldum arkadaş, acaba sizin neden üye olduğunuzu bilmiyorum ama üye olupta başkalarına karşı olumsuz davranma lütfen ortada patron var..BEN CASPER'E BİRİNCİ KALİTELİKLE GÜVENİYORUM SİZE GÖRE HAVA OLMAZ YANİ...

• Benim de Casperime 5 yildan cok oldu,calisiyor problemsiz (zaten bizde Kazakistanda Casperin servisi yok,satilmiyor,insanlar hic tanimiyor Casperi )))). Yeni bilgisayar alanda sadece Casper sececem. (Casper Nirvana cok guzel,Istanbula gelende onu kendime alacam).
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.