Şimdi Ara

Casper Notebook'da İnternet Olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar casper notebook aldım , bir tane internet için ara kablo vermişler , iki ucu da telefonla modemlerin arkasında bulunan girişlerden , kendi modemimde 4 tane dağıtıcı noktası var , herhangi bir tanesine takıyorum bir ucunu , diğer ucunu da laptobun internet girişine takıyorum . Laptobun yan tarafındaki kısmı tam oturuyor ama modeme giren kısımdan şüpheliyim , internete de bağlanamıyorum , ne yapmalıyım ? Nasıl bağlanıcam internete ?

Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!
    Forum için mobil sürüm yayında! ~ Ödüllü Tutturmak Yarışması
  • Bahsettiğin kablo ethernet kablosu sanırım?

Eğer her iki tarafıda doğru şekilde (zaten yanlış takamaszsın) yerine taktıysan ethernet olmasından dolayı driverde gerektirmeden direk internete bağlanman gerek.
    Kafandaki soru işareti olan, kablonun oturmaması olaynı tekrar kontrol et..

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Benim bildiğim dizüstü bilgisayarın içinde ağ kablosu değil normal telefon kablosu çıkar. Sen telefon kablosunu takmışsın. Sen modemin içinden çıkan kalın kabloyu kullan.

Mesela şu resimde iki çıkış var. Sen ADSL modeminden bağlanmak için soldakini kullanacaksın. Eğer çevirmeli bağlantı kullanacaksan sağdakine doğrudan telefon hattını takacaksın..
    Sende ADSL kullandığına göre soldaki senin işine yarayan çıkış .

Casper Notebook'da İnternet Olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenCesur -- 15 Şubat 2009; 1:26:58 >

Neden ? Halkı kin ve nefretemi teşvik ediyor?

Yada bölücü mesajlarmı içeriyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: BenCesur

Benim bildiğim dizüstü bilgisayarın içinde ağ kablosu değil normal telefon kablosu çıkar. Sen telefon kablosunu takmışsın. Sen modemin içinden çıkan kalın kabloyu kullan.

Bana da öyle geldi;anlamanın basit bir yolu var.Elindeki kabloyu telefona takmaya çalış.Geniş geliyorsa ethernet kablosudur,tık diye giriyorsa telefon kablosudur.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Evet ya ethernet kablosuymuş yanlışmış bu , o zaman yenisini alırız , zaten küçük olmasından anladım , doğru soldakine takacağım çok sağolun yardımlar için
    Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!
    Forum için mobil sürüm yayında! ~ Ödüllü Tutturmak Yarışması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.