Şimdi Ara

Casper Nirvana NB 15.6 Windows 10 64Bit Sorunlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Casper Nirvana NB 15.6 Windows 10 64Bit Sorunlar var.
    Wifi çalışmıyor aktifleştiremiyorum. FN + F2 ye basıyorum açılmıyor.
    Laptop açılırken ilk siyah ekran geliyor es kaza power tuşuna bastım uyku moduna geçti sonra enter tuşuna bastım oturum açılmış windows açıldı.
    En son güncel driverları yükledim en azından ama bu sorunlarla karşılaşıyorum daha önceden tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? PC benim değil komşunun :(



  • Casper Nirvana Laptop'a Windows 7 64-bit işletim sistemi kurmuştum. Wi-Fi kartını otomatik olarak tanımıştı. Fakat Windows açıldığı zaman Wi-Fi çalışmıyordu. Fn + F2 tuşlarıyla Wi-Fi'yi açmak zorunda kalıyordum. Bu şekilde çalışıyordu. Eğer driver yanlış olsaydı bu şekilde de çalışmazdı. Ama bu şekilde kullanmak çok can sıkıcıydı. Sebebini bir türlü bulamıyordum. Sonunda Casper'in sitesinden driverini indirip kurdum. Nihayet normal olarak çalışmaya başladı. Halbuki Windows kurulunca Wi-Fi'yi otomatik olarak tanımıştı ama yine de sitesinden indirip kurunca normale döndü.

    Ben sizin karşılaştığınız bu durumun driver'dan olduğunu düşünüyorum. İndirdiğiniz driver Windows 10 ile uyumsuz olabilir. Ben karşılaştığım durumu size anlattım. Windows kurulunca otomatik olarak tanıdığı Wi-Fi'yi Fn + F2 tuşlarına basmadan çalıştıramıyordum. Demek ki bir uyumsuzluk var.

    Windows 10'u yükseltme mi yaptınız temiz kurulum mu yaptınız, bu da önemlidir. Temiz kurulum yapmadıysanız, bilgisayarı formatlayıp temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.




  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Şimdi yeniden formatladım. Açılır açılmaz Windows otomatik sürücü güncelleme ayarını kapattım.
    Ekran kartının driverini yükledim onda sorun devam ediyor.
    Wifi de FN+F2 ye basarak çalıştı bağlantı kurdu. Hayret verici birşey.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sonun da Bios güncellemesini yaptım. A15PG.303 güncellemesi vardı Free Dos boot iso kalıp dosyasına ISO Maker programı ile lazım olan programları ekledim. Diski yazdırdım pc açılışını boot cd den dosyaya eriştim. Bios güncelleme mükemel bir şekilde oldu. Yeniden başlattım bütün sorunlar düzelmişti.

    Herkese saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenomX6 -- 29 Mart 2017; 22:36:24 >
  • Wifi sorunu için casper photkey programını kurun. Girişte FN+F2 basmaya gerek kalmadan wifi otomatik başlanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.