Şimdi Ara

Casper Nirvana laptop açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
19.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son birkaç gündür Casper Nirvana model dizüstü bilgisayarımda bir sorun var. Bilgisayarın açma düğmesine basıyorum. Bilgisayarın ışıkları yanıyor, fakat ekranda hiçbir yazı belirmiyor. Daha sonra bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda bazen bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.
    Öncesinde bir kere açılmadı, sonraki açtığımda açıldı. Daha sonra çok kez açmayı denedikten sonra açıldı. Şu anda ise hiç açılmıyor.
    Sorunun prizde olduğunu zannetmiyorum, çünkü prize takınca bilgisayarın ışıkları yanıyor. Sorun bilgisayarın kablosunda da değildir diye düşünüyorum. Bataryada da sorun olmadığını düşünüyorum. Bataryayı çıkarıp fişe takarak çalıştırmayı denediğimde ışıkları yanıyor.
    Bilgisayarın sorununun yazılımsal olabileceği aklıma geldi, fakat boot dvd taktığımda sadece dvd takılmış gibi ses çıkartıyor. Boot ekranı görülmüyor.
    Ayrıca müzik çalarımı da bilgisayara bağlayınca şarj olmuyor. Işıkları yansa bile müzik çalar şarj olmuyor.
    Bilgisayarımda Microsoft XP Professional SP3 kurulu. Yardımlarınızı bekliyorum.







  • Hâlâ cevap yok mu? Sorunu düzeltemedim, ama bilgisayarı açtım. Işıkları yanmaya başladıktan sonra fişten çekip 30 dk falan bekledim. En sonunda kapattım. Tekrar açtıktan sonra normal bir şekilde açıldı. Sorunun kaynağı ne olabilir bilmiyorum. Yardımcı olun lütfen.
  • Evet anlattığın olayı aynen bende 2 haftadır yaşıyorum.Bilgisayarın bios ekrani dahi çikmiyor.fakat bilgisayar biraz isininca bios gözüküyor. bende casperin m762 modeli var. bir bilgisayar servisini aradiğimda bana o modelde kuzey yongasının siklikla arızalandiğini söylediler. bu hafta servise yollayacagim sonucu burdan bildiririm
  • Anakart arızası gibi görünüyor garantisi devam ediyorsa servis yolu görünüyor
  • aynı sorun bende var ve %1000 çözümünü biliyorum bak öyle yaptıktan sonra 3-4 kere açıp kapatman gerkiyor dimi? sonra 0701 usb dıt dıt die ses geliyor ve f1 e basıyorsun eger böylese çzümünü biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transalp

    Evet anlattığın olayı aynen bende 2 haftadır yaşıyorum.Bilgisayarın bios ekrani dahi çikmiyor.fakat bilgisayar biraz isininca bios gözüküyor. bende casperin m762 modeli var. bir bilgisayar servisini aradiğimda bana o modelde kuzey yongasının siklikla arızalandiğini söylediler. bu hafta servise yollayacagim sonucu burdan bildiririm

    Hocam neredeyse 2 sene geçecek hortlatıyorum konuyu özür dilerim. Neymiş sorun acaba aklınızda mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.