Merhaba arkadaşlar 10 gün içinde ofiste kullanmak üzere bir dizüstü alamam gerek, bilgilerinize acil ihtiyacım var,
eski dizüstüm sony vaio (camdan aşağa atasım geliyor bazen bu yüzden sakın bu marka tavsiyesi vermeyin)
Donanımdan çok anlamam bu yüzden bilgilerinze çok ihtiyacım var,
birçok programı bir arada kullanırken kasmayan takılmayan bir bilgisayara ihtiyacım var, Oyun tarzı çizim programları vs.. ile işimiz yok, ağırlık SQL2005 ve SQL2003, borsa takip programları, excell , world, vs. Bunlar arasında gezinirken takılma yavaşlama sorunları yaşamak istemiyorum, birakaç program açıkken nete bile giremiyorum... İş bilgisayarı olduğu için oldukça yüklü dosya ve yazışmalarımız mevcut,
İşlemcileriler ilgili bilgim çok fazla yok,
alttaki pc nin Çalışma performansı nasıldır?
marka takıntımız yok,
Burdaki yazılardan takiben, bellek hızı ve işlemci hızının performansımızın artırıcağını düşündüm,
ancak gördüğüm kadar işlemci hızı yüksek olan bu makinenin, bellek hızı DDR2 667 MHz, bellek hızının 800 olması daha iyi bir performans sağlamazmı?
bir sürü marka model arasında boğulup kaldım arkdaşlar, markadan önce işime yarıycak işlemci tipleri ve bellekler arasında seçim yapabileceğim birkaç ürün tavsiye edermisiniz ?
en fazla 1.500 tl civarı fiyat olması gerek
CASPER NIRVANA CPE-P870-4K15 INTEL P8700 CORE 2 DUO 2.53GHZ 4GB 320GB 15.4" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR
Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P8700 - İşlemci hızı 2.53 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic • 4 GB DDR2 667 MHz Bellek • 320 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 1 GB Nvidia Geforce G105 Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek) • 1.3MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 3X USB 2.0 port • Li-ION smart battery
kişisel olarak söliyim casperi sevmiyorum..fasoncu bir mantiğa sahip gibi görüyorum.hp asus lenovo toshiba dell acer bunlardan birini seç derim ben...
piyasanın gercek bayları bunlar çünki
Arkadaşım tm zaten ben markaya taktım demiyorum ama sen bana yine marka tavsiye etmişsin ?
bana model gerek, şu marka şu model, şu işlemci bu hız vs.. işine yarar gibi donanımsal bilgilere ihtiyacım var.
Casper sadece bir örnektir , paketi değil içindeki önemli benim için, burdaki arkdaşalrın bilgilerine güveniyorum, bu konuda oldukça bilgili arkadaşlar var aranızda, ilginize teşekkür ediyorum..
Teknosa'dan alman şart değil, başka yerlerde de bulabilirsin. Pişman olmazsın...
Hocam senin istediğin makinada sağlam işlemci olması gerekiyor, ve ekran kartı iyidir diye tavsiyeler olmuş...O bütçe ile alabileceğin en iyi işlemciye sahip laptop casper'dir...Herkeste bir marka önyargısı var, sana tavsiyem "casper movtevina kullanıcıları" topiğine bakman...Sonuçta kullanıcıları ne diyorsa benim için o geçerlidir ve pek bir şikayet görmedim Bu arada belirtiyim casper laptop'um yok, hatta laptop'um yok