Bildirim
T
@transalp
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
transalp (ulaş demircan) · Samsung altına konu açtı.
15 yıl
Dokunmatik ekran sıcak havalarda saçmalıyor
|
transalp (ulaş demircan) · Casper altına konu açtı.
16 yıl
Casper,Vestel,Datron,Exper vb. markalar hakkında
|
transalp (ulaş demircan) · Teknik Yardım altına konu açtı.
17 yıl
ekran sorunu
|
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
10 Yanıt
0
) firmalar var. Ve bu firmalar yeterli bilgi ve teknolojiye sahip olmalarına rağmen son kullanıcıya doğrudan satış yapmıyorlar. Şimdi olay şöyle oluyor Hp olarak ben kendi mühendislerime laptop tasarlattırıyorum ve Çin'e gidip bu laptobu üretebilecek söz konusu olan firmaların biriyle anlaşıyorum.
. Şimdi diyecek olursak; Vestel'le Hp arasında kalite farkı var mı; evt var, ama bu barebone bilgisayarların tasarımından kaynaklanan fiyatı düşük tutup mümkün mertebe kolay erişilebilir ve fonksiyonel cihaz üretme amacından olduğu için. Yani sizin için dış plastiğinin kalitesinin bir önemi yoksa yani böle janjanlı görünüp görünmemesini problem etmiyorsanız veyahut ekranının led değilde florasan aydınlatmalı olması ilgilendirmiyorsa hiç çekinmeden bu tip yerli üreticilerin (üretici demek yanlış aslında bildiğin ithalatçı) bilgisayarlarına sahip olabilirsiniz. Sonuçta bilgisayar ana elemanları (anakart,işlemci , Grafik kartı, Ram, hatta LCD panel üretebilecek teknolojiye dünyada sadece belli başlı firmalar sahip ve bunların hiç biri komple bir bilgisayarın parçalarını üretmiyor, hepsinin uzman olduğu alan farklı) hep bildik markalardan temin ediliyor.