Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar işlemci soket yapıları hakkında pek bir bilgi sahibi değilim.
    Casper Nirvana CHY Model bir noteboook sahibiyim.

İŞLEMCİ:Intel® Pentium 3550M (İşlemci hızı 2.30 GHz, 2 MB Intel® Akıllı Bellek)
    Bu işlemciyi i5 veya i7 ile değiştirme şansım varmıdır.
    Soket tipinin resmine bakabilirsiniz.

Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme

CPU Z Bilgilerini de paylaşayım.

Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme

AIDA 64 bilgilerinin resimlerinide paylaşayım.

Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidinsoysdas -- 23 Şubat 2016; 20:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abidinsoysdas

Merhabalar işlemci soket yapıları hakkında pek bir bilgi sahibi değilim.
    Casper Nirvana CHY Model bir noteboook sahibiyim.

İŞLEMCİ:Intel® Pentium 3550M (İşlemci hızı 2.30 GHz, 2 MB Intel® Akıllı Bellek)
    Bu işlemciyi i5 veya i7 ile değiştirme şansım varmıdır.
    Soket tipinin resmine bakabilirsiniz.

Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme Casper Nirvana CHY 3550 işlemci yükseltme

CPU Z Bilgilerini de paylaşayım.

AIDA 64 bilgilerinin resimlerinide paylaşayım.

Anakartının bilgilerini paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışacağım ancak desteklediği soket tiplerine baktığımda şu listeye ulaştım ama kesin konuşamam

• Teşekkür ederim bilgiler için.Casper bilgisayarın müsteri hizmetlerini aradigimda işlemcinin lehimli anakarta gömülü oldugundan ve degistirilemeyeceginden falan bahsetti.Ama sokete baktigimda oyle durmuyor.Konuyla alakali profesyonel bilgiye sahip arkadaşlardan yardim istiyorum.Anakartın markasi hakkinda hicbir bilgiye ulasamadim nereye baksam Casper bilgisayar yaziyor.Varmidir anakartin tam model bilgisini ogrenecegim bir program.AIDA 64 gibi programlari denedim ama anakarta ait teknik bir marka/model bilgisine raslamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan yardımcı olacak kimse yok.

• Konu günceldir.

• 3. nesil bir işlemci ile değiştirebilirsiniz.

2. ele bakın

bilmiyorsanız tecrübeniz yoksa kurcalamayın ama
  • Konuyu baya bir hortlatıyorum ama bu laptoptan bende de var işlemci kilit vidasını bir türlü çıkaramadım nasıl çıkarılıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook vs Casper Nirvana
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdminX.

Konuyu baya bir hortlatıyorum ama bu laptoptan bende de var işlemci kilit vidasını bir türlü çıkaramadım nasıl çıkarılıyor?

Hort olacak ama, tornvidayla değil alyan ile açılır hocam o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.