Şimdi Ara

Casper logosunda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartı aldım gt1030 taktım yuvasına açtım pcyi casper logosunda kalıyor açılmıyor sanırım bios sorunu var ancak günvellemeyi bilmiyorum yardım eder misiniz anakartım Pegatron IPXSB-H61

• büyük ihtimal güç kaynağının gücü yetmiyordur yada güç kablosunu takmamışsındır ekran kartın her kartta olmuyor ama sen bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

büyük ihtimal güç kaynağının gücü yetmiyordur yada güç kablosunu takmamışsındır ekran kartın her kartta olmuyor ama sen bi bak

Aldığım kart zaten 30w gibi bir güç tüketimi yapıyor benim kaynağım 350w güç kaynağı gerektirmiyor kart pasif soğutma sistemi var sorun dediğim gibi bios diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

büyük ihtimal güç kaynağının gücü yetmiyordur yada güç kablosunu takmamışsındır ekran kartın her kartta olmuyor ama sen bi bak

Aldığım kart zaten 30w gibi bir güç tüketimi yapıyor benim kaynağım 350w güç kaynağı gerektirmiyor kart pasif soğutma sistemi var sorun dediğim gibi bios diye düşünüyorum

az baktım şurda anlatmışlar senin kartın aynısı
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/pegatron-ipxsb-h61-2206-bios-guencelleme.199688/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

az baktım şurda anlatmışlar senin kartın aynısı
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/pegatron-ipxsb-h61-2206-bios-guencelleme.199688/

oraya bende baktım ama çok uğraş isteyen birazda riski olan birşey diye bulaşmak istemedim

• casper a bi e posta at istersen ben piranhaya attiydim cevap vermemislerdi belki casper verir bi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır PC satan üreticilerin kullandıkları anakartlarda özellikle pegatron gibi markalarda bu tür sorunlar yaşanıyor. Güç kaynağıyla vb. ilgisi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal anakart takılı model hariç harici ekran kartı takılmasını desteklemiyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Hazır PC satan üreticilerin kullandıkları anakartlarda özellikle pegatron gibi markalarda bu tür sorunlar yaşanıyor. Güç kaynağıyla vb. ilgisi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal anakart takılı model hariç harici ekran kartı takılmasını desteklemiyordur.

Bios kaynaklı sorun olmasın ?
  • qwasderf kullanıcısına yanıt
    Ben de bios kaynaklı olduğunu düşünüyorum casper logosunu gösterdiği yerde arka planda bios ekranını geçiyor kartı taktığınızda orada takılı kalıyorsa büyük ihtimal bios'tan dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.