Bildirim
Casper Driver
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
Arkadaşlar casper nirvana mb50ıı1 cihaza format attım lakin driverlarını bulamıyorum. Driver solution yüklesem cihaza , cihazın wifi driverıda yok. Nasıl bağlanacak.. Yardım ederseniz sevinirim.
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Casper&m=MB50II1&id=64776&l=en -
başka bir yerden indircen birde daemon tools ındırcen atıcan ıkısınınde daemoonun setupunu oburunun isosunu sonrra daemonla kurcan -
quote:
Orijinalden alıntı: devrim_moswant
başka bir yerden indircen birde daemon tools ındırcen atıcan ıkısınınde daemoonun setupunu oburunun isosunu sonrra daemonla kurcan
Hocam başka bi yerden ne indircem anlamadım ..s
Hocam verdiğiniz linki kullanamadım malesef .s @oguz298 -
Netbokun markasını modelini yazıp sonuna driver yazıp googlede aratırsan driverler görürsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
quote:
Orijinalden alıntı: devrim_moswant
başka bir yerden indircen birde daemon tools ındırcen atıcan ıkısınınde daemoonun setupunu oburunun isosunu sonrra daemonla kurcan
Hocam başka bi yerden ne indircem anlamadım ..s
Hocam verdiğiniz linki kullanamadım malesef .s @oguz298
başka bir pc den
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X