Şimdi Ara

casper alacağım nasıldır arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar casper kampanya yapmış 12 ay vadesiz şu özellikler nasıl bunlar değişik işlemlerde yetersiz kalırmı servis iyi mi bu markanın eksik yönleri nelerdir acaba
    fiyatı nasıl bu fiyat daha iyi özellikli b.sayar ala bilirmiyim

12*160 olanın özellikleri

intel pent. d ht teknolojili işlemci830
    ( işlemci hızı 3.00 ghz,2x1mb l2 cache,800 mhz fsb)
    orji.microsof wind. xp medi center editation 2005 türkçe
    intel 945 chipset anakart 512 mb dual chanel ddr2 bellek 200gb 7200 sata harddisk
    17 casper falt monit.256 mb geforce 6600le pci experss ekran kartı
    dvd dual (dvd.r.rw. ) 6 kanalı ses kartı casper clavye optik mause spaker
    56 k fax modem 10/100 ethernet 7 in 1 cart reader
    e kolay 3 aylı sınırsız internet
    1milyar 920 milyon
    --------------------------------------------------------------------------

• casperdan uzak dur.hele de markalı bilgisayarlardan da uzak dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

casperdan uzak dur.hele de markalı bilgisayarlardan da uzak dur.

markalı pc den cok casper dan uzak dur
    adamlar sıfır pc ye ıkıncı el parca takıp satıyorlar
    teknık servıs tam rezalet
    sakın ha casper a bulasma benden tavsiye
  • Taksit yapan birçok bilgisayar firması var. Sana uyan bir firma bulabilirsin.

Bu tür PClerde anakart, kasa, ram,monitör gibi parçalar olabilecek en ucuz modellerdir. Oysa yakın fiyata ne olduğunu bildiğin parçaları almak daha iyidir. Ayrıca seçeneklerin daha çoktur. Mesela daha gösterişli bir kasa alabilirsin. Daha iyi bir monitör alabilirsin. V.B....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

Taksit yapan birçok bilgisayar firması var. Sana uyan bir firma bulabilirsin.

Bu tür PClerde anakart, kasa, ram,monitör gibi parçalar olabilecek en ucuz modellerdir. Oysa yakın fiyata ne olduğunu bildiğin parçaları almak daha iyidir. Ayrıca seçeneklerin daha çoktur. Mesela daha gösterişli bir kasa alabilirsin. Daha iyi bir monitör alabilirsin. V.B....

+1593..

Bütçen de iyiymiş yaw; naapçan casper ı.. Casperdan olsa olsa sevimli hayalet olur ama bilgisayar olarak sevimsiz bence..

Sen bize o bütçeyi ver soona bizim sana topladaığımız sistemle onu bi karşılaştır bakalım ne diyeceksin.. O paraya göre hiçbişiy yok o bilgisayarda; üstelik ne anakartını biliyosun,ne remini ne hd yi..

Ayrıca şunu da belirteyim Casper ı marka bilgisayarlar arasına sokmak yanlış.. Yani asla dell veya IBM gibi çalışmıyor bu firmalar.. Casperın yaptığı bir nevi ucuzdan toplayıp üstüne etiketini vurmak o kadar.. Marka bilgisayar Dell dir, IBM dir, HP dir falan yani..

• quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

böle bişe yok atmayalım beyler doru casper rezalet ancak böle bir ahlaksızlığı kimse yapmaz bende casper mağduruyum almaz olaydım bi arkadaşın dediği gibi en ucuz malları bulup takıolar 1900 e formu araştırırsan ya da sorarsan canavar bilgisayarlar bulabilirsin 1900 e istediğin parçayı toplarsın burdan da yardımcı olurlar ama taksit falan varsa işin içinde onu pek bilmem tek bildiim casper a 1900 yatırılmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: HaYaT P3Rt

quote:

quote:

böle bişe yok atmayalım beyler doru casper rezalet ancak böle bir ahlaksızlığı kimse yapmaz bende casper mağduruyum almaz olaydım bi arkadaşın dediği gibi en ucuz malları bulup takıolar 1900 e formu araştırırsan ya da sorarsan canavar bilgisayarlar bulabilirsin 1900 e istediğin parçayı toplarsın burdan da yardımcı olurlar ama taksit falan varsa işin içinde onu pek bilmem tek bildiim casper a 1900 yatırılmaz

casper taknik servisinde calıstınmı hic???
    ıkıncı el ramı takmıs hemde drr333 kullanıcı bılmıyor sıfır makına ıkıgunde bı sapıtıyor
    sonra casper baska bır ıkıncı el ddr400 ram takıyor(tabı bu ramıde 20 gunde ancak takıyor malum super hızlı teknık servıs)
    teknık servıste kılerı bır gorsen 1-2 tane bılen kısı dıger 5-6 kısının pc ıle alakası yok
    kendılerı oturuyorlar gerı kalan genclerı calıstırıyorlar
    bu turkıyenın gercegidir
    hıckımse ustune alınmasın
    bır cok fırma bunu yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 1 Aralık 2005, 11:22:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Casper kullanmadım ama donanimhaber kullanıcılarının azı yanmış bu konuda senide gödüğün gibi bir de taksit yapan ve toplama satan onlarca yer var git oralardan al derim ben. anlattıklarına göre Casper ın teknik servisi bombaymış
  • allahtan sisteme ayrı ekran kartı koymuşlar

mormalde hepsi o/b

arkadaşlar buna da dua edelim yani kaç tane gördünüz böle 6600 vgası olan sistem

yani CASPER alma
  • Kesinlikle casper alma...
  • Zaten bu foruma casper nasıl diye sorman başlıbaşına bir hata.Bence casper gibi firmalar bilgisayarla ilk defa tanışan konu hakkında bilgisi sıfırın altında ''erzurum'' olan kişilere bilgisayar satıyolar.Hem daha ucuza hem de daha kaliteli bileşenlere sahip bir makine rahatlıkla toplarsın.Özellikle ben casper'ın monitörlerine bitiyorum
  • Kim Demiş Casper Kötü Diye ...Ana Kartı Bile Foxconn Foxconn 'dan iyi Anakartmı war Kasa tipine Laf bile Söyleyemiyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ıkıncı el ramı takmıs hemde drr333 kullanıcı bılmıyor sıfır makına ıkıgunde bı sapıtıyor
    sonra casper baska bır ıkıncı el ddr400 ram takıyor(tabı bu ramıde 20 gunde ancak takıyor malum super hızlı teknık servıs)
    teknık servıste kılerı bır gorsen 1-2 tane bılen kısı dıger 5-6 kısının pc ıle alakası yok
    bu turkıyenın gercegidir

eed çalışıorum şu anda teknik serviste tmm ii bilgisayarlar diil ama öle bi sahtekarlık yoq eski parça takılmıo asla gültepe şubesini arasan bana ulaşabilirsin inanmıosan adım ilker

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu turkıyenın gercegidir

eed çalışıorum şu anda teknik serviste tmm ii bilgisayarlar diil ama öle bi sahtekarlık yoq eski parça takılmıo asla gültepe şubesini arasan bana ulaşabilirsin inanmıosan adım ilker

Bence Casper Şubesinde Çalışıyorum Mersinde... Gelen Kasaların Arızalarını Tespit Ediyoruz.. Garantili İse Parçayı Değiştiriyoruz.. Bunun Başka Bir alternatifi yOKTur. Bilmiyorum Diğer iLLeRDeKi Casper Şubelerinin Ne yaptıklarını Ama Hepsi Aynı DeğiL..

• bence tüm markalardan uzak dur... ya kendin diz yada güvendigin birine dizdir...
  • bi arkadaşte casper aldı geçen yıl(alma demiştim ama)remler dual deniyordu amafarklı hız ve marka ekran kartının markası belli değil yanı parçaların ne marka olduğunu bilemiyorsun hepsi ucuz mal ama fiyatlar kazık.aynı fiyata kendin daha iyisini ucuza toplayabilirsin
  • Sana tavsiyem casper'dan uzak dur.
  • casperdan makine alacağına forumdaki arkadaslardan yardım al bi toplama yap.... geri kalan parayla da canavar bi ses sistemi al...
  • ben casper kullanmadım ama sabit bi taslakta toplanmış pc alıcagına durumuna göre toplama yap her istediğini kendin seç.zaten 12-24 her bilgisayarcıda istediğin taksit olanaklarına ulaşabilirsin kartına göre.benden sana tavsiye.
  • ARKADAŞLAR,CASPERİ BU KADAR KÖTÜLEMEYİN,HERKES YAZICIOĞLU İŞHANININ YAKINLARINDA OTURMUYO.BOZULUNCA PARÇAYI SÖKÜP GÖTÜRSÜN.SERVİSTE SORUNUNU HALLETMESİ GEREKLİ.CASPERİN SERVİS HİZMETİ BENCE 1 NUMARA.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.