Bildirim
Casio saat alacağım -Neobrite ne demek?-
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sizce bu alet nasıl? Daha iyi bir şey biliyor musunuz 152 YTL civarında.
# Zemin Aydınlatma (Otomatik Işık)
# Dünya Saati
# Kronometre
# Geri Kronometre
# Multi Alarm ve Saat Başı Sinyal
# Alarm Tekrar Fonksiyonu
# 3 Yıl Pil Ömrü
# Tam Otomatik Takvim
# 12/24 Saat Seçeneği
# 100 Metre Su Geçirmezlik
# Mineral Cam
# Bombe Cam
# Metal Kasa ve Çelik Kordon
# Tek Basmalı 3 Katmanlı Klips
-
valla bunu bilmiyorum ama basınç,sıcaklık,nem oranını falan ölçen vardı.Hastaydım ona -
neobrite camıyla ilgili birşey olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
valla bunu bilmiyorum ama basınç,sıcaklık,nem oranını falan ölçen vardı.Hastaydım ona
Senin dediğin saatin gözel özellikleri var da tarzı değil, benim biraz daha klasik şeyler hoşuma gidiyor. Bu arada basınç, sıcaklık falan pek doğru göstermiyormuş, yaklaşık değerler gibi bişeyler.
-
buda benim saatim saate bakınca otomatik olarak ışığı yanıo ayrıca arka aydınlatmalı değilde rakamlar ve işaretler yanıo
diğer özellikleri
5 adet alarm
geri sayım
kronometre
daha bildemidiğm özellikleri var zaten aldığımda hiç bi özelliğini bilmiodum aldıktan sonra öğrendim
-
Neobrite Özelliği (Kısa süre ışıkta kaldığında uzun süre aydınlatma sağlayan özellik). Alıntıdır.
-
Ben 300db kullanıyorum. Neon ışıklı olması süper gerçekten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X