snk809k2 için metal kordon bulabileceğim bir yer varmı üstatlar. 809k1 almadığıma pişman oldum bez kayış parçalandı bile...
yokmu kimse üstatlar?
metal kordon ile güzel durmuyor bu saat internette bolca fotoğrafı mevcut bir süre sonra sıkılırsın emin ol aynı saati kullanıyorum 6 ay olacak neredeyse (bu sürenin büyük kısmı bez kayışla) bez kayış oldukça sağlam herhangi bir deformasyon yok 18mm lug aralığındaki deri kayış ile daha güzel görüntüye sahip oluyor saat
metal bilezik ile şöyle duruyor (biraz boğucu duruyor bence)
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
metal kordon ile güzel durmuyor bu saat internette bolca fotoğrafı mevcut bir süre sonra sıkılırsın emin ol aynı saati kullanıyorum 6 ay olacak neredeyse (bu sürenin büyük kısmı bez kayışla) bez kayış oldukça sağlam herhangi bir deformasyon yok 18mm lug aralığındaki deri kayış ile daha güzel görüntüye sahip oluyor saat
Metal kordon bütün havasını bozmuş deri daha çok yakışmış bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
üstat bende saatimi alalı 2 sene oldu. Deri kordonla kullandım maalesef deri kordonlar günlük kullanım için fazla dayanmıyor ne kadar kaliteli olursa olsun. kendi bez kordonuda yeterince deforme oldu. Uzun süreli gitmesi için metal kordon arıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 8hunter8
üstat bende saatimi alalı 2 sene oldu. Deri kordonla kullandım maalesef deri kordonlar günlük kullanım için fazla dayanmıyor ne kadar kaliteli olursa olsun. kendi bez kordonuda yeterince deforme oldu. Uzun süreli gitmesi için metal kordon arıyorum..
o zaman şu tarz mesh bilezik daha güzel durabilir arayarak bulabilirsin internette ama deri yada nato kordon kadar ucuz bulabilmen zor
Mesajları alıntı yaparken görselleri silseniz ya da en azından simage yapsanız keşke. Konu bak bak bitmiyor.