< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 17 Haziran 2023; 0:5:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Casio EFV-100L 1599 TL

-
-
amazon.de sağolsun bir şekilde casio lar alınıyor yarı fiyatına TR ye göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu markanın piyasada 7 bin liraya satılan 50 metre su geçirmez özellikli saati vardı bende. Birden durdu saat. Pil değişimi galiba dedim. Pil değişimi için 750 TL istediler. Garantisi dolduğu için ersa ya gönderdim. 40 gün saati beklettiler. Saat su görmediği halde 50 metre su geçirmez dedikleri saatte su girmiş dediler. 3 bin lira istediler. Yaptırmadım. 2.850 liraya pili 14 gün giden Huawei Watch Saat aldım. O günden beri mutlu ve mesudum.
7 bin liralık edifece Saat camı buz gibi ciziliyordu. kasası en hafif bir yere değdiğinde yamuluyordu.
Huawei taş gibi maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 17 Haziran 2023; 0:57:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 50 metre su geçirmezlik demek gerçekten 50 metre denizin altına girebilirsiniz demek değil. Sanırım o yüzden yasamissiniz bunu. 50 metre su geçirmezlik demek elinizi yikarkenki sıçrayan suya, yağmurda saate gelen suya vs. dayanıklı demek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok sacma
Denize falan girmedim saatle, banyo yapmadım. Yazdığınız gibi günlük kullanımda sıcrayan su, yağan yağmur değmiştir o kadar.
50 m de incecik bir conta var, yani saati mümkünse suya hiç değdirmeyin.
150 Liraya aldığım Casio Edifice ile Akdeniz’ e defalarca girdim.
Sonunda pil değişimine götürdüğümde saatçi içini gösterdi bana. Mekanizmanın her yeri pas tutmuştu. Temizlemek için 150₺ isteyince saati çöpe attım…
demek ki çok şişirilen Edifice efsanesi, hava civaymış...
-
50 metre su geçirmezlik demek gerçekten 50 metre denizin altına girebilirsiniz demektir
-
Aldık bakalım gelince yazarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam eğer bu charta bakarak yorum yaparsanız ve bunu uygularsanız marka model ne olursa olsun saatlerinizi çöp edersiniz. Literatürde öyle, ama pratikte 50M su geçirmezlik demek vidali arka kapak + sıvı contası demek. Sadece şu 2 parçaya güvenip gidip 50 metreye dalarsaniz daldığıniz saat Rolex de olsa o saati son görüşünüz olur. Water Resist 200M veya Divers 200M yazmıyorsa kadranda o saatle denize girmeyin. 100M yazıyorsa duşa girebilirsinjz. 50M yazıyorsa da anca sıçramalara karşı korur.
-
Sen bu qafayla tabii ki uçamazsın, uçamayan kahraman.
Benim bahsettiğim seri ayrı bir seri, sen gelmiş bana tank serisinden bahsediyorsun. tabii ki ona bişey olmaz.
Ordaki çizelge doğrudur. Doğru olmadığına dair elinde bir kayna varsa göster. senin dediğin gibi olsaydı, şimdi casio diye bir marka olmaz, çoktan helvasını yerlerdi, ve itibarı karizması madara olup gitmişti...
-
Al kafasız kardeşim o tablonun doğru hali. Saçma sapan aratmayip düzgün sitelerden bakarsan bu charta benzer chartlara erişebilirsin. Gidip de markaların kendi sitesinden vs. bakarsan elde edeceğin sadece yanlış bilgiler olur. Bunu Casio değil tüm firmalar yapıyor. Markaların "Bu saatte 50 metre su geçirmezlik var 50 metre dalabilirsin" sözlerine inanırsanız elinizdeki her saatten olursunuz. Hiçbir hak da iddaa edemezsiniz çünkü su geçirmesi garanti dışıdir. Diver saat bile alsan çoğu marka su geçirmiş garanti dışı der sana. Ayrıca, sana Edificelerimi defalarca yıkadığimi da söyledim zaten. Bununla alakalı elimde video fotoğraf olmadığı için bunu attım sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 17 Haziran 2023; 20:33:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dediğin gibi yaptım; saçma sapan siteler yerine düzgün bir siteden, CASIONUN KENDİ SİTESİNDEN ALDIM
Böylece kimin qafasız olduğu da meydana çıkmış oldu
hızlı saat ne la.. saat üretici deeli bişey deel, takılmışsın kuyruğuna, bir de gelmiş onun sözüyle benle atışıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Haziran 2023; 20:36:34 >
-
Üstte yazdığım mesajı dikkatli okusaydin keşke kafasız kardeşim. Engelliyorum seni, senin gibi kafasızlarla uğraşamam. İyi bak kendine ve o boş teneke kafana
keşke o fiyat bandında seiko, orient tarzı sağlam bir markanın otomatik makinesini alsaydınız 50 sene pil, mil demeden çalışırdı
Haklısınız. Saati alırken sevmiştim. Aldıktan sonra ucuz bir saat gibi camının hemen çizilmesi, kasanın en küçük temasta deforme olması üzmüştü. Yine de Bluetooth ve solar pili gibi özellikleriyle kullanmayı seviyordum. Ta ki çöp olmasına kadar. Çöp olması canımı sıktı.
Klasik saatleri severdim. Akıllı saatlerde her gün şarj etme düşüncesi tuhaf geliyor bana. Ancak bir tercih yaptım Huawei 2 pro aldım. Uzun zamandır kullanıyorum. Ne camında bir çizik, nede kasada deforme oluştu. Üstelik kullanımına göre 2 hafta pili dayanıyor. Evde telefonu sürekli yanında tutmaktan da kurtuluyorsunuz. Hele ki sabahları.
Saatimin modeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 18 Haziran 2023; 22:24:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En Beğenilen Yanıtlar

Bu markanın piyasada 7 bin liraya satılan 50 metre su geçirmez özellikli saati vardı bende. Birden durdu saat. Pil değişimi galiba dedim. Pil değişimi için 750 TL istediler. Garantisi dolduğu için ersa ya gönderdim. 40 gün saati beklettiler. Saat su görmediği halde 50 metre su geçirmez dedikleri saatte su girmiş dediler. 3 bin lira istediler. Yaptırmadım. 2.850 liraya pili 14 gün giden Huawei Watch Saat aldım. O günden beri mutlu ve mesudum.
7 bin liralık edifece Saat camı buz gibi ciziliyordu. kasası en hafif bir yere değdiğinde yamuluyordu. Huawei taş gibi maşallah. |
50 metre su geçirmezlik demek gerçekten 50 metre denizin altına girebilirsiniz demektir ![]() |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- atasun optik cam fiyatları
- deli2go ne demek
- adam blue parfüm
- büyük indirim günleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X