Şimdi Ara

CASİO EF-539D-1AVF Saati ve fiyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CASİO EF-539D-1AVF bu modeli beğendim internette 150TL(Sahibinden.com) bunun orjinal fiyatı ne kadardır saatciler ne kadar satar?

Bu da ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-ef-539d-1avf-erkek-kol-saati-garantili-ucretsiz-kargo-113140629/detay

• İnternette 240TL civarı bulabilirsin sanırım, ama dükkanlarda 350 civarıdır.
    İnternette kira derdi, stok tutma derdi olmadığı için fiyatlar daha cazip. Şahsen dükkan fiyatlarının çok altında internetten Ersa garantili Casio aldım.
    Tavsiyem, kapıda ödeme ile kontrol ederek almak olacaktır. Böylelikle, almak istediğiniz ürünü daha ucuza, kontrol edip alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight

İnternette 240TL civarı bulabilirsin sanırım, ama dükkanlarda 350 civarıdır.
    İnternette kira derdi, stok tutma derdi olmadığı için fiyatlar daha cazip. Şahsen dükkan fiyatlarının çok altında internetten Ersa garantili Casio aldım.
    Tavsiyem, kapıda ödeme ile kontrol ederek almak olacaktır. Böylelikle, almak istediğiniz ürünü daha ucuza, kontrol edip alabilirsiniz.

bu ilandaki saati aldım get ile bakalım 15günde gelecek yurt dışından geldiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 17 Eylül 2013; 16:17:22 >
  • Açık konuşayım;
    Sahibinden.com'dan bu tür alışverişler pek güvenli görünmüyor. Hele ki, yazdığı hikaye ( gümrükten geçsin diye kutusuz geliyor vs) tamamen uydurma görünüyor ve de orijinal garanti olmaması, garantisi biziz demesi zaten yazının en komik tarafı ( Bu linki takip etmenizi tavsiye ederim. )
    Kapıda ödeme seçeneğiyle aldıysanız kontrol etme şansınız var. Casio'nun arkasında bulunan orijinal kontrol bandını, kutusundan çıkan orijinal kontrol kartı ile ( çok ufak 3 boyutlu gözlük gibi birşey, üzerinde nasıl kullanılacağı da yazar ) kontrol edebilirsiniz. Bence bir Casio bayiinden rica edip temin edin, geldiğinde ürününüzü kontrol edersiniz.

Malesef aldığınız ürün de pek bulunan bir ürün değil sanırım, Ersa garantili olduğunu söyleyen ElifSaat'te 272TL, bunu da yine kapıda ödeme ile kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Açık konuşayım;
    Sahibinden.com'dan bu tür alışverişler pek güvenli görünmüyor. Hele ki, yazdığı hikaye ( gümrükten geçsin diye kutusuz geliyor vs) tamamen uydurma görünüyor ve de orijinal garanti olmaması, garantisi biziz demesi zaten yazının en komik tarafı ( Bu linki takip etmenizi tavsiye ederim. )
    Kapıda ödeme seçeneğiyle aldıysanız kontrol etme şansınız var. Casio'nun arkasında bulunan orijinal kontrol bandını, kutusundan çıkan orijinal kontrol kartı ile ( çok ufak 3 boyutlu gözlük gibi birşey, üzerinde nasıl kullanılacağı da yazar ) kontrol edebilirsiniz. Bence bir Casio bayiinden rica edip temin edin, geldiğinde ürününüzü kontrol edersiniz.

Malesef aldığınız ürün de pek bulunan bir ürün değil sanırım, Ersa garantili olduğunu söyleyen ElifSaat'te 272TL, bunu da yine kapıda ödeme ile kontrol edebilirsiniz.

Casioda kutusu kücük olduğu için kutusuz gönderiyoruz dediler. Peki o zaman saat gelince benim 2 gün içinde onaylama sürem var onaylamaz isem para ona geçmez ve saati yollar paramı geri alırım. Saat gelince bir saatçiye götürüp orjinallik durumunu kontrol ettireyim. Orjinal olmayanlarda şu iç kısmındaki alarmdır koronometredir kücük yuvarlak çercevedeki aksesuarlar çalışıyor mu acaba ?

• Orijinal olmayanlarda herşey de çalışabilir, hiçbir şey de çalışmayabilir ama çalıştığında anlamayabilirsiniz. Sorun çıktığında anladığınızda da iş işten geçmiş olur.
    Ayrıca garantisi olmaması da büyük bir dezavantaj, çünkü sorun çıktığında garantisi benim diyenlerden pek hayır gelmez.
    Ama tabii, para sizin, ->youtube'da<- videoda 2:18'e gelince saatin arkasında görünen mavi bir bant var, o bantı bir yerde kontrol ettirin derim, en azından orijinal mi değil mi onu öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinal olmayanlarda herşey de çalışabilir, hiçbir şey de çalışmayabilir ama çalıştığında anlamayabilirsiniz. Sorun çıktığında anladığınızda da iş işten geçmiş olur.
    Ayrıca garantisi olmaması da büyük bir dezavantaj, çünkü sorun çıktığında garantisi benim diyenlerden pek hayır gelmez.
    Ama tabii, para sizin, ->youtube'da<- videoda 2:18'e gelince saatin arkasında görünen mavi bir bant var, o bantı bir yerde kontrol ettirin derim, en azından orijinal mi değil mi onu öğrenirsiniz.

Öncelikle benimle ilgilendiğiniz yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim minnettarım.
    Haklısınız garanti olmaması büyük bir sorun bulunduğum ildeki saatci 330TL ye ERSA garantili bırakmıştı bende 150TL ye bulunca kacırmak istemedim aldım. Saat elime geçince ben saatciye gidip kontrol ettireyim bi bilgi sahibi olayım. Sahte ise alışverişi onaylamayıp saati yollar paramı alır biraz daha para katar artık orjinalini alırım.Saat gelince sonucu buraya bildiririm. Birde şüphelenemenin nedeni verdiğiniz linkteki sahte saat satanlar kısmındaki dükkanı bu satıcının yani oradaki sahte saat satanlarda var fakat onun hakkında yorumlarda sahte satmayıp kacak getiriyor diyende var.Artık kesin sonuca saat gelince ulaşacağız. Yeniden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 17 Eylül 2013; 16:17:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio EF-513D-7AVDR Kol Saati
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.
    Kimse üzülmesin, yanlış düşüncelere meyletmesin.
    Siz şimdi alacağınız saatte yaşayacağınız soruna göre yanlış bir şekilde markaya antipati duyacaksınız, halbuki sizi zarara uğratan farklı firmayken. Tabii bu dediğim tüm markalar için geçerli. Herkes bir uğraş veriyor sonuçta.
    Bu yüzden bence internette güvendiğiniz bir yer yoksa kapıda ödeme seçenekli alışveriş en garantisi. Gelirse kontrol edilebilir, gelmezse sıfır zarar.
  • sahibinden.com gibi yerlerden saat alışverişi yapmak pek mantıklı değil legendarkknight'ın da dediği gibi. iyi bir saat sitesinden alman en hayırlısı. yalnız ek yapayım, kapıda ödemede genelde kargo firması ücreti ödemeden ürünü görmene izin vermez. üründe sorun çıkarsa tamir için ekstra ücretler çıkar. iki defa üç defa gönderirsin sorun düzelmeyebilir. distribütör garantili aldın mı iki yıl kafan rahat olur.
  • quote:

Rica ederim.
    Kimse üzülmesin, yanlış düşüncelere meyletmesin.
    Siz şimdi alacağınız saatte yaşayacağınız soruna göre yanlış bir şekilde markaya antipati duyacaksınız, halbuki sizi zarara uğratan farklı firmayken. Tabii bu dediğim tüm markalar için geçerli. Herkes bir uğraş veriyor sonuçta.
    Bu yüzden bence internette güvendiğiniz bir yer yoksa kapıda ödeme seçenekli alışveriş en garantisi. Gelirse kontrol edilebilir, gelmezse sıfır zarar.

Güncelleme;
    Hocam öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Konuya gelecek olursak, Sahibinden.com Usa-trader ve Usa-watch dan saat aldım Casio EF-545D-1AV idi. Saat honkhong tan 22 günde elime ulaştı. Saat geldi ama orjinallik açısından kuşkularım vardı bazı saatcilere götürdüm 4 tane saatçiden 3 tanesi iplemedi beni ve orjinal deyip geçiştirdi. Diğer 1 tanesi ise inceleyip direk kutuya bakacak olursak sahte dedi kutuyu açıp baktı sahte dedi bu su kacırır falan dedi biraz sitem etti hem internetten alıyorsun hem buraya getiriyorsun diye neyse kordonu ona kısalttırıp cıktım. Eve gidince 1 bardak suyun içine koydum saati saat 30+ 45 dk tabi arada 10dk cıkartma var durduktan sonra saat buhar aldı ilk 30dk da cam biraz buğulandı ve geçti nasıl olduysa pipiriklenip birdaha suya attığımda bu sefer kurtulamadı ve ekran buğulandı tabiki cıkarttıktan sonra saç kurutma makinesi ile kuruttum galiba saç kurutma makinesi işlemi hızlandırdı 3dkda ekran içi gözükmez oldu. Sahibinden.com ile görüşüp GET ile aldığım için saati yollayıp paramı aldım.Sonra Hızlıal.comdan Aynı saati 270TL ye ERSA garantili aldım bugün elime ulaştı kutu içeriğinden tutun saatin tuşlarının sertlik yumuşaklık derecesi bile farklı içindeki garanti belgesinde ERSA yazıyordu fakat garanti belgesi işlenmemişti pek bişi gerekmez zaten fatura var faturaya göre işlem yapılıyor. saatin içinden hologramlı filmli bişi cıktı orjinallik testi etmek için ama ben anlamadım zaten ERSA garantili sahte olma ihtimali yok HIZLIAL.comda sahte bir ürün satmıyor zaten orjinal distirübütör garantili diyeceğim böyle az paraya alalım derken zarar ediyorduk. Bi bilgilendireyim dedim

• ben honk hong tan ebaydan önceden kendim getirtmiştim hiç bir sorun olmadı ve sapa sağlam.
    üstte dediğiniz kişilerden bende alış veriş yapacaktım az kalsın ucuz diye ,sonra birsey oldu ve vazgeçip baska bir bir yerden baska bir saat aldım.Demek ki öyle yapmıstım suyun içine atma gibi bir test yapmazdım. Şuanki aldığım saat replika ama yine ne olur ne olmaz diye suyun içine atmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

ben honk hong tan ebaydan önceden kendim getirtmiştim hiç bir sorun olmadı ve sapa sağlam.
    üstte dediğiniz kişilerden bende alış veriş yapacaktım az kalsın ucuz diye ,sonra birsey oldu ve vazgeçip baska bir bir yerden baska bir saat aldım.Demek ki öyle yapmıstım suyun içine atma gibi bir test yapmazdım. Şuanki aldığım saat replika ama yine ne olur ne olmaz diye suyun içine atmıyorum.

Replica ise suyan atmamanızı öneririm hocam ne olur ne olmaz benimde o satıcıdan aldığım saatde replica idi ama satıcı orjinal olduğunu söylüyordu şuan orjinalini kullanıyorum arada cok fark var tuş yumuşaklığı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

ben honk hong tan ebaydan önceden kendim getirtmiştim hiç bir sorun olmadı ve sapa sağlam.

Replica ise suyan atmamanızı öneririm hocam ne olur ne olmaz benimde o satıcıdan aldığım saatde replica idi ama satıcı orjinal olduğunu söylüyordu şuan orjinalini kullanıyorum arada cok fark var tuş yumuşaklığı falan

Bu saatin replikasinada iyi para verdim ama iyiki bunu almisim

CASİO EF-539D-1AVF Saati ve fiyatı hakkında

orjinali 17 bin tl sonradan ogrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 14 Ekim 2013; 20:02:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.