< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 15 Şubat 2020; 2:15:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 15 Şubat 2020; 2:15:4 > |
bunu kim takıyor ne gyro var ne gps böyle çirkin 16 yaş çocuğu saatini ancak o tarz özellikleri varken takmak mantıklı oluyor.
abov komple plastik. gülerler adama ya. |
10 sene önce Usa dan almıştım. Bu zamanda bu parayı edeceğini düşünmüyorum. Çok basit bir saat.
|
oyuncak çocuk saati gibi
|
Bir saatte pil herşey mi?
|
dieselci fossilci tayfa toplanmış yine. geçenki konuya da böyle saçma sapan mesajlar yazdınız. kesin siz yaz kış aynı ayakkabıyı giyiyorsunuzdur bir de. bu saat günlük hayat için. işini bilen adamın takım elbiseye giden saati de vardır zaten. mesela benim var ama günlük takmıyorum casio ile devam ediyorum çünkü rahat. full plastik diye saat eleştiriyor haspam anlamadığın buradan belli zaten. bi tane saat almış 700 800 verip bakkala bile onla gidiyor ahaha. kafa yapmıyor mu bütün gün şangır şungur?
saati öğrenmek için koluna bakan hala çok insan var. şekilli şukullu saatinizle havanızı ortamlarda kol sıyırarak atabilirsiniz birşey diyen yok. ama günlük hayatta çarpsa kırılacak aman denize girecem mangal yakacam abdest alacam diye zırt pırt çıkarılacak saati yiyeyim afedersin. bu arada bu modeli ben almam. ama beğenenine hayırlı olsun. hedefim gerçek g shock |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiden Olsa.. -- 15 Şubat 2020; 2:11:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 15 Şubat 2020; 15:44:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|