Şimdi Ara

Casio cmd 40 kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat ile günümüzdeki tvleri kontrol etmek mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saat yaklaşık 20 sene önce okullarda falan çok modaydı.

http://forum.donanimhaber.com/m_2052301/tm.htm

Bu konuda satan Fred Çakmaktaş avatarlı arkadaşa sorun belki biliyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    1999 Yılından beri kullanıyorum. 1 kez kasasını değiştirttim 2004 yada 2005 yılında. Plastik kayışı defalarca değişmiştir. Evde SUNNY ürünü AXEN 32'' led tv ve ona skart ile bağlı Next minix CX uydu var. Öğrenme modunda ( LEARN ) kullanmak istediğim tuşları kumandadan okuttum sorunsuz çalışıyor. Televizyondan 3 tuş kayıtlı Sesi artırma - eksiltme ve tv açma kapama tuşları. Uydu cihazından daha fazla tuş kayıtlı. Ses tuşları, açma kapama tuşu, PR+ PR- , OK-LIST Tuşu, kanal kayıdı başlatmak için RECORD tuşu, kayıdı durdurmak için stop tuşu... saatteki bir tuşa cihaza ait kumandadan herhangi bir tuşu okutabilirsiniz. Yani 1999 yılından bu yana değişik cihazlarda kullandım halen kullanıyorum. Ama bu bütün markalarda sorunsuz çalıştığı anlamına gelmiyor. Mesela akrabamda bulunan beko 82 ekran tüplü televizyonda kullanamadım kumanda sisteminden olsa gerek...

Hatırlayabildiğim Cihaz deneyimleri. Vestel 55 ekran tüplü televizyon, seg dvd player, philips 3580 dvd- divx player, goldmaster'a ait fta bir uydu, next'e ait bir kaç değişik model, askerlik süresince koğuştaki markasını hatırlayamadığım klima :D (klima konusu biraz karışık, kaydedilen frekans ile açar kapatır)... kasetçalar-cd çalarlı müzik setleri, bazı oto teypleri, HP Pavillion dv6 2160ET dizüstü bilgisayar (bu seri dizüstüler kumandalıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 22 Mart 2014; 20:19:26 >

• suanki lg 3d tvmi kontrol ediyor koduda 06 merak ettiğim diğitürk uydu alıcılarınıda kontrol ediyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 26 Mart 2014; 17:42:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.