< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 10:18:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 10:18:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 15:53:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Norveç sanala özel 199 gel al yapsaydınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 15:54:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bildirim için çok teşekkürler. marmarapark'tan 5 kg eve teslim sipariş geçtim. |
Benim bildiklerim Anatolium AVM Arı Residence Kuyubaşı Çakırlar Süper < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 23:46:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 kişinin yeme kapasitesine bağlı...1,5 kg yeter bence |
|
Norveç somonu ortalama 2.5 kg gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanaldan sipariş vermeyi denediğimde 4kg' dan az vermiyordu, vazgeçtim... |
evde yapsan kokusu çıkmaz mangalda yapsan is duman. balık denen şey restorant dışında eziyet. |
Ya komşuların canı çekerse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |