Şimdi Ara

Carrefoursa kamp cadırı 33.99 2 kişilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gezerken gördüm 2kişilik kamp cadırı 33.99 a düşmüş kalitesi nasıldır bilmem ama içi kamp için uygun gibi geldi.taşımasıda pratik.hafif ve küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok iyi fiyat, muadillerinin yari fiyati diye biliyorum.

• Tek katmanli oldugunu unutmayin. Bu havalarda sabah 7-8den sonra icinde duramazsiniz. Onun disinda fiyat guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi carreforurda

• Nasil

• aynen fiyat olarak uygun geldi, haklısın hocam QUECHUA marka ürün takip ediyordum decathlon'dan bunu görünce fiyat olarak hoşuma gitti, öyle profesyonel kampçı değilim alırsam giderim :) afyonda eski kilerin ordaki carrefourda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan32 -- 26 Haziran 2017; 16:45:41 >
  • Katlanir kamp masasi, semsiye, sandalye vs varmiydi? Gerci izmirde buyuk karfur da kalmadi ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koppa kullanıcısına yanıt
    akşam bakayım. tekrar gidicem. internetten araştırdım almaya karar verdim:) linkde buldum
    www.carrefoursa.com
    Monodome Kamuflaj Çadır #30126278 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/d/monodome-2-kisilik-cadir
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan32 -- 26 Haziran 2017; 17:9:27 >
  • üretenlerin bilgiside yok heralde siyah kamp çadırımı olur nasıl güneş toplar sıcak toplar o varya..
    siyah sıcağı ve güneşi çeker..

genelde hep açık renkler yeşil mavi beyaz kırmızı turuncu renkler kullanılır çadır rengi olarak..
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam kampla ilgim yok ama bende ilk onu dusundum bedava verseler almam. (Aslinda alirim :))

Ama yillar once tarlada cadir kurmus insanlardik ve sabah gunesin dogmasi ne demek cok iyi anliyorum ve siyah olmasi insani oldurebilir.

• Bu çadırın aynısının daha iyisi bende var çok kullanışlı. Her tarafı kapana bildiği için sinek böcek tarzı şeyler de pek giremiyor. Yalnız bu çadır gündüzden ziyade gece uyumak için daha uygun tavsiye ederim..
    Adana Carrefour'da katlanır kamp masası görmüştüm; kamp sandalyesi ise devamlı olarak bulunuyor, biri kol dayamasız fiyatı 30-35 TL, diğeri kol dayamalı 45 TL civarında genellikle. Bulunduğunuz yerde Decathlon varsa oraya bakın derim, Carrefour'dakilerden daha kaliteli. Decathlon web sitesine de ara ara bakın, indirim olabiliyor.
  • Sadece yazlık olarak kullanılabilir ve fiyat sıcak değil açıkçası, piyasada muadilleri aynı fiyata bulunabilir. Hatta kamplı müzik festivallerinin herhangi birine katılırsanız son bitiş gününde aynısından 10 tane rahat toplayıp eve götürebilirsiniz

• carrefour bir ürünü ucuza veriyorsa, vardır bir bit yeniği
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Katlanir kamp masasi, semsiye, sandalye vs varmiydi? Gerci izmirde buyuk karfur da kalmadi ya...

180 cmlik sadece şemsiye yanliş hatirlamiyorsam 69 liraydı. altindaki duba dahil degil bilginize.
  • arkadaşlar 34 liraya satilan bir çadırdan everest performansı beklemiyorsunuz dimi ?

Yaz aylarında genelde güneyde ve diğer sıcak bölgelerde kamp yapan ve düşünenler için dışarda yatmayayım bir çadırın içine gireyim mantiginda olup alınacak bir üründür.

Yoksa Türkiyede en çok tavsiye edilen başlangıç çadırlarından biri Husky Bizam'dır. çoğu kişide de görürsünüz.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Dechatlonda var katlanir masa ama daha kompakt bisiler arayisindayim.

Tesekkurler ilgin icin.

Size şu ürün iyi olur

Geçen yaz sanırım metro market 60 liraya satmıştı. Onun dışında marketlerde göremedim. İnternette, yabancı sitelerde dahi arayın.

• Rejisör koltugu koçtaştan 35 e aldım kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 28 Haziran 2017; 1:43:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    cadiri birakip mi gidiyorlar ne demek istediniz anlamadim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.