Bildirim
METRO 16 - 30 AĞUSTOS FIRSATLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 16 Ağustos 2012; 5:57:10 >_____________________________
-

Arkadaşlar uygun fiyatlı ürünleri yazarsanız herkes faydalanır. Mesela 12 adet DURACELL AA/AAA pil 9,99 TL. Fiyatı nasıl, uygun mu?
Edit: Fiyat yazan resim ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 16 Ağustos 2012; 6:01:59 >_____________________________ -
1 TB 2,5" Samsung USB disk eğer USB3.0 ise alınır.
Yoksa at çöpe.
Ya da içindeki SATA diski alıp dizüstü bilgisayara takma amaçlı alınabilir.
1 TB USB3.0 disk fiyatları:
http://www.teknofiyat.com/?search=1tb+usb+3.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 16 Ağustos 2012; 3:41:18 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ulaş-ım
1 TB 2,5" Samsung USB disk eğer USB3.0 ise alınır.
Yoksa at çöpe.
Ya da içindeki SATA diski alıp dizüstü bilgisayara takma amaçlı alınabilir.
1 TB USB3.0 disk fiyatları:
http://www.teknofiyat.com/?search=1tb+usb+3.0
USB3.0
Forumda konusuda var. http://forum.donanimhaber.com/m_64344003/tm.htm_____________________________
-
-
Sizma z.yaginda fiyati oldukcA iddali hani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
samsung harddisk için taksit falan var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: csb
samsung harddisk için taksit falan var mı acaba?
100-200 arası 3 taksit. 200- 400 arası 6 taksit._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cancantürk
quote:
Orijinalden alıntı: csb
samsung harddisk için taksit falan var mı acaba?
100-200 arası 3 taksit. 200- 400 arası 6 taksit.
teşekkür ederim.
kart farkı var mı bu taksitlendirme işinde? -
Led tv ler nasıl fiyatı uygun mu acaba 102 ekran olan özellikle ? _____________________________
Ve bilinmelidir ki; artık bizim için dönülmez tek yol Fenerbahçe. -
Ben de led tv lere bakıyorum fiyat için yorum yapanlar olursa çok sevinirim. _____________________________ -
369 tllik seg tv nasıldır ? _____________________________ -
Harddisk 3.0 beyler ihtiyacı olanlar kacırmasın.su zeytinyagından bende birtane kapayım _____________________________ -
zeytinyağının köşesindeki nota dikkat beyler. -
TV yanıyor. _____________________________ -
Yudum Sızma kullanıyorum şu an, dolapta donmuyor arkadaşlar, bence kesinlikle doğal değil, rafine edilmiş. _____________________________ -
Bu alkollü içkileri, Metro kartı olan standart bireysel müşteriler satın alamıyor mu? Adam gidicek alışveriş yapmaya, 1 koli de bira alacak fiyatı uygun diye. Alamıyor mu?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ne menem şey
Bu alkollü içkileri, Metro kartı olan standart bireysel müşteriler satın alamıyor mu? Adam gidicek alışveriş yapmaya, 1 koli de bira alacak fiyatı uygun diye. Alamıyor mu?
Alkol ruhsati ile satis yapilan yer ayri, normal musteriler icin ayri, ama gidip koli ile bira alabilirsin elbette.
Felsgold oneririm, gayet guzel ve lezzetli bir bira._____________________________
Benzer içerikler
- albaraka tod kampanyası
- doğum gününde hediye veren markalar
- minelab go find 66 kullanıcı yorumları
- amazon kullanılmış yeni gibi
- turkcell bedava internet
- amazon indirim
- letgo komisyon alıyor mu
- amazon indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android