Şimdi Ara

CARREFOURSA ELİDOR 550ML ŞAMPUANLAR %40 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elidor kullanıcısı iseniz bu fırsat kaçmaz. Alın depolayın.Fiyat 9.54 TL. Bir iki gündür devam ediyor kimse konu açmayınca ben haberdar etmek istedim arkadaşlar. Aynı zamanda saç kremleri de indirimli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün yerel bir markette 13 tl civarı gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550likler 500e düşürüldü 550ml olmayabilir ürünler.
  • Watsons-Vodafone kampanyasindan yeterince stogum duruyor hala. Olmasa değerlendirilebilinir.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Carrefour’un sitesinde bir ml karmaşası var.Resmin üstünde 550ml, başlığında 600ml yazıyor. Ürünler elimde 500ml. Yinede fiyat uygun ama 500ml olarak düzeltmek istiyorum.Teşekkürler

• migrosun kampanyası ne zaman başlayacak bilen var mı
  • konuyla alakasız ama maltepe park carrefour'da bugün yemek yedik. marketten gidip yemek istediğin eti tavuğu balığı alıyorsun, kasada ödeyip ızgaraya veriyorsun. ücretsiz pişiriyorlar. bence bu başlı başına bir sıcak fırsat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Güzel hizmet bazı carrefoursa da mevcut. Bazı migroslar içinde de küçük bir bölüm var Airport Avm de mesela var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • markaya özel bir durum mu var? Tüm şampuanlarda yüzde kırk indirim vardı.

• stok yapacaklar 150/20 kod kullanılıyor. ykb world ile kapıda ödeme 2*125 25 world puanda var. ilkkez kullanaclar bkm denemek isteyen de olabilir tabiki. bkm ile world kombo olur mu bilmiyorum.
  • değerlendirilebilir.
  • Bu aksam aldim. Urunler 500 ml. Bilginize.. aynisi gratis te 16 tl idi. 2 tane kaptim bende.

• Konya Carrefour da çoğu şampuanda indirim var. Ben H&S kullanıyorum 500 ml 14.95 e aldım .

• o değil de, bu firmalara da bi gramaj ayari çekilmeli. kaç çeşit yav bunlar, 350 mllik var, 500-550-600-700 ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalet kağıtlarında, kağıt havlular da, cep telefonlarında, 1 aydır fiyatının düşmesini beklediğim bir ürün bile 299 tl 'den 229 tl 'ye düştü dün akşam kaptım hemen ve şimdi de şampuanlar da düşüşler başladı şaşırmaya başladım bir şeyler oluyor ama merkez bankası para saldı piyasaya ve bankalar kredi sayılarını arttırması falan filan derken piyaya hareketlenecek gibi geliyor. Hadi inşallah ve paylaşım için teşekkürler. :)
  • migrostan 3-4 tane alıp stok yapmıştım 500ml olduğunu sonra farkettim. 2 hafta kadar önce a101'de 550'likleri 9,5'ydi çok da şaapmamak lazım.
  • Geçen pazar denk geldi 4-5 tane aldım. Bütün şampuanlarda indirim vardı adamın biri ben ordayken 10 dk içinde 3 araba elidor aldı. Satacak herhalde 😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.