Şimdi Ara

Carrefour Şirinevlerde birkaç ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözüme çarptı, paylaşmak istedim.
    bigg marka 1.5 tb harici disk 160 TL 2 adet var
    kingston 16 gb dst100 55 tl 2-3 adet var
    bigg 2.5 inç 250 gb harici disk 79 TL 1 adet var

adetler fazla değil.
    ürünler harici disk bölümünde değil yürüyen merdivenlerin karşısında fırsat reyonlarında!!!

4 tb diski olan SpaceLord arkadaş bunu da kesin alır bence

• Bigg 2.5 inç 250 gb

• :)) Vay be 1.5TB 160 TL. Ben olsam alırdım ikisini de.
  • Bu yakaladın yakaladın kısmındaki ürünlerin bir çoğu teşhir ya da kutu içeriği eksik olanlar. En azından Batıkent carrefour'da öyle. O yüzden tek kalan disklerde de problem olma ihtimali yüksek. Ama tabi kutu açılmamışsa 1.5tb için güzel fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

Bu yakaladın yakaladın kısmındaki ürünlerin bir çoğu teşhir ya da kutu içeriği eksik olanlar. En azından Batıkent carrefour'da öyle. O yüzden tek kalan disklerde de problem olma ihtimali yüksek. Ama tabi kutu açılmamışsa 1.5tb için güzel fiyat.

aynen öyle kurcalanmış hatta düşürülmüş/çizilmiş ürünlerde olabiliyor.. 30-40 lira fazla vermek, sıfır almak varken ben tercih etmem
  • Süper fiyat.
  • 1,5 TB BIGG'lerden birini aldım.Kesinlikle teşhir ürünü, iade falan değil, kutunun üzerindeki emniyet bandını bile ben açtım.Son 2 tane kaldığı için bu fiyata inmiş.Üstelik 160 TL'ye 12 taksit.
    yalcink23 arkadaşa sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 14 Nisan 2010; 18:53:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mağaza içinde kırılan ürün ?
    15 yıl önce açıldı
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIGIL

1,5 TB BIGG'lerden birini aldım.Kesinlikle teşhir ürünü, iade falan değil, kutunun üzerindeki emniyet bandını bile ben açtım.Son 2 tane kaldığı için bu fiyata inmiş.Üstelik 160 TL'ye 12 taksit.
    yalcink23 arkadaşa sonsuz teşekkürler.

Ben de kim bu kadar hızlı davrandı diyordum

2. yi de ben kaptım. Aynı şekilde, ürün teşhir vb değil. yalcink23 arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcink23

Arkadaşlar gözüme çarptı, paylaşmak istedim.
    bigg marka 1.5 tb harici disk 160 TL 2 adet var
    kingston 16 gb dst100 55 tl 2-3 adet var
    bigg 2.5 inç 250 gb harici disk 79 TL 1 adet var

adetler fazla değil.
    ürünler harici disk bölümünde değil yürüyen merdivenlerin karşısında fırsat reyonlarında!!!

4 tb diski olan SpaceLord arkadaş bunu da kesin alır bence

yalcin arkadasim Allah razi olsun, oralarda oturuyosun galiba.. sayende 109 liralik 2.5" 500gb lacie yi oradan aldirmistim kardesime.. bu firsat da cok supermis alanlara hayirli olsun.. selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 14 Nisan 2010; 19:43:03 >

• cumartesi gittim de yoktu bu diskler :D packardbell vardı 250 ya da 320gb ama o da pek fırsatlık bi ürün değildi

göreydim kendimi zor tutardım ve alırdım kesin

şimdi 2 arkadaş almış , başka disk kaldı mı ? varsa bakalım bi

yahu konu 9 saat önce açılmış ben nası görmedim bunu, gidip bakardım, neyse DIGIL abimiz darty outlet müttefiki abimiz kullanmazsa bunu satar bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Nisan 2010; 20:22:01 >

• Valla evim 5 bilemedin 6 dk. bazen bi uğrayım alınacak bişiler varmı diyorum bakıyorum ordan geçiyorum eve. Eğer gerçekten varsa bişiler yazıyoruz işte. hep bana hep bana olmaz. Alan arkadaşlar benden size teşekkür. Carrefour bu tip şeylerde bazen iyi indirimler yapıyor ve reklam yapmıyor. biri söylemese kimse görüp almayacak. mesela geçen haftada c5212 vardı 200 TL ye. ama 1 adetti yazmaya değmezdi.

birde teşhir ürünü carrefourda %80 camekanın içerisinde kimsenin elleyemediği sadece gördüğü yerlerde oluyor. örneğin notebooklar, bazı telefonlar, harici diskler. garantileri de var onun için kimse şikayet etmemeli yada teşhir diye ürünü karalanmamalı, bakarsın içine siner alırsın veya bırakırsın. ama görmeden yargılamak manasız.

İyi geceler...
  • Carrefourdaki teşhir ürünlerinin tek sıkıntısı iade edemiyor olmak, onun dışında garantisi vs farklı değil.

son gittiğimde samsungun 8300 lü ya da 5300 lü bi telefonu vardı 1200 den 600 e düşmüş gözüküyordu ama modeli aklımda tutamadım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.