Bildirim
Carre marka jant yerli mi? Yoksa ithal mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ismine bakılırsa yabanc ı gorunuyor -
Yerli diye biliyorum ama emin değilim, öğrenince yazarım. -
bende kullanıyorum ama bilmiyorum. -
Türk malı -
aynı jant hem kare hem carre die satılıor
bnm bildgim çin malı jantlar... -
cms den iyi diyorlar -
www.carre.com.tr
Fabrikası Beylikdüzü'nde... -
Taksicilerin çoğunlukla kullandığı bir marka..Yerli malı olması güzel,önümüzdeki senelerde piyasadaki iyi jantların seviyesine ulaşmaları,yeni ve hafif modelleri ucuza satmaları hepimizi sevindirir..Ama şu anki modelleri ve ağırlıklarıyla ben kullanmam -
Bu aralar çok görür oldum bende bu markayı, aslında baya estetik modelleri var ancak kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok. -
Arkadaşlar jant %100 yerli fabrikası beylikdüzünde mermerciler sanayide bircok jantdan da kaliteli ayriyeten 2 sene garantisi var jantların almayan pişman olur cok güzel modelleride var.. -
Jantlar yerli, fabrikası çerkezköye taşınmış. yurtdışında da satılıyormuş. -
Arkadaşlar Carre Jant %100 yerli malıdır. Türkiye'de jant ve lastik bayileri aracılığı ile satış yapmaktadır. Aynı zamanda Kıbrıs, Tunus, Mısır, Belçika gibi ülkelere de ihracat yapıyor.
Benim en çok beğendiğim modeli 634-BD
-
Ilk defa duydum markayi sitesine girdim biraz modellere baktim. Gercekten de cok guzel yerli uretim olmasi da cok daha iyi bir tat katti. -
Bir ara markayı yabancılara satmayı düşünüyorlardı işler yolunda gitmiyor diyerekten kriz dönemi.Vazgeçtiler demek ki. -
Bende Clio4 1.2 75 bg motorlu aracıma Carre marka 634-BD modeli jant almak istiyorum. Normalde 15 inç kapaklı jant var ve 16 yapıp goodyear lastik almak istiyorum. Ayrıca benim arabam sınıfının boşu aynı motorda üst donanımlı modellerinde 16 kapak jantlı ve 16 çelik jantlı olan donanımlı araçlarda var ve aynı motor dediğim gibi. Benim korkum performans düşüklüğü ama bunlara bakılacak olursa düşüklük olucağını sanmıyorum. Tek öğrenmek istediğim konu Carre markasıyla ilgili biraz bilgi jantlar hafif midir? Sağlam mıdır bilgi istiyorum biraz lütfen bilen birileri varsa yardımcı olsun.
Not = Ayrıca kapaklı saç jantın ağırlığı normal alüminyum alaşımlı jantlara göre ağır diye biliyorum -
Carre jantları sağlam ve kalitelidir. Aynı zamanda jantların tümü hafif alaşımlı alüminyumdan üretiliyor. Satıştan itibaren 3 yıl garanti süresi ile geliyor. Ağırlık olarak tek 16 jantları 8 yada 9.5 kg arasında modeline göre değişiyor. websitesinde yer alan satış ofisini telefonla arayarak bölgenizde bulunan en yakın yetkili bayisini öğrenebilir ve jantları yakından inceleyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
Ilk defa duydum markayi sitesine girdim biraz modellere baktim. Gercekten de cok guzel yerli uretim olmasi da cok daha iyi bir tat katti.
Üretimi Tekirdağ / Çerkezköy O.S.B'de yapılmaktadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ercanglcy
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
Ilk defa duydum markayi sitesine girdim biraz modellere baktim. Gercekten de cok guzel yerli uretim olmasi da cok daha iyi bir tat katti.
Üretimi Tekirdağ / Çerkezköy O.S.B'de yapılmaktadır.
marka ile alakanız varmı ? -
Evet, markanın çalışanıyım.
Benzer içerikler
- dönmeyen jant
- plaka boyama cezası
- cam rüzgarlığı nasıl sökülür
- akü neden biter
- selenia yağ yorumları
- mercedes mi bmw mi
- volta ev1 a101
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X