Şimdi Ara

Carisma M14 Pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

n11.com üzerinden 139 tl'ye Carisma M14 amg aldım
    aldıktan sonra farkettim ki biraz dandik
    üzerinde 7.2 v 700 mah pil var 15-20dk kullanılabiliyor
    bu araca 7.2 volt lippo pil ile çalıştırmak mümkün mü ?
    yoksa duracell 2450 mah veya farklı marka 3000 mah pil alıp 6 adet seri baglamayı düşünüyorum bu ne kadar süre kullanmamı sağlar
    birde bu aracı ne gibi upgradeleri mevcuttur üzerinde ne tür oynamalar yapabilirim

her türlü yorumunuzu bekliyorum iyi veya kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 1 Aralık 2013; 21:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

Merhaba Arkadaşlar,

n11.com üzerinden 139 tl'ye Carisma M14 amg aldım
    aldıktan sonra farkettim ki biraz dandik
    üzerinde 7.2 v 700 mah pil var 15-20dk kullanılabiliyor
    bu araca 7.2 volt lippo pil ile çalıştırmak mümkün mü ?
    yoksa duracell 2450 mah veya farklı marka 3000 mah pil alıp 6 adet seri baglamayı düşünüyorum bu ne kadar süre kullanmamı sağlar
    birde bu aracı ne gibi upgradeleri mevcuttur üzerinde ne tür oynamalar yapabilirim

her türlü yorumunuzu bekliyorum iyi veya kötü

Hocam pil işini yapabildin mi ? Bende m14 almak istiyorum ancak şarjının 15-20 dk 'da bitmesi canımı sıkacak.

Bunun için bende 6 adet 2450 mah 'lık pil ile batarya yapmayı dusunuyorum.

Sen yaptıysan sonuç nedir hocam ? :D

• Pilleri aldım 2000mh philips ama yapmak nasip olmadı iş yoğunluğundan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 28 Aralık 2013; 1:47:55 >
  • quote:

Pilleri aldım 2000mh philips ama yapmak nasip olmadı iş yoğunluğundan dolayı

Hocam yapında bizede yardımcı olun sonra

bu arada araçtan memnunmusunuz ? Yoksa çokmu basit bir araç ?

Bu aracı alacağıma 200 lira daha ekleyip Carisma M40S almak dahamı mantıklı olur ?
  • Beni pek sarmadı dağ bayır çıkanından alacam ben :)
    istersen satayım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 28 Aralık 2013; 2:25:35 >
  • quote:

Beni pek sarmadı dağ bayır çıkanından alacam ben :)
    istersen satayım sana

Kactan satarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun M14 u 100 TL ye aldim N11 uzerinden ben de (cek ve 25 tl ozel indirim ile 5 de avantajix gelir mi bilmiyorum ama..) . Arabalardan cok hoslasmadigim icin soyle ufaktan bir basliyim dedim, oyle dag tepe tirmananina su an gerek yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    powerbank type c şarz sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motoru 540 tipi ise 7.4v (2s) lipo kullanabilirsiniz.
  • Sattım aracı off road bakıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Bugun M14 u 100 TL ye aldim N11 uzerinden ben de (cek ve 25 tl ozel indirim ile 5 de avantajix gelir mi bilmiyorum ama..) . Arabalardan cok hoslasmadigim icin soyle ufaktan bir basliyim dedim, oyle dag tepe tirmananina su an gerek yok :D

100 tl ye nasıl aldınız hocam 250 tl nin altında fiyat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhizarcioglu

quote:

Bugun M14 u 100 TL ye aldim N11 uzerinden ben de (cek ve 25 tl ozel indirim ile 5 de avantajix gelir mi bilmiyorum ama..) . Arabalardan cok hoslasmadigim icin soyle ufaktan bir basliyim dedim, oyle dag tepe tirmananina su an gerek yok :D

100 tl ye nasıl aldınız hocam 250 tl nin altında fiyat yok

n11; urun fiyati sanirim 219 idi (topmodels ustelik). Yari yil tatilinin basinda oyuncaklarda 150 TL ye 30 TL aninda indirim vardi. 219 uzerine 11 TL ye yine topmodels den clips aldim. 30 indirim ile 200 e dustu; 100 TL lik en iyi fiyat cekleri gecerli idi, onu da kullandim. 100 TL , 5 TL avantajix den geri geldi(bekleyen odemelerde) 95 TL , ha bir de 10 TL word puan geldi .. 85 e filan maloldu. :D az daha kassam birileri cikip para vercek diye ugrasmadim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 6 Şubat 2014; 14:16:24 >

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    süper olmuş:) bende ufaktan rc arabalara merak salmaya başladım dönüp dolaşıp başlangıç için carisma m14 tavsiyesiyle karşılaşıyorum.
    yeri gelmişken sorayım nasıl memnun musunuz araçtan?
  • quote:

süper olmuş:) bende ufaktan rc arabalara merak salmaya başladım dönüp dolaşıp başlangıç için carisma m14 tavsiyesiyle karşılaşıyorum.

alma başlangıç modeli felan değil
  • quote:

sanssizlik , havalar kotu. daha cikartamadim.
  • quote:

quote:

Hocam, ne onerebilirsiniz peki? hani baslangic olarak rc araba denildigi zaman ne kadarlik butce ayirmak gerekir? yazdiginizdan anladigim, 200 tl lik oyuncak ile olmaz bu ise baslama demek istiyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam, ne onerebilirsiniz peki? hani baslangic olarak rc araba denildigi zaman ne kadarlik butce ayirmak gerekir? yazdiginizdan anladigim, 200 tl lik oyuncak ile olmaz bu ise baslama demek istiyorsunuz.

evet başlangıç modeli değil derken daha pahalı veya daha üst düzey bir model almak gerekir mi diyorsunuz yoksa bu model bu paraya değmez mi demek istiyorsunuz?

• hhizarcioglu H kullanıcısına yanıt
    Ben bu cihazla başladım ama boşa masraf başka birşey değil onn road düşünüyorsan baktıgında profesyonel şaselerin görünümüne yakın bişey olmalı daha sonra seni tatmin etmediğinde araç sadece parça değişimi ile durumu kurtarabilmen gerek m14 de bu yok kendi standartlarının dışına çıkamıyorsun
    Bence sıfır araca para verme temiz 2.el araç al doların fırlamasıyla fiyatlar fırladı zaten onn road konusunda marveric starda işini görür diyebilirim ama forumlara bakman daha doğru olur.
  • Abi carismaya para verilir mi keşke biraz araştırsaydınız e10 alın daha iyi Giderim eski meski ta05 alırım 2. el taş gibi kullanırım azcık JDM sever olun
    Off da ise önerim elektrikli olarak tabi ki e revo 1/16
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.