Şimdi Ara

Cardozo'yu geçen sezondan önce tanıyan var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben duymamıştım. duymadım diye kültürsüz olduğumu söyleyin hadeeee kamooon
  • Kültürle ne alakası futbola veyahut dünya futboluna ilgisizsin demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Sebep

Sebep mi ikiside çok zeki ve teknik futbolcular.
  • bir forvet iyi olmak için illaki hızlı olmak dribbling atabilmek zorunda değildir cardozo bence şu anda avrupa futbolunda komple forvet olarak tanımlayabileceğimiz nadir forvetlerden birisidir hiç bir forvette bulunmayacak kadar uzun boylu çoğu hızlı mızlı denilen forvetlerden çok daha teknik ve bunların hiçbirinde bulunmayan pozisyon bilgisi ve yine bunların yanında onu özel kılması için tek başına da yeterli olan bir sol ayağı var bu saydıklarımın bir araya geldiği başka bir forvet dünyada yok o derece yani
  • Gs'li troller çamur atmaya başladı.Demek ki işler iyiye gidiyor bizim için

• Oha.Cardozo tanınmaz mı la
  • FM 09 efsanesidir kendisi. O oyunu oynayıp da almayan var mı merak ediyorum Lewandowski ile beraber.

http://img43.imageshack.us/img43/2851/cardste.jpg
  • Raket gibi ayağı var,tek eksisi hantal.Fenerbahçe maçında izledim net yavaştı ama ver önüne kaleciyi zıbartsın mahalle arası terimiyle :D
  • Çok iyi futbolcu. Yalnız Benfica kaç senedir gol yükünü çeken adamı niye aceleyle satmak ister onu anlamadım.

• Hocam ben onu 2007 2008 yıllarından tanıyorum neredeyse. Paraguay milli takımından da tanırım zaten, yaptıklarını vs. Sow - Cardozo ikilisinin oynamasını çok istiyorum
  • türkiyede birçok orta saha oyuncusundan daha iyi oyun kuruyor , bunu uefa liginde kendi sahalarında yendiklerinde resmen gördüm.bu yüzden gelmesinde alalım şu 4.yıldızımızı diye düşünüyorum
  • İsmini çok duydum açıkcası Benfica maçlarımız hariç 1 sn bile izlemedim adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

FM 09 efsanesidir kendisi. O oyunu oynayıp da almayan var mı merak ediyorum Lewandowski ile beraber.

http://img43.imageshack.us/img43/2851/cardste.jpg

Çok ucuza geliyordu bir de.Tam bir f/p canavarıydı Cardozo.
  • Tek sorunu çok sakatlanması. Pek stabil bir oyuncu değil o yüzden. O paraya çokta güzel satılır yerine yenisi alınır. Ama tam fenerbahçenin oyuncusu ileride yıkılmayacak adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda989

quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Bu kadarını da beklemezdim Galatasaray'lılardan Cardozo'yu tanımadan ben futbolla ilgileniyorum diyen adam tek kelimeyle cahildir.

kanka meseajımı okurken ne içtiysen o şeyden bende istiyorum. böyle bi kafam olsun istiyorum (!)

iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var.'dan sonrasını okumadım Cardozo size gelecek olsa böyle bir konu açar mıydım merak ediyorum iyi günler..

emin ol ben açardım neden bu kadar abartılıyo diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kadarını da beklemezdim Galatasaray'lılardan Cardozo'yu tanımadan ben futbolla ilgileniyorum diyen adam tek kelimeyle cahildir.

kanka meseajımı okurken ne içtiysen o şeyden bende istiyorum. böyle bi kafam olsun istiyorum (!)

iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var.'dan sonrasını okumadım Cardozo size gelecek olsa böyle bir konu açar mıydım merak ediyorum iyi günler..

emin ol ben açardım neden bu kadar abartılıyo diye.

Senin gibi Cardozo'nun sadece fiziği iyi bir futbolcu olduğunu sananlar abartıldığını sanıyor. Cardozo'nun koşan versiyonuna Ibrahımovic deniyor. Abartıldığı falan yok.

• Cardozo'yu bilmeyen adam yorum yapmıyordur diye umuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

ben de onu dyorum işte futboldan gram anlamayan, admın nereli olduğunu bile bilmeyenler, bu zamana kadar cardozonun lafını bile yapmayan adamlar cardozo cardozo diye ötmeye başladılar. canımı sıkan da bu.

Dostum konuşma şeklin bir kere baştan provoke edici ve itici.Ne demek ötmek?
    Sen Cardozo'yu bu seneye kadar duymamış olabilirsin o senin cehaletin forumdakilerin yüzde 95'i Cardozo'yu senelerdir tanıyordur.
  • aynen knk dvm spr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.