Şimdi Ara

Cardozo'yu geçen sezondan önce tanıyan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arjantin'de gösterdiği performansla adını duymuştum.
    hatta hayal meyal benficaya transfer olduğu zamanın haberini hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Cardozo'yu bu seneye kadar duymayan varsa futbol izlemeyi ve takip etmeyi biraksin.

+ sonsuz saçma sapan başlıklar açmayın bu nedir ya
  • Cardozo tanınmaz olur mu? İyi oyuncu.

Lakin Fener'in almak istemesini saçma buluyorum. Takımda herkes koşacak diye koşmayan Alex'i gönderip Cardozo'yu almak istemelerini saçma buluyorum.

Neyse alırsalar iyi transfer olur.
  • Gürkan Kubilay'ın yazılarıyla tanıdım ve Newell's Old Boys'tan beri takip etmeye başladım, Arjantin'deyken de el üstünde tutulan bir futbolcuydu; çok büyük kulüpler ilgilenirken Benfica çok ciddi bir bonservise(o dönemin şartlarını düşünürsek şimdinin 20-25 Milyon Euro'su) kadrosuna kattı diye hatırlıyorum.Geçen seneyi geçtim illa Benfica ile de tanımaya gerek yok yani...
  • Bu kadarını da beklemezdim Galatasaray'lılardan Cardozo'yu tanımadan ben futbolla ilgileniyorum diyen adam tek kelimeyle cahildir.
  • ben 2007'den beri tanıyorum fm 2008 sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda989

Bu kadarını da beklemezdim Galatasaray'lılardan Cardozo'yu tanımadan ben futbolla ilgileniyorum diyen adam tek kelimeyle cahildir.

kanka meseajımı okurken ne içtiysen o şeyden bende istiyorum. böyle bi kafam olsun istiyorum (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Bu kadarını da beklemezdim Galatasaray'lılardan Cardozo'yu tanımadan ben futbolla ilgileniyorum diyen adam tek kelimeyle cahildir.

kanka meseajımı okurken ne içtiysen o şeyden bende istiyorum. böyle bi kafam olsun istiyorum (!)

iyi ama yüzyılın transferi gibi abartanlar var.'dan sonrasını okumadım Cardozo size gelecek olsa böyle bir konu açar mıydım merak ediyorum iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

Ayrıca sanırım mesajımı yanlış anlamışsın ben Galatasaray'lıların futboll ilgileniyorum diyen bir adamın Cardozo'yu tanımamasını beklememesini eğer diyorsa da cahil olduğunu söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

ben 2007'den beri tanıyorum fm 2008 sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa careerde tam aradigim tarzda merkez santrofordu ordan bilirim 3 4 yildir :D

• Kac yildir Benfica da oynuyor. duymayan var mi gercerkten ?
  • Ben fm 2007 yada 2008 bu adamı almadan oyuna başlamazdım, hile yapar gene alırdım leblebi gibi gol atırdı, anlıcağın ben tanıyordum ama fm den ama gerçekten...
  • Her sene Fener'e transfer oluyor ordan biliyorum.:)
  • oynadığı en büyük klüp benfica dünyaca ünlü yıldız futbolcu tanımaman ayıp. çine git cardozo de herkes tanır.
  • Ben tanımıyordum.
  • Total Club Managerden beri tanırım şimdiki adıyla Fifa Manager o zamanlar Fm ve Cm oynamazdım onu oynardım
  • Mağarada yaşamayan her futbolsever cardozoyu tanır.ben cardozonun gelişini şu an herşeyin önünde görüyorum.her zaman istediğim bir adamdı alexli 4-4-1-1 en iyi işletecek adam buydu.şu anki sistemimizide en iyi işletecek adam kendisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Mağarada yaşamayan her futbolsever cardozoyu tanır.ben cardozonun gelişini şu an herşeyin önünde görüyorum.her zaman istediğim bir adamdı alexli 4-4-1-1 en iyi işletecek adam buydu.şu anki sistemimizide en iyi işletecek adam kendisidir.

Alex + Cardozo'yla 4-4-1-1 tamamen orantısız zeka uygulaması olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.