Şimdi Ara

Cardio Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilemedim fakat çoğu kişi buraya bakıyor ve belki bilen birileri beni aydınlatır. Arkadaşlar ailemin durumu orta seviyede ve müzikle uğraşıyorum buda demek oluyorki kurs parasını ailenin durumuna göre ayarlıcaksın. Herneyse bir yandanda sporla ilgilenmek üçgen vücut felan yapmak istiyor insan. Bir süre önce spora ara verdim 4 aylık üyelik almıştım 550 lira felan tutmuştu. Salon gayet iyiydi. Yani sıradan biryer değildi herneyse baktımki biryandan bunu ödersem biryandanda müziğe devam edemeyeceğim. En iyisi bırakayım dedim 2 ay devam ettim. Yoksa sabırlı adamımdır öyle 3 ay gidiyim üçgen oliyim derdinde değilim gerekirse 3 yıl olsun 5 olsun ama benim olsun. Fakat maddi durumdan dolayı bırakıp üyelik hesabımı dondurdum 2 ay duruyor köşede. Herneyse annemi ikna ettim elektro bass ve şan dersi için aylık 360 lira ödeyecekler evet daha pahalıya geliyor fakat karşılarına geçip söyledim. Dedim böyle böyle biliyorsunuz müzigi ne kadar istedigimi felan onlarda tamam dediler. Annemde bir ara ağırlık kaldırırken görmüştü beni sanıyorduki 5 kilo felan çalışıyorum. Yani annem agırlık altına girmemi istemiyor. Biraz saçma fikirleri var ailemin 18 i ne gelmeden ağırlık çalışamazsın boyun kısa kalır MİDE FITIĞI olursun gibi hayatımda ilk defa duydugum şeyler. Dediğim gibi sporu bıraktık belli bir süreliğine müziğe şu hafta kaldıgım yerden devam edicem. Fakat şöyle bir sorun var kilomu ve boyumu tam bilmiyorum arkadaşlar diceksinizki evde tartı felan yokmu varda bozuldu bizimkiler zaten ugrasmıyorlar Ama hatırladıgıma göre boyum 1.85 felan kilomda 80 ile 85 arası birşey. Ne şişmanım nede zayıfım hee şu sorun var mesela gömlek giyince acayip ince duruyorum t shirt giyince gine ince oluyor ama iyi durmuyor Yani vücudumda biraz yağ var onları tamamen nasıl yakabilirim kemik çıkıcak kadar yağları nasıl yakmam gerek. Birde asıl sormak istediğim şey forumda bir arkadastan duymustum cardio ya başla 90 günlük sadece pazarları dinlen zaten acayip kilo vericeksin falan diyorduda cardio agırlık çalısmak icinse hiç söylemeyin arkadaslar spor salonuna daha gidemem anlıcağınız. Yani 18'i ne kadar felan işte. Birde şu var hayatımda alkolün tütünün yeri var. Bundan 4-5 ay önce Free Run- Parkour sporu ile ugrasıyordum şuan bırakmasaydım takla atma aşamalarına felan gelmiştim diyebilirim. Günde 100 şınav 100 mekik 1 saat yürüyüş arada koşardım durur tekrar yürürdüm. Fakat karar vermem gerekti spor mu müzik mi diye tabiki müzik dedim ve onu bırakarak sesim için tütün kullanmaya başladım zaten 12 yaşımda başlamıştım kullanmayada neyse bırakmıştım ozamanlar babam 1.5 yıl sonra beni yakalayınca. İşte dediğim gibi bana 10 kilo versem ve onu koriyabileceğim bir program söyleyebilirmisiniz. Diceksinizki doktor değiliz biz tabiki dogru fakat kime gitmem gerek. Ücret vermeden bir program edinebilirmiyim? Biraz açarsanız sevirim arkadaşlar

• Up
    Antreman programı nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.