Şimdi Ara

CarBuyer'dan En Az Yakıt Tüketen 10 Araba Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gezerken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim, bazıları şaşırtıcı...

CarBuyer'dan En Az Yakıt Tüketen 10 Araba Listesi

• Kia yi es geciyorum, degerleri fake mi neydi yanlis hatirlamiyorsam
  • kia, hyundai görünce adeta kan beynime sıcrıyor, koreyi övmek için neredeyse Türklere bu adamlar müslüman diyecekler
  • Kiraladığım dizel eralar performans/yakıt olarak harikaydı.

Onun dışında c3 dizel gerçekten çok çok az yakıyor.
  • megane hariç hep b sınıfı araçlar.
  • Hyundai ve Kia 1.1 dizeli ülkemize getirmiyor nedense.
  • benim arabayı da koymuşlar ya la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sıralamada ki hyundai ve kia 1.1 crdi motorun fabrika değeri yüzünden ilk sıralarda ancak carbuyer'ın kardeş sitesi autoexpress'de yaptıkları uzun dönem testinde fabrika değerinin yarısını bile yakalayamamışlardı; acaba neyin kafasını yaşıyorlar da bu arabaları ilk sıraya koyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

Bu sıralamada ki hyundai ve kia 1.1 crdi motorun fabrika değeri yüzünden ilk sıralarda ancak carbuyer'ın kardeş sitesi autoexpress'de yaptıkları uzun dönem testinde fabrika değerinin yarısını bile yakalayamamışlardı; acaba neyin kafasını yaşıyorlar da bu arabaları ilk sıraya koyuyorlar.

Link verebilir mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu sıralamada ki hyundai ve kia 1.1 crdi motorun fabrika değeri yüzünden ilk sıralarda ancak carbuyer'ın kardeş sitesi autoexpress'de yaptıkları uzun dönem testinde fabrika değerinin yarısını bile yakalayamamışlardı; acaba neyin kafasını yaşıyorlar da bu arabaları ilk sıraya koyuyorlar.

Bu sıralama fabrika verilerine göre zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

quote:

Link verebilir mısınız ?

Bu son raporları, ilk 2000 mil'de yaptıkları testlerde, fabrika değerlerinin yarısının altında sonuç elde etmişlerdi.

quote:

Over the 12,000-plus varied miles I did in six months, I averaged a mere 43.9mpg. Not only was that a poor return for a 1.1-litre diesel, it was way off Kia’s claimed 74.3mpg.

Read more:http://www.autoexpress.co.uk/kia/rio/61062/kia-rio-final-report#ixzz2FgBZKYJr

• Listeyi bilemem ama rio 1.4 crdi,1.5 crdi getz'den 1.5-2 litre az yakıyor.Ama Rio'da getz'e gore performans tırt.
    Ben yinede i20-rio ikilisinin en az yakanlar olacağını DÜŞÜNMÜYORUM.Her ne kadar 1.1 crdi de olsa...

• Açıkcası carbuyer test etmiştir diye düşünüyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

kia, hyundai görünce adeta kan beynime sıcrıyor, koreyi övmek için neredeyse Türklere bu adamlar müslüman diyecekler

• yakıt önemli değil

-tasarım (iç dış)
    -performans
    -konfor

önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

yakıt önemli değil

-tasarım (iç dış)
    -performans
    -konfor

önemli

Haklısınız zaten hepimiz 200.000 TL lik araçlara biniyoruz, tüm ülke milyoner zaten. Ne önemi var yakıt tüketiminin.
  • daha az yakan araçlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

kia, hyundai görünce adeta kan beynime sıcrıyor, koreyi övmek için neredeyse Türklere bu adamlar müslüman diyecekler
  • Kia hyundai denen markaların yakıt tüketimlerini 3kağıtla az gösterdikleri isbat edildi usa da dava açılıp müşterilerine fark ödemesi yapıyor
  • citroen ve pugeot c1 -108 ne oldu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.