Şimdi Ara

Carbon 1.4 Patch??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Carbon 1.4 Patch için link verebilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

• ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/north_america_1_4.zip

Bu dosyayı denedim, sorunsuz yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 6 Temmuz 2007; 20:49:28 >
  • ben yükledim sorunsuz yükledi fakat halen 1.2 gösteriyor oyunu bitirmiştim free room da halen career %100 bütün oyunlar bitmiş ee ne olucak şimdi ?
  • aynı durum bende de oldu yükledim linkini verdiğiniz patchi fakat 1.2 gözükmekte versiyon.patchi de sadece windows a atmalar yaşadığım için kurmak istiyorum.
  • Yamayı yüklerken orijinal exe dosyasını bulundurmazsanız 1.2 gözükür. Çünkü exe dosyası yama programının istediği gibi değilse exe dosyasına yama uygulanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Ağustos 2007; 23:03:46 >
  • önce 1.4 exe sini klasöre atıp sonra mı patch lememiz gerekiyo.yada patch den sonra mı 1.4 exesini klasöre atmamız gerekiyo tam anlayamadım kusura bakma bu arada pm attım ilgilenirsen sevinirim nforcer.
  • arkadaşlar 1.4 exe için yardım edebilecek biri pm atabilirmi lütfen şu oyunu windowsa atmadan oynamak istiyorum ):
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    17 yıl önce açıldı
    Most Wanted 1.3 patch
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaslar bu 1.4 patch ın farkı ne merak ettım benımkı 1.2 yanı ne ıse yarıyor 1.4 u yukledıkten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: knsk11

arkdaslar bu 1.4 patch ın farkı ne merak ettım benımkı 1.2 yanı ne ıse yarıyor 1.4 u yukledıkten sonra
    Başta Vista uyumluluk sorunlarını gideriyor. Bir de oyunun arada kapanıp hata raporu penceresi çıkarmasını önlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Ağustos 2007; 14:04:27 >
  • oyunu ilk çıktığında alıp windows a atmasından dolayı sıkılıp bugüne kdr oynamamıştım.1.4 de bu sorun hallolmuş
  • beyler kusura bakmayın bi sorum olacak carbona 1.3patchini indirdim fakat kuramıyorum anlatırsanız sevinirim
  • once oyunu kuruyorsunuz ılaçlamadan bu 1.4 patch kuruyorsunuz..sonrada ılacı yapıyosunuz...olay bu..saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.