Şimdi Ara

Car Mechanic Simulator 2018 Resmi Yerelleştirme Projesi ( AiBell Game Localization )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Car Mechanic Simulator 2018 Resmi Yerelleştirme Projesi ( AiBell Game Localization )

AiBell Game Localization olarak resmi projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Car Mechanic Simulator 2018 oyunu için resmi Türkçe dil desteği ile yeniden karşınızdayız.

Daha önceki Car Mechanic Simulator 2014 ve Car Mechanic Simulator 2015 oyunlarının resmi Türkçe çevirilerinde de aktif rol oynadığımız Car Mechanic Simulator serisinin son oyunu olan Car Mechanic Simulator 2018, 21 Temmuz 2017 tarihinde satışa sunulacaktır.

Çıkışıyla beraber Türkçe dil desteği ile oynanabilecektir.

Çıkış tarihiyle beraber 1 hafta boyunca %10 indirimli fiyatından satılacaktır.

https://store.steampowered.com/app/645630/Car_Mechanic_Simulator_2018/https://store.steampowered.com/app/645630/Car_Mechanic_Simulator_2018/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 16 Temmuz 2017; 12:53:38 >

• Valla güzel haber ama ne yalan söyleyeyim AiBell Game Localization ı ilk defa duyuyorum. Siteniz mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterSoldier10

Valla güzel haber ama ne yalan söyleyeyim AiBell Game Localization ı ilk defa duyuyorum. Siteniz mevcut mu ?

Techno Game'in resmi projeler yürüten ekibi olarak firmalaştık ve AiBell Game Localization ismini aldık.

Henüz yapım aşamasında, ancak adresimizwww.aibellgame.com ve Facebook sayfamızwww.facebook.com/aibellgame

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kingdom Come: Deliverance Resmi yapa bekliyoruz biraz AA Oyun bekliyoruz
  • Elinize sağlık oyun biraz sorunlu bir çıkış yapacak umarım beklediğimize değer. Bu arada Yonder The Cloud Catcher Chronicles şu oyuna da bir el atsaydınız resmi olarak belki ilgisini çeker yapımcılarında. Zelda vari çok tatlı bir oyun.
  • Göstermiş oldukları emeklere çok saygı duymakla birlikte AiBell Game Localization'un şimdiye kadar çevirmiş oldukları oyunların hiçbirisi ilgimi çekmiyor ve çekemedi.

İlgimi çekebilecek oyunları çevirene kadar sabırla beklemeye devam.

• katılıyorum Biraz AA OYUN Olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun steam puanı yerlerde almayın
  • Optimizasyon sorunları için yapımcı firma güncelleme yapacak. Ayrıca CMS serisinin en gelişmiş oyunu olmasına rağmen, şu an fiyatı %10 indirimle 27,90 TL, indirim bitince ise 31 TL'den satışa sunulmaya devam edecektir.

• Çıkar çıkmaz oyunu satın aldım ancak %10 indirim kodu satın aldıktan sonra geldi :) Bir de oyun fena halde optimizasyon özürlü olarak geldi hemen update yayınladılar ancak nafile. Benim oyunu almamdaki amaç Türkçe oyunlara olan desteğim idi. Umarım devamı gelir resmi projelerinizin, teşekkürler.
  • Elinize sağlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende resmi türkçe çıkan oyunları desteklemek için alıyorum. En kısa zamanda bu oyunu da alacağım. Çeviri içinde teşekkürler.
  • Eğer araştırma yapan arkadaşlarımız varsa, oyunun gecikmeli olarak çıkış yapmasının nedeninin Japonca ve Çince dillerinin Steam tarafından daha erken tarihlerde onaylanmamasından kaynaklı olduğunu biliyordur.

Steam forumlarını okurken, gözüme bu sabah aşağıdaki yorum takıldı:

xDeadLy Car Mechanic Simulator 2018 sahibi 25 Tem @ 18:23

yav başlarım ya biz yıllardır oyunlara türkçe koymadığınız için ingilizceyi söktük bizim çektiğimizi neden bu çekikler çekmiyor ??

Sabah sabah çok güldürdü beni bu yorum :))

Tabii resmî Türkçe dil desteğinin geldiği noktayı çok güzel özetliyor.
  • Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • Ayrıca şu an resmî olmayan kaynaklara göre (www.steamspy.com ) Car Mechanic Simulator 2018'in en çok satıldığı 3 ülkeden biriyiz. ( Türkiye, Fransa ve İsveç )

Car Mechanic Simulator 2018 Resmi Yerelleştirme Projesi ( AiBell Game Localization )

Oyuna ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim. İyi oyunlar.

• guzel oyun herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 30 Temmuz 2017; 14:32:36 >
  • gtx 1070 ile oyun orta ayarlarda bile kasım kasım kasılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

gtx 1070 ile oyun orta ayarlarda bile kasım kasım kasılıyor.

Güncelleme yayınlanacak. Ayrıca en çok kasılmayı eğitim bölümünde yapıyor. Eğitimden çıkıp oyuna başlayınca pek de yavaşlık yaşanmıyor.

• quote:

En kral oyunda bile ekran kartı 65 dereceyi görmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsRuleS

quote:

Güncelleme yayınlanacak. Ayrıca en çok kasılmayı eğitim bölümünde yapıyor. Eğitimden çıkıp oyuna başlayınca pek de yavaşlık yaşanmıyor.

Valla 1.2 update'ide kurdum durum aynı. 24 fps'de çalışıyor bu basit geafikler ile 1070'te.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.