Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
21
Favori
63.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de beyaz renk touch paket satın aldım. yaklaşık 3 hafta oluyor. Yerden yüksek bir araç istiyorduk o anlamda memnun kaldık, performansı da bonusu oldu. Tabii ki bu piyasada bu fiyata daha fazlasını bekleyemezdik ancak; jant kapağı, kapı direklerinin plastik görüntüsü ve icon da bulunup touch pakette olmayan krom parçaların eksikliği son derece gözüme batıyor. Zamanla bunları değiştirmek istiyorum. Icon da bulunan jant, serviste yaklaşık 10 bin tl. O kadar vermek istemiyorum tabii ki. Piyasada bulunan jantlar da hep 17". 18 ler ne zaman düşmeye başlar acaba?

  • Bundan önceki aracımda da cam filmi vardı. Güneşli havalarda çok konfor sağlıyor. Ön yan camlara 2 numara, arka ve arka yan camlara 3 numara film yaptırdım. Bunun tercihini size bırakıyorlar.

  • Closer kullanıcısına yanıt

    Ön-arka tampon ve ön çamurluklardaki krom parçaları sonradan alıp monte edebiliriz. Çok da maliyetli olacağını zannetmiyorum. Plastik parçalar. Nereden tedarik edebileceğimi de bilmiyorum. Cam çıtalarındaki krom görünüm pek hoşuma gitmedi açıkçası. Jant olarak icon donanımın 17'' olanını beğendim. Bayide araç üzerinde de gördüm ama zamanım olmadığı için fiyat sorma fırsatım olması. Dışarıdan da olsa siz fiyat alabilirseniz burada bildirirsiniz. Fotosunu ekliyorum jantın.

    CAPTUR 2 (2020)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayen2

    Ön-arka tampon ve ön çamurluklardaki krom parçaları sonradan alıp monte edebiliriz. Çok da maliyetli olacağını zannetmiyorum. Plastik parçalar. Nereden tedarik edebileceğimi de bilmiyorum. Cam çıtalarındaki krom görünüm pek hoşuma gitmedi açıkçası. Jant olarak icon donanımın 17'' olanını beğendim. Bayide araç üzerinde de gördüm ama zamanım olmadığı için fiyat sorma fırsatım olması. Dışarıdan da olsa siz fiyat alabilirseniz burada bildirirsiniz. Fotosunu ekliyorum jantın.

    CAPTUR 2 (2020)

    Cam çıtası derken, icon paketlerde olan ve camların alt kısmında olup arka tarafa kadar uzayan bir krom parça var ondan bahsetmiştim. Eğer aynı yeri konuşuyorsak zevk meselesi tabii :) Kapı sütunlarındaki plastik parçaları kaplatmayı düşünüyorum. Bir kaç yerle görüştüm kaplayabileceklerini söylediler ancak bu ara vakit bulup yaptırabileceğimi sanmıyorum.


    Çıplak gözle bu jantı görmedim ama evet bu da fena durmuyor. Jant ve diğer konular için buradan haberleşirsek çok yararlı olur dediğiniz gibi.





  • Bu jantlar klasik icon 17 inç aynen ben de bunlardan taktırmayı düşünüyorum. 18 inç olanları opsiyondu zaten bir de lastik ebadı da değişir masraf olur. Sıfır sonuçta lastikler. Bir kere sordum fiyat veremediler ama yaklaşık 3500 4000 tür dediler bayide. Fiyat alırsak paylaşalım yararlı olur dediğiniz gibi. Ben cam filmi ve seramik kaplamayı en uygun nereden teklif alırsam yaptıracağım kısa zamanda.

    Farklı teklifler edindikçe paylaşmamız iyi olucak.

    Ben de kauçuk paspasta yok bez paspasla aldım aracı. Alan var mı intte falan var mı? Renault mais 450 tl dedi.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Bence 450 TL orjinal paspaslar için iyi fiyat. Yaptıracağınız işlemlerin arasına kaput filmini de ekleyin bence. Özellikle uzun yol yapıyorsanız çok faydasını görürsünüz. Captur'un jantlarında hava basınç sensörleri yokmuş, farklı bir şekilde ölçüyormuş lastik havasını. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Jant alırken sensör almak zorunda da kalmayalım. Ben alırsam çelik jantları yaz lastiğiyle, mevcut jantları kış lastiğiyle kullanmayı düşünüyorum. Bundan önce clio 4 vardı bende. Arızalanınca hava sensörünün tanesine 300 TL ödemiştim.

  • Aracın suspansiyonlari nasıl ? Arkada oturanlar için iyi midir
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    Daha arkaya binen olmadı:d ama clio 5 e göre daha stabil diyebilirim.
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt

    Arka diz mesafesi ve tavan yüksekliği çok iyi. Cam genişliği de güzel. Görüş fazla.

  • Selamlar beyler,

    Bugün en son fulldeğim depoyu bitirdim tamamen istanbul trafiğinde genellikle trafikli. 6.6 litre ortla depoyu bitirdim. Takip edene bilgi olur.

    İkinci olarak araba çok kısa sürede sanki fan açıyor. Kapadıktan sonra da yaklaşık 5 dk fan açık kalıyor. Clio 5 baya az fan açardı genelde. Sizinki fan konusunda nasıl acaba? Dikkatinizi çeken uzun çalışmalarmoldu mu fanda?
  • Selam, cuma günü sıfır araçla İstanbul -İzmir yaptım, genellikle 110-120 hızla 6.3 ortalama ile geldim, biraz daha düşük olur diye beklemiştim! Sizce nasıl?

  • kk35 K kullanıcısına yanıt

    Bana biraz fazla gibi geldi. 5 lt'lerde olması gerekirdi. Fazla dur kalk yapmış olabilirsin veya dur kalk olmasa bile hız azaltıp yükseltmiş olabilirsin.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt

    Araçta kaç kişiydiniz ve araç dolu muydu bunlarda etkiler. Ben şahsen genelde 2 kişiyim araç çok dolu değildi boş yolda otoban gibi rahat 5.0 5.5 arası takılırım diye düşünüyorum. Henüz yapamadım kesintisiz uzun yol ama zaman zaman gebze üsküdar arası otoban yaptım. Hep bu civarlarda aralıksız 50 kmde. Aracım da 700 km oldu. Ancak fan çabuk açıyor gibi geliyor bana onun dışında bir sıkıntısı yok.


    O da sıkıntı değildir muhtemelen tabi. Euro yine yükselmeye başladı son araçlar satıldıktan sonra bildiğim kadarıyla euro böyle giderse nisan sonu araçlara zam gelecek bilginize.

  • 2 kişiydik ve uzun yol, yani dur kalkı olmayan bir yol. Araç sıfır olduğu için çok yakabilir diye düşündüm.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    Merhaba; fanın çalıştığını sesinden mi anlıyorsunuz? Ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar. Farklı bir ses olsa farkederdim. Hararet göstergesi bir yere kadar gelip orada kalıyor. Sizde de öyledir tahminimce. Fanın devamlı çalışması motoru soğuk tutacak o da fazla yakmanıza neden olacaktır. Servise uğradığınızda gösterin. Bende de direksiyonu düz tuttuğumda hafif sağa çekme vardı. Onu düzelttirdim serviste. Fabrika çıkışı rot ayarsızlıkları çok oluyor dedi usta. Siz de kontrol edin isterseniz. Yakıt konusunda da düz yolda 120 sabit olarak gidince anlık 5 lt civarında görüyor diye hatırlıyorum. Müsait zamanda tekrar dener bildiririm burada.

  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Sürüş esnaesında da sesten anlıyorum hafif bir ses geliyor içeri fan sesi şeklinde, arabayı kapadığım indiğimde de anlıyorum biraz yanında bekliyorum. Dediğim gibi sürekli ve her zaman yapmadı. Bir kaç kere yaptı. Yoksa sizin gibi motor ısısı ortaya gelip sabitleniyor bende de. Bir gelişme olursa bakacağım yine.

    İkinci konu arabanın 7. Vitesi çok esnek ben yaklaşık 2bin devirde 115 le gidiyorum. 5.2 litre civarlarında geziniyoruz. Tabi yola göre değişir ayrı konu bunlar.

    Onun dışında anormal bir durum hiç yaşamadım. Sadece şu seramik kaplama ve cam filmi işini halletmeliyim sanırım.

    Arabanın motor performansından gayet memnunum ama onu diyeyim.
  • Uzun yıllardır dizel araç kullanıyordum. Captur'la benzine geçtim. Sizler hangi firmayı tercih ediyorsunuz benzin için. Firmaların çoğunda katkılı benzin de yok. Ben yakıtı BP den alıyorum. Ultimate kurşunsuz diye katkılı benzin aldım. Fiyat farkı çok az katkısızla. Avantajı veya dezavantajı olup olmadığını da bilmiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim.
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt

    Benim şirket arabam dizel. Kendi arabalarımın da hepsi benzinliydi. Hiç marka ayırt etmeden kredi kartında hangisi kampanyalıysa onu kullandım açıkçası hiçte sorun yaşamadım. Artık benzin kalitesi gayet iyi bilinen markaların. Genel olarak ama opet bp petrol ofisi total alıyorum. Çok shell tercih etmiyorum. ama dediğim gibi hepsi kaliteli bir sıkıntı görmedim bu konuda daha bilgililer varsa aydınlatabilir bizi de=))

  • Merhabalar, bende 1.3 tce touch paket ile captur sahibi oldum. Touch pakete geri görüş kamerası taktıran oldu mu acaba? Aracı aldığım bayi touch paket için henüz kamera takılamadığını ilerleyen zamanlarda beklediklerini söyledi fakat renaultun sitesinde opsiyon listesinde gözüküyor. Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • gokc G kullanıcısına yanıt

    Aracınız hayırlı olsun. Nedir ilk izlenimleriniz? Yeni Captur için ek birşey yapılamıyor galiba şuan. Anladığım kadar sadece araçlar gelmiş. Yedek parça, aksesuar için biraz daha beklememiz gerekecek diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.