< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben gecen hafta sıfır teslim aldım techno paket 2025 model. İlk uzun yolu bugun yaptım pendik - ankara ankaraya girdikten sonra tabela okuma çalışmamaya başladı Şöyle bir araştırdım. benden başka da bunu yaşayanlar varmış Serviste yazılım güncellemesi yapıyorlarmış Bilmiyorum burda başka bu soruna rastlayan var mı? varsa yazılım ile tamamen düzeliyor mu? Cok can sıkıcı bir şey daha 500 km de bu sorun olması. ptesi servis ve satış ile konuscam bakalım ne yapacaklar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Şubat 2026; 21:9:52 > |
|
Arkadaşlar Captur'u Renault Duster ile takas ederek aranızdan ayrılmış bulunuyorum. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 20 Nisan 2026; 12:49:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Eğer kaza falan geçirmediysen, Fabrikanın yaptığı far ayarına kusur mu bulmuşlar. teknisyeni makina ayarını iyi yapamıyor Sonra da kusur araçta diyor. İyi ustalar nasıl bakılması gerektiğini aşağıda anlatmışlar Lazerli far ayar cihazı ile kısa ve uzun huzmeli farların ayarını gerçekleştirdik. https://www.youtube.com/watch?si=-XIUZDyI4QH7ahB4&v=FRd4uK1n3tY&feature=youtu.be |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 20 Nisan 2026; 15:10:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Geçen hafta ben de Tüvtürk' e gitmiştim. Aynı şekilde 'far ayarı için hafif kusurlu' diye geçti muayeneden. |
|
Merhaba. Start stop çalışmıyor; "12V pil, sinyal genliği minimum" biçiminde hata kodu veriyor. Normal aküyü 2 kez (EFB akü) değiştirdim ama düzelme olmadı. Acaba koltuk altındaki 2. aküyle mi ilgili? Bu konuda deneyimi olan var mıdır? |
|
|
|
yapılması gerekiyor imiş biz de yeni öğrendik. araba kapalı iken akü değişince oluyor bu sorun. RENAULT CAPTUR TÜRKİYE 🇹🇷🇹🇷 https://chat.whatsapp.com/B7H9yKqMMEZ4Ulgr4hg0s9?fbclid=IwY2xjawKEL61leHRuA2FlbQIxMQABHoPqu2-STkqRsrKmLLDudRz0Qt6xRnlcNrWf_HFXM-aDW2qmCHHQSBsS8EBe_aem_VhjmbOSzoxyB5TofrUWdAAbu linkten grubumuza üye olun istanbulda ankarada bu işi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar size |
|