Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
808
Cevap
21
Favori
62.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    sizde yakıt durumu nasıl, bide aracınız 130 luk mu

  • dutalice D kullanıcısına yanıt
    Evet 130luk yakış gerçekten iyi bana sorarsan malum pandemi daha süremedik pek. Ama yarı trafikli son 100 km 6.1 falan yaktım. Agresif sürmüyorum o ayrı onu da belirteyim ama 7 ileri işini güzel yapıyor düşük devirde iyi performanslı. Bunun dışında uzun yol net 5.5 olur öyle diyim.

    Eski aracım clio 5 1.0 cvt ile de uzun yollarda 5.3 civarlarınsa olurdum. Bir fark yok diyorum. Araba 100 kg fazla olmasına rağmen aynı ekonomikliği ve daha üst seviye performansı sunuyor. 1.3 tce cidden farklıymış onu da araç hissettirdi bana.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt

    ewet araba çok keyifli, gaz pedalına dokunmaya gelmiyo direkt yapıştırıyo. benim ankara trafiğinde 8.8-9 arası yakıyo bi türlü düşüremedim daha gerçi şuan 400 km belki ilerde düşer biraz daha yakıt

  • dutalice D kullanıcısına yanıt
    Düşer düşer agresif sürüşle normal tabi ama sürüş keyfi iyi gerçekten 155 ise baya ekstra gelir. İlkkez b suv sürüyorum güzel bir hismiş. İleride c hb ye geçer miyim bilemiyorum.
  • RENAULT MAİS ten haber geldi arkadaşlar malesef bu internete bağlanabilme özelliği türkiyede yokmuş. 7500 tl ver adı multimedya ve eğlence sistemi olsun ama sen kullanama, BTK ile ilgili bişey diyolar sözüm ona tüm araba markalarında da böyle bi durum var diyolar. Aklınızda olsun sakın 9.3 inch lik multimedya ya o parayı vermeyin.

  • Arkadaşlar Merhaba,


    Geçen yaklaşık 100 km trafik olmadan gece çıkmıştım yola arabayı kullandım. 7 ileri ve 1.3 tce 130 birleşince yakıt tüketimi ideal diyeibilirim genelde 110 120 civarı hız ile toplam ortalama 4.5 ile bitirdim. Bu değeri clio 5 1.0 xtronicte bile görmemiştim. Eski arabam clio 5ti.


    Yakış çok iyi bana kalırsa zaten daha rodajda araba 250 km toplam km de. depoyu fulledim bakalım 1 depo full bitirene kadar istanbul trafiği süreceğim size toplam ortalamayı yine söyleyeceğim. Almayı düşünenlere bilgilendirme olsun.


    7 ileri edc yi de yorumlayayim. Şirket arabam clio 4 sport tourer dizel 6 ileri edc. İki şanzımanı rahatça kıyaslayabilirim. 6 ileriye göre 7 ileri gayet hızlı o bir kere dursun. İkincisi ekonomiye güzel önem veriyor devri düşük tutmasını biliyor. Şanzıman oranı ve hız sebepli de daha az yaktırıyor bu kesin. CVT Clio 5 te 6bin km kullanmış biri olarak cvt ye göre daha ekonomik bir şanzıman onu da belirteyim. Ben clio 5 ile tamamen ekonomik sürüşleri şehirler arası 4.9-5.0 litre yakmıştırm. Captur 100 kg daha ağır olmasına rağmen daha az yakacaktır bunu öngörüyorum.


    Performansa da deyineyim araç gerçekten net ve hızlı istediğiniz tepkiyi direk veriyor. Uzun süre binerim diye düşünmeye başladım. Sık araç değiştiren biriyim aslında. Belki bir yıl sonra birebir aynı olup icona geçebilirim. Dolu bir captur bir çekirdek aileye çok rahat yeter diyorum. İyi forumlar





  • Cuma günü ben de aracımı teslim aldım. Touch paket. İlerleyen zamanlarda dikkatimi çeken şeyleri karalarım buraya .

  • hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz diyelim allah kazadan beladan korusun. aklınıza bişey takılırsa yazın lütfen

  • Ardaşlar öncelikle yeni captur alan kişiler için hayırlı olmasını diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum. Touch paket bayii 240 a kadar düştü ne düşünüyorsunuz? Tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim.

  • benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz? bende 155 lik var benzinli.sürmesi çok keyifli ama basınca yakıyor diyebilirim.biz aile olarak 3 kişiyiz (anne baba çocuk) yetiyo yani.sizin merak ettikleriniz nelerdir ona göre cevaplayalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinarlı79

    Ardaşlar öncelikle yeni captur alan kişiler için hayırlı olmasını diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum. Touch paket bayii 240 a kadar düştü ne düşünüyorsunuz? Tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim.

    Merhaba ben ibiza dan geçtim araca gecen hafta 232 ye aldım Touch paketi. çekirdek aile anne baba çocuk olarak sığmakta zorlanıyorduk ibizaya ama captur gayet yeterli oldu. Yükseklik özellikle sürücü 1.80 ve üzeri boya sahipse çok önemli oluyormuş . Ben ibizaya sığmak için sürerken koltuğu bayağı geri itiyordum bu da arkadaki yaşam alanından bayagı calıyordu. Burada öyle bir durum pek olmadı. direksiyonda yüksek konumlandırınca koltuğu geri itmeme gerek yok rahat kullanım için. Bagaj da şimdilik yeterli gibi 280 lt ye pek sığamıyorduk 420 işimizi görecek gibi duruyor. Benim için tek üzücü yeri arka kamera olmaması . Hala bir ümit sonradan aksesurlar ile gelirse taktırırım diyorum. İlk aklıma gelenler bunlar oldu. yakıt tüketimini hesaplayamadım çünkü aracı saat 4 bucukda teslim alınca istanbul kırklareli arasında normalde 2 saatte gelirken 4 bucuk saatte geldim dur kalk trafik ten hiç çıkmadı arac istanbulu çıkıncaya kadar. eve vardığımda 6.2 ortalama vardı. yolun kalanını 100 civarı gelmiştim .Size fikir verir mi bilemedim. Yine de sormak istedikleriniz varsa buyrun.





  • Merhabalar öncelikler hayırlısı olsun. Tocuh 240 a buluyorsanız bayi çıkışlı alın derim. Bende de touch 1.3 tce edc gri siyah çift renk var. 8 ocaktan beri ben de ancak çok sürüş yapamadık malum pandemi.

    Ben clio 5 icon 1.0 tce otomatik vardı. Ondan geçtim.

    Öncelikle şunu diyim motor ve şanzıman ikilisi gayet uyumlu memnunum. Aracım daha 300 km civarında gerçi. Bagaj b suv için gâyet yeterli. Büyük lastikli araba sürme keyfi güzelmiş cliodan sonra ay çukurdur falan derdi yok cidden. Arabamdan oldukça memnunum biraz donanım eksik diyim. Eski arabam icon ve full olduğundan heralde bazı şeyleri arıyorum. Ama motor ve araç boyutları ferahlığı kapıyor herşeyi.

    Araç iç mekanına gelince captur b den ziyade c gibi hissetirdi bana onu diyebilirim. Gayet moduler ve yeterli. Ben iki kişiyim tek çocuklulara da her türlü yeter.

    Sorular varsa cevaplayabilirim ben de. Motordan yana hiçbir kuşkun olmasın ekonomi istersen eko performans istersen performansı güzel veriyor. B suv de açık söyliyim şuan alacak olsam icon capturu tek geçerdim.

    Ama donanım kişiden kişiye değişir ben genelde full araba kullandım ondan bana eksik hissettirdi başkasına gayet yeterli gelebilir.

    Ama sorarsan donanım mı 1.3 tce mi tabi ki motor önceliklidir. Touchta alınır yani 6 aya vergi sınırını kağıt üzerinde değil pratikte de geçer alanlar kar da etmiş olur inancındayım.




  • Arkadaşlar verdiğiz bilgi için tşk ederim. Motor sanırım 140 bg 10 bg hibrit galiba dur kalklarda 10 bg devreye giriyormuş bayii böyle açıkladı. Bu durumu sürücüler hissetti mi? captur mu 2008 mi arasında kaldım açıkçası.

  • Dinarlı79 D kullanıcısına yanıt
    Kardeş günaydın. Şimdi önce şunu söyliyim 2008 ne model ne paket bakıyorsun bayi kaça veriyor? Bu kısım önemli.

    2008 e ekstra 30/50 bin vericeksen verme benim görüşüm bu şekilde. Yakışıklılık dersen net captur derim. Ben 2008 de sürmüş biriyim. Açıkçası iç mekan falan beni hiç çekmedi beğenmedim. Sadelik ve yakışıklılık captur derim. Karar senin hayırlısı
  • Merhaba

    Bugün ben de Captur 2 alarak aileye katıldım. Ama forum pek hareketli değil galiba?

  • Pek değil evet sayıca az alan olduğu için normal bir clio 5 gibi sarmıyor araç pahalı. Nedir model donanım renk motor??

    Hayırlı olsun bu arada şuan için bn gayet mrmnunum bir sıkıntım olmadı clio 5ten sonra.
  • Ben de genelde buralardayım.

  • aramıza hoş geldin, herhangi bir soru olursa cevaplayabiliriz.

    bu arada benim araç 1.3 155 bg yakıt 900 kmden sonra anca oturdu diyebilirim bi aralar (çok soğuklarda) şehir içi 12 lt görmüştüm, aman aman dedim baya bi endişelendim. şimdi ise ankara şehir içi trafikte 7-7.5 arası bi yakışı var. valla dizelden sonra hem benzinli hem çift kavrama ve 155 bg çok keyifli oluyormuş.

  • Touch donanım. Malum bu aralar kampanyası vardı Renault'un. İndirimli fiyattan veriyorlar. Faydalanayım dedim ben de. Rengi demir mavi. 1.3 tce edc 140 bg. Elektrik motoru eklemişler. 10 bg gücü de o üretiyor. Alırken ben de bayi de bilmiyordu bunu. Yakıt tasarrufu içinmiş. Şuan 250 km'de araç. Ortalama 6.3 lt/100 km gösteriyor. Bundan önce 6 sene clio 4 kullandım edc şanzımanlı. Çok yabancılık çekmedim o yüzden.

  • Arkadaşlar touch donanım malum kapak jantla geliyor. Çelik jantla değiştirmek istiyorum. 17 jant, 5 bijon. Bijon ölçüleri nedir acaba? Renault'dan mı alsam dışarıdan mı baksam? Fikir verirseniz sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.