Şimdi Ara

Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu
    Çizgi roman devi Marvel, yıllardır parça parça kurduğu sinematik evrenindeki en büyük eksikliği sonunda kapatıyor. Bugüne kadar birçok popüler kahramanını beyaz perdeye taşıyan Marvel, nihayet sinematik evrenine kadın bir kahraman etrafında dönen bir film de ekleyecek. Çizgi roman devinin bireysel filmini çektiği ilk kadın kahraman Captain Marvel olacak.
     
    Bir süredir gündemde olan Captain Marvel için hazırlıklar sürerken, filmin başrolünü kimin üstleneceği de belli oldu. Comic Con kapsamında yeni filmleri hakkında önemli detaylar paylaşan Marvel, Captain Marvel'i Brie Larson'un canlandıracağını açıklandı. Room filmindeki müthiş performansı ile en iyi kadın oyuncu Oscar'ı kazanan Larson'un Captain Marvel için bir numaralı tercih olduğu birkaç ay önce ortaya çıkmıştı.
     Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu
    Brie Larson'un başrolünü üstleneceği Captain Marvel filmi, yıllar içinde çizgi romanlarda bu isimle karşımıza çıkan karakterlerden biri olan Carol Danvers'ın hikayesini anlatacak. Çizgi romanlarda ABD ordusunda savaş uçağı pilotu olan Danvers, uzaylı Kree ırkı ile yaşadığı temas sonrası insan üstü güçlere sahip oluyordu.
     
     Henüz yönetmeni belli olmayan Captain Marvel filmi 8 Mart 2019'da vizyona girecek, ancak karakterin daha önce bir Marvel filminde görünmesi bekleniyor. Bu film büyük ihtimalle, 2018 yılında gösterime girecek yeni Avengers filmi olacak.







  • Katheryn Winnick veya Charlize Theron daha iyi giderdi diye düşünüyorum ama yaşından dolayı bu hanımefendi ile anlaşmışlar. Bekleyip görmek lazım.
  • DC' nin wonder woman i gibi olmasinda :)))

  • Bir ara bunu da tutar Jennifer Lawrence yaparlar diye korkmadım değil. Arkasını kime veriyorsa hatun hak etmediği her rolü kapıyor.

    Bu arada Brie Larson gönlümde hep bebek bakıcısı olarak kalacak. Biz seni 17 yaşında sevdik öyle başkaları gibi popüler olunca değil.

    Ve Batman arkadaşa da katılıyorum. Rolün hakkını Charlize Theron daha iyi verirdi gibi geliyor. Hatunda doğal bir yetenek var böyle karakterlere karşı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 26 Temmuz 2016; 2:22:02 >
  • Çizgi romandaki tip bile Amber Heard diye bağırıyor. Bire Larson bu rol için fazla koyu kalmış saç olarak. Ve yüzü fazla yumuşak.

    Charlize Theron da yaşlı be abiler. Artık o kadını da rahat bırakmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Bir ara bunu da tutar Jennifer Lawrence yaparlar diye korkmadım değil. Arkasını kime veriyorsa hatun hak etmediği her rolü kapıyor.

    Bu arada Brie Larson gönlümde hep bebek bakıcısı olarak kalacak. Biz seni 17 yaşında sevdik öyle başkaları gibi popüler olunca değil.

    Ve Batman arkadaşa da katılıyorum. Rolün hakkını Charlize Theron daha iyi verirdi gibi geliyor. Hatunda doğal bir yetenek var böyle karakterlere karşı.

    Jeni'nin boyle bi turk kizi tipi var. Mockinjayda performansi baya iyi aslinda. Yasina göre iyi is çıkartıyor o kadar acımasız olma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlize Theron mu kaldı arkadaşlar?? o teyze oldu, süper kahramanlık neyine 40 yaşından sonra?

    Amber Heard'ın dc ile anlaşması olmasa olabilirdi. ama malum durumundan dolayı elindeki işleri bile kaybedebilir durumda. (aquaman'de mera'yı oynayacaktı)

    j.law'a hafif gelirdi. çünkü şu anda hollywood'da en en popüler kadın o. böyle şeylerle uğraşmaz. xmen mystique'i bile gençliğinde yaptığı anlaşmalar nedeniyle "lütfen" oynadı.

    bi ara ronda rousey konuşuldu. olsaydı enteresan olabilirdi.

    bu kızcağız ise "eh" olmuş bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 26 Temmuz 2016; 11:36:23 >
  • rolü kaldırır ama fiziksel olarak Katheryn Winnick tercih ederdim. Güçlü bir sinema geçmişi olmadığı için yönelmemiș olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah Be amber heard dc ile anlaşmasa marvelde görebilirdik gitti yan karakter mera oldun ne güzel kaptan marvel olma ihtimalin vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir seçim bence. Amber Heard Mera'yı oynamasaydı büyük ihtimal o oynardı ve daha iyi bir performans çıkarırdı, ama Amber Heard'le anlaşamayacakları için Brie Larson en iyi seçim diye düşünüyorum.
  • Captain Marvel'i kimin canlandıracağı belli oldu

    canını yediğim ne güzel olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifad -- 26 Temmuz 2016; 16:30:28 >
  • Yahu Emily Blunt veya Katheryn Winncik deseniz neyse de, Amber Heard nedir arkadaş. Oyunculuk olarak bizim FOX dizisi oyuncuları ile kapışır anca. Bana göre Brie Larson ile Amber Heard'ün aynı rol için anılması bile haksızlık.

    Evet efendim Brie Larson hayranı olduğum doğrudur :)

  • http://oi65.tinypic.com/vf9gjk.jpg


    Emily Blunt ablamız dururken başkasını seçmek yakışmadı

  • Margot Robbie de olabilirmiş, Harley Quinn'i canlandırmıyor olsaydı.

  • Bayan marvelin hikayesi nedir özel güçleri Steven Rogers tarzı bişey mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brie Larson ve Alicia Vikander aynı türün oyuncuları ancak çok yadırgamamak lazım. Hollywood efekt diye bir şey var sonuçta. Buradan bile ne kadar haşin olduğu görülebilir;







    .


    (
    )








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.