Sam aile babası oluyor, emekli olduktan sonra güneye gidecekmiş o.
Aynen bende merak ettim onu. Sam'i neden orada bıraktı ve nereye götürdü Shire'dan
quote:
Orijinalden alıntı: Haşin Erkek
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Ölümsüz topraklara. Batıya, Valinor'a.
Niye frodo sadece ? Sam de yardım etti
Sam'in kalması gerekiyordu. Frodo'nun kitabını tamamlaması lazımdı. Evlendi ve çocukları oldu. Onun Orta Dünya'daki görevi bitmemişti. Kötü oldum bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
quote:
Orijinalden alıntı: Haşin Erkek
quote:
Orijinalden alıntı: Arheleg
Ölümsüz topraklara. Batıya, Valinor'a.
Niye frodo sadece ? Sam de yardım etti
Sam aile babası oluyor, emekli olduktan sonra güneye gidecekmiş o.
Sanki orda savas devam ediyormus gibi bir izlenim olduda o yuzden sordum... bir nevi ödül gibi yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
mektebe
bunu yazmak için girmiştim
yarası iyileşmediği için gidiyordu sanırım
Arkadaşlar ölümsüz falanda orada dünyada üzerindemi bulunuyor.orclar girmeyi akıl edemiyormu oraya.
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
mektebe
konuya bu cevabı vermeye girdim ve ilk mesajda görünce şaşırdım bi an
Hobbit filminde cevabını alabiliriz umarım.
cevabı var arkadaşım elflerin ölümsüz topraklarına gidiyolar ölümsüz olmak için. kitapta bu sorunun ve daha ayrıntılı bir çok şeyi bulabilirsin. ayrıca hobbit yüzük olayından daha öncesini bilbo'nun yüzüğü ele geçirdiği zamanı anlatıyo ordan öğrenemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
cevabı var arkadaşım elflerin ölümsüz topraklarına gidiyolar ölümsüz olmak için. kitapta bu sorunun ve daha ayrıntılı bir çok şeyi bulabilirsin. ayrıca hobbit yüzük olayından daha öncesini bilbo'nun yüzüğü ele geçirdiği zamanı anlatıyo ordan öğrenemezsin.
Peki sam i niye götürmüyorlar ? birde yanlis hatirlamiyorsam isim birmedi gibi laflar ediyordu