Herkes istediği yerde tatil yapmakta hürdür. Eşinizi uluorta bir yerde kadın erkek içiçe mayoyla dolaşmasından rahtsız olmuyorsanız size de saygı duyarım. İstediğiniz kadar bakmam ben deyin göz bu kapatamazsınız gözlerinizi herkes birbirine bakıyor böyle yerlerde. Başkasının hanımı yada anneniz bacınız eşinizin haricinde bütün bayanlar size haramdır bakarsanız göz zinası yapmış olursunuz.
Bence ne niyetle baktığın önemlidir.
10 senedir Kuşadasında yaşıyorum bırakın sahili plajı havuzu çarşıda bile bikini ile dolaşanlara rastlarsınız Türk yabancı fark etmiyor.
Göz bu bakıyor bakarda ama niyet önemli.
orayı bırak aynı didimde garden of sun,didim beach resort,holiday resort gibi daha güzel 5 yıldızlı oteller var
Dini kullanarak İslama uygun otel konseptini kullanan otelin
Hristiyanların Dili olan "CAPRISE PALACE" ismini kullanmasi bu adamlarin (Caprise Palace in sahiplerinin )olaylara nasil yaklastigini ve paranın dini olmadığının en iyi göstergesi bence ..
Hatta içimden bir ses Caprice Palace in muhtemel bir Musluman - Yahudi istiraki oldugunu soyluyor nedense
doğru düzgün hizmet yok, rezervasyon için aradığında bile adam gibi ilgilenmiyorlar, biz rezervasyon yaptık paranın yarısını ödedik sonra rezervasyon tarihinde otele gittik,1000 km yol tepmişiz yorgunuz ulan içeri girdik önce insan bizi odamıza filan yerşeştirir, adamlar geri kalan parayı da hemen ilk otele girdiğimiz zaman istediler şerefsizlik ulan insan bir meyve suyu falan ikram eder, neyse sorunu hallettik ama hoş değildi
Arkadaşım kapalı ve muhafazkara kesime hitap eden ender yerlerden biri. Şayet eşin kapalı yada sen muhafazakarsan senin için iyi bir tercih. Fakat tam tersi ise pek keyif alacağını zannetmem.
Ayrıca bu ülkede her kesime hitap eden ayrı ayrı otellerin olması ne kadar güzel. Bu güzelliği göremiyor musunuz?
Kapris otelde konaklayıp hizmetleri hakkında bilgi verebilecek arkadalar var mı;varsa sevinirim..nasıl memnun kaldınız mı acaba?
Şimdiden cevap verme nezaketinde bulunan arkadaşlara tşkler..saygılar..
diye sormuştum sorumu ama inanın sorduğumada-soracağımada pişman eden kişiler çıktı yaws..
Lütfen sorumu iyi algılayın : "Kapris otelde konaklayıp hizmetleri hakkında bilgi verebilecek arkadalar"
bu cümleden benim anladığım burada kalıp-bu oteli görüp bizzat tecrübe edinmişleredir sorum.
İstifade ederim düşüncesiyle tüm mesajları okudum fakat gördümki birkaç mesaj haricinde (otelde kalıpta hizmetlerinden haberdar olan kişileri kastediyorum) başka mesaj göremedim..ideolojiler ve yaşam biçimi tartışmasına dönüşmüş çünkü sorum maalesef..
Sorumu geri çekmek mümkünse birisi yol gösterirsede sevinirim.. Saygılar
Adam hakaretini pervasızca savurup kayboluyor.SAyfayı yeniledim bir baktım adamın mesajı silinmiş. oh ne güzel içinden gelen zehirleri etrafa savur biri gelsin temizlesin. Mesajı silinenlere ne ceza veriliyor çok merak ediyorum veya ceza veriliyor mu?
türbancıların oteli haremlik selamlık filen var
geçenlerde haberlerde çıkmıştı, gayler için otel açılmış ama rağbet olmayınca kapatılmış .
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
orayı bırak aynı didimde garden of sun,didim beach resort,holiday resort gibi daha güzel 5 yıldızlı oteller var
holiday resort 4 yıldızlı
Anladığım kadarıyla arkadaş hizmet kalitesini sormuş. Herhalde muhafazakar kesime hitap ettiğini biliyordur. Konuşma kültüründen yoksun birileri konuyu sulandırmayı başarmış. Bazen diyorum ki: "Bu memlekette güzellikle bir şey olmayacak herhalde. Güzellikle olsaydı Selçuklu, Osmanlı bu kadar kan dökmezdi."
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
holiday resort 4 yıldızlı
holiday'de 5 gun kaldım hemen 500mt yanında ziraat bankasının villa tipi evlerinde 3 sene boyunca toplamda(arka arkaya değil) 21 gun kaldım.bi kaç kere içine girmeye çalıştım ama güvenlik saolsun dışarı çıkardı
islami kesimin daha çok tuttuğunu herkez biliyor.kadın-erkek ayrı havuzları oldugunuda kesin biliyorsundur..ailen kapalı ise gideceğin yerlerden birisi. sonuçta 5 yıldızlı otel hizmeti iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme