Şimdi Ara

Çap Problemler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çap problemlerde ki test ve soru dağılımı bana mı saçma geliyor sadece çözerken spazm geçiriyorum adeta bu bitince endemik falan geçiyim diyodum da salak saçma sorular kanser ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzeyTekinoğluu -- 20 Nisan 2020; 17:6:30 >

• Bütün sorular birbirinin aynısı gibi, amatörün sonlarında bıraktım. Şimdi günlük problem çözmek için hız ve renk kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendede var çözüyorum hiçbir katkısı yokmuş gibime geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Evet 1 soru kolay diğerleri zor. Çözen adam paintten çözüyor zaten. Sorular ise boş gereksiz. Geliştirmez bu kitap. 30 sf çözüp bıraktım. Soru kalitesi ÖSYM ile alakasız. Endemik sonrası apotemi ile sonlandır problemleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

Evet 1 soru kolay diğerleri zor. Çözen adam paintten çözüyor zaten. Sorular ise boş gereksiz. Geliştirmez bu kitap. 30 sf çözüp bıraktım. Soru kalitesi ÖSYM ile alakasız. Endemik sonrası apotemi ile sonlandır problemleri
    problemlerde eis föylerine bakıyorum sorular cidden güzel dizayn edilmiş kolay orta zor yeni nesil diye test test yapmışlar dediğiniz gibi yapıcam herhalde endemik apotemi yetişir mi biraz yavaşım
  • endemik 160 sayfa, apotemide 150-160 . günde 6-7 sayfa çöz, 2-3 ayda biter sınava kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • problemlerin ritmi nasıl sence

bende çap çöxüyodum sıkıldım ondan bırakcam problemlerin ritminin pdf si var pc den açıp defter açıp çözmeyi düşünüyom
  • bilgi sarmalı şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

problemlerin ritmi nasıl sence

bende çap çöxüyodum sıkıldım ondan bırakcam problemlerin ritminin pdf si var pc den açıp defter açıp çözmeyi düşünüyom
    almadım ama çoğu problemler kitabının pdf si var google den bak bul. bilgi sarmal endemik apotemi bunlar var güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.