Şimdi Ara

Çap Fonksiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasildir? Bu kitaptan ogrenilir mi? Kullananlardan yorum bekliyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 26 Ocak 2019; 21:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekos

Hocam ben bitirdim öğretici denemelrden zor kaçıyor sorular bende
    Cok zor mu yoksa ogretici kolay orta zor mu gidiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Elimde Çap matematik, fizik ve kimya fasikül seti var. Ayrıca Muhteşem Üçlü isimli 3 türkçe kitabı var.
    Henüz kimya setine başlamadım ama matematik ve fizik setine başladım.

Muhteşem Üçlü adı gibi muhteşem. Çap türkçe dersine gerçekten tam anlamıyla hakim ve mükemmel bir kaynak. Fakat aynı şeyi matematik ve fizik fasikülleri için söyleyemeyeceğim. Çünkü bir konuyu anlatıyor ardından çözdüğü sorular içerisinde bazen başka bir konunun sorusu oluyor veya o konuda anlatmadığı bilgi içeren zor bir soru oluyor. Haliyle insan kızıyor "ulan bu soru burada mı sorulur, madem soracaksın niye anlatmıyorsun" diye.

Ben bunu şuna bağlıyorum. Çap türkçe dışında acemi, yeni. 345'in, birey'in, çözüm 3d'nin tecrübesi çap matematik ve fizikte yok gibi duruyor benim şuanki çalıştığım fasiküller içinde. Fasiküllerin hepsini bitirmedim. Belki diğer fasiküllerde bu tarz hatalar yoktur ama çalıştığım kadarıyla yayınevine çok da yakıştıramadığım hatalar görüyorum. Matematik konu anlatımında alternatifler var ama bana kimse fizik konu anlatımlı yayınevi bir türlü söyleyemedi. Forumda da o kadar araştırdım bulamadım. Hep soru bankası önerileri dönüyor. Tabi palme fizik ile olacak iş değil. Palme kendini hala 2002'de sanıyor.

Çok uzattım. Sadede gelirsem sadece fonksiyon fasikülünü almak sana birşey kaybettirmez. Benim gibi matematik, fizik, kimya seti almıyorsun sonuçta. Ben bu 3 seti aldığıma biraz pişman gibiyim. Keşke kimyada, fizikte tavsiye veren olaydı da başka yayınevi de inceleseydim. Ben tek kaynaktan konu çalışmaya karşı olduğum için Çap fonksiyon fasikülünü yine de alırdım.

• xooa kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı muhteşem üçlüden mi bahsediyoruz Ben bu kadar ikilemde bırakan, çözümleri mantıksız paragraf soruları görmedim daha önce. Açıkçası diğer iki kitabı kullanmadım henüz. Fakat türkçe hocam çap yayınlarını hiç beğenmediğini söyledi. Ben de paragrafını bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, yanlışım çıktığında mantıksızsa ciddiye almıyordum üzülmüyordum bile. Çünkü türkçe hocası bile bu kitap çok saçma başka bi kitap çöz demişti, yine de bitirdim o ayrı mesele

Daha Fazla Göster
  • Ben çözdüm ama beğenmedim.Capin konu anlatımları yetersiz oluyor.Video izle,üzerine çapın testlerini çöz

Orijinalden alıntı: Guest-CEE88068B

Ben çözdüm ama beğenmedim.Capin konu anlatımları yetersiz oluyor.Video izle,üzerine çapın testlerini çöz
    Kararimi verdim mikail hocanin derslerini satin alacam
    Mikail hocadan ayt videolarini yurutmek daha mantikli geliyor ustune 3d ayt alip cozunce cok iyi olur diye dusumuyorum tesekkurler yorumlariniz icin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.