Şimdi Ara

Canon Powershot G12 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
4
Favori
42.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

Bildiğim kadarıyla takılmıyor. Eğer illa makro lens ile kullanıcam diyorsan bendeki tüm lensler vs. ile G11 vereyim sana, Sen bana S95 var

s95 amamın sebebi compact bir makina olması. zaten kocaman bir makinam var o yüzde ikinciye gerek yok g12 için olan aparatlar s95 te kullanılır diye düşündüm ama yan ıldım sanırım. bu durumda s95 e makro tüp takamayacakmıyım ben
    AMD FX 8350 + ASUS M5A97 R2.0 (O.C.) + SAPPHİRE 7870 O.C + GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz + ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER + SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda + OCZ ZS 80PLUS 750W + SİLVERSTONE ARGON AR01 + CORSAIR CARBIDE 200R MidT ATX

• iso 800

Canon Powershot G12
  •  Canon Powershot G12

IMG_1621 by The_G12, on Flickr

•  Canon Powershot G12

IMG_1633 by The_G12, on Flickr

•  Canon Powershot G12

IMG_1629 by The_G12, on Flickr

Canon Powershot G12

IMG_1626 by The_G12, on Flickr

• Eline sağlık Ahmet , güzel fotoğraflar

Orijinalden alıntı: The_Bones

Canon Powershot G12

IMG_1621 by The_G12, on Flickr

çok sevdim fotoğrafları, eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Eline sağlık Ahmet , güzel fotoğraflar

Sağolasın

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

çok sevdim fotoğrafları, eline sağlık.

Teşekkürler

IMG_1629 by The_G12, on Flickr nolu resimdeki çiçeğin adı ne?
    Hayatımda ilk kez izmirde gördüm şaşırdım.Fotoğraflarını çektim ama seninkiler kadar berrak olmadı.
    Bir türlü alışamadım şu makineye. Resim editörünle oynamadın dimi?
    Makinende kit varmı?

Orijinalden alıntı: soran2

The Bones,fotoğraflar çok iyi,helâl

IMG_1629 by The_G12, on Flickr nolu resimdeki çiçeğin adı ne?
    Hayatımda ilk kez izmirde gördüm şaşırdım.Fotoğraflarını çektim ama seninkiler kadar berrak olmadı.
    Bir türlü alışamadım şu makineye. Resim editörünle oynamadın dimi?
    Makinende kit varmı?

Resimlere herhangi bir işlem uygulamadım, zaten editör programlarını kullanmayı bilmem.
    Aksine fotoğrafları çekerken fazla vakit harcayamadım, biraz aceleye geldi bu sebepten hepsini otomatik mod'da çektim.
    Çektiğim andaki ortamı size söyleyeyim
    1. Sabah saat 8-8.30 arasında sabah güneşinin yumuşaklığından faydalandım
    2. arkaplanı bulanıklaştırmak için zoom yaparak çektim

Fotoğraflarda fazla bir numara yok , aslında eleştirilecek çok şey var fotoğraflarda; Örneğin gül fotoğrafında ışık çok kötü direk güneş ışığı almıyordu...
    IMG_1629 fotoğrafındaki bitkinin ismini sormuşsun ama inan bende bilmiyorum

• Zaten gül fotoğrafını beğenmedim Ama son fotoğraf harika görünüyor. Flickr'de EXIF bilgilerini istedim zaten.

Orijinalden alıntı: arandur

Zaten gül fotoğrafını beğenmedim Ama son fotoğraf harika görünüyor. Flickr'de EXIF bilgilerini istedim zaten.

http://www.flickr.com/photos/g12ci/5980354217/meta/in/photostream/
    Buyrun

• Net fotograf cekmek icin gercekten isik cok onemli. isigin sert olmadigi zamanlarda mukemmel netlikte fotograflar cekmek mumkun. arka tarafin flulugu icin cekim yaparen yuz algilamayi acin.
  • modelleri araştırdıkça kafam daha çok karışıyor..bütçem sınırlı olmasa bu kadar düşünmeyeceğim..takıldığım nokta şu...g12 almak istiyorum..ama profosyonel bi arkadaş canon 450d alsan ikinci al daha tatmin eder dedi..tam profosyonel makineyle g12 araında ne fark var ki?g12 lerde de lens takılıyor biliyorum ya da manuel çekimlere izin veriyorsa,çok daha paralar üstüne koyup profosyonel bi makine almanın avantajı ne?

ayrıca 900 tl bütçem var maksimum..eş dost resim çekilcez..özellikle arka fonun flu,objenin net olduğu resimleri seviyorum..makro resimlerden bahsetmiyorum..mesela arkadaki manzarayı flu yapıp karşımda ki kişiyi belli bi uzaklıktan net çekmek istiyorum..hangi makineyi alayım,g12 yetmeyecek mi bana?
  • G12 normalde sana yeter lakin arka planı flu yapma işinde DSLR cihazlar çok daha iyidir. 2. el 450D alırsan daha kaliteli fotoğraf çekersin, evet. Ama lense sürekli para yatırman lazım, kocaman makineyi taşıması dert, video çekmez 450D vs. bir sürü kaybın da olur. Bence iyi düşün.
  • hocam işte iyi düşündükçe kafam karışıyor..g12 alıp 1 sene falan daha işi öğrenip,sonra dslr ye geçmek makul gibi gözüküyor...ama uygun bi dslr o fiyata alıp,üzerindeki lens ile de uzmanlaşabilir miyim bilemiyorum...kısıtlı olunca imkanlar ve alternatifler çok olunca böyle afedersin mal gibi kalıyorum...g12 ağır basıyor şu an...taşınabilirlik göz ardı edilemeyecek bir avantaj..
    g12 alirsan masrafin sadece bir canta olur, lens falan almanada gerek yok, üzerindeki fazlasiyla is goruyor.
  • S95'i de düşün. Ben şu anki aklım olsa geçen sene G11 yerine S90 alırdım çünkü daha taşınabilir bir cihaz. İleride de yanına DSLR aldı mı tamam olur.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.