Şimdi Ara

Canon Powershot G12 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
4
Favori
42.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • tamam kararımı verdim..kaliteli bir kompakt alacağım..aklımda tek g12 varken birde son zamanlarda s95 çıktı..fiyatları hemen hemen birbirine yakın...peki aralarında ki farklar nelerdir?s95 baya bi taşınabilir,ama g12 daha iyiyse onu da taşırım :) çünkü gördüğüm kadarıyla s95 de manuel çekime izin vermiyor...s95 in çekim kalitesi g12 gibiyse,manuel ayar olmadığı halde çekimi g12 kadar iş görüyorsa e o zaman tabi ki s95 e yönelebilirim..ama sadece daha taşınabilir diyorsanız,o zaaman g12 alırım...ve son olarak..bu cihazları nereden alayım?vatanda falan fiyatlara baktım inanılmaz....yurt dışından getirme imkanım şimdilik yok,olsa da zaman alır...
  • İzin vermez olur mu? Aynı ayarlar var ikisinde de, aynı sensörü kullanıyorlar. Sadece lens birazcık farklı ama aynı fotoğrafı çeker ikisi Eksiği ayarlara zor ulaşım olması, zoom düşük olması. Bir de G12 katlanır ekrana sahip. S95 in avantajları küçük boyutu ve f2.0 değerine sahip olması.

Orijinalden alıntı: enesemre

owwww şimdi yandık :)))) ben g12 daha manuel ayarlarla daha kaliteli çekimlere izin veriyordur diye tahmin etmiştim..şimdi s95 daha makul gelmeye başladı :)))

g12 nin ayarları daha pratik, çoğu makinanın üstünde, bide ekranı katlanabilir. ama s95 daha kucuk ve pratik,
    fotograf kalitesi acisindan cok fark yok. bir de g12 nin kasası ele oturuyor.
  • katılacağım bol sulu bir doğa gezisinde fotoğraf çekmekten mahrum kalmamak adına şu kılıfı sipariş ettim az önce. Umarım cihaz içine sığar

http://www.yenilikmarketi.com/urunler-47-bingo_su_gecirmez_fotograf_makinesi_kilifi_objektifli_mavi_renk.aspx

Orijinalden alıntı: enesemre

modelleri araştırdıkça kafam daha çok karışıyor..bütçem sınırlı olmasa bu kadar düşünmeyeceğim..takıldığım nokta şu...g12 almak istiyorum..ama profosyonel bi arkadaş canon 450d alsan ikinci al daha tatmin eder dedi..tam profosyonel makineyle g12 araında ne fark var ki?g12 lerde de lens takılıyor biliyorum ya da manuel çekimlere izin veriyorsa,çok daha paralar üstüne koyup profosyonel bi makine almanın avantajı ne?

ayrıca 900 tl bütçem var maksimum..eş dost resim çekilcez..özellikle arka fonun flu,objenin net olduğu resimleri seviyorum..makro resimlerden bahsetmiyorum..mesela arkadaki manzarayı flu yapıp karşımda ki kişiyi belli bi uzaklıktan net çekmek istiyorum..hangi makineyi alayım,g12 yetmeyecek mi bana?

ikinci el dslr aldığında elinde patlama riski daha fazla hele 450d gibi eski bir makinaysa, alacaksan 0 dslr al eğer bütçen uygun değilse g12 veya s95 al

• ama gidipte g12 ye 900 tl den fazla para verme, malum döviz yüksek fiyatlar uçuyor ben 890 tl ye aldım ocak ayında
  • İki ay önce canon g 12 aldım. Makinadan çok memnun kaldım ancak lens hatası çıktı ve artık kapanmıyor. Bu hataları kullanıcı hatası diye tamir de etmiyorlarmış halbuki ben bir şey yapmamıştım kendisi takıldı birden. Ne yapabileceğim konusunda yardım edebilecek birisi var mı

Orijinalden alıntı: yojimbo

İki ay önce canon g 12 aldım. Makinadan çok memnun kaldım ancak lens hatası çıktı ve artık kapanmıyor. Bu hataları kullanıcı hatası diye tamir de etmiyorlarmış halbuki ben bir şey yapmamıştım kendisi takıldı birden. Ne yapabileceğim konusunda yardım edebilecek birisi var mı

bu canonlarda kronik arıza herhalde benim önceki iki makinada çıktı, zaten garantisi de yoktu, çok fazla tamir ücreti istediler erkayalarda...
    gittim yine canon aldım artık hayırlısı. bence garantideyse gönder zaten onlar seni bilgilendiriyorlar, ücret ve arıza konusunda.

• Erkayalar'a gidipte garanti kapsamında hizmet alan var mı ? Ben görmedim
    Bundan dolayı millet bas bas bağırıyor; Boşuna garantili alacam diye 2 kat fazla para ödemeyin, Erkayalar'dan bir cacık olmaz...
    Titiz Halı ve Koltuk Yıkamawww.titizhali.com
  • Arkadaşlar yukarıdaki mesajda yazdığım kılıf bugün geldi. Denedim, makine zar zor sığdı ve gayet düzgün çalışıp ıslattığım halde lens kısmı su tutmayarak tam kalitede fotoğraf çekti. Tek eksiği cihaz kılıfta iken mod tekerlekleri ayarlanamaz durumda. Eğer su altı ve ıslak zemin fotoğrafçılığı düşünüyorsanız bu gayet ucuz kılıfı kaçırmayın derim.

http://www.mydigitaland.com/index.php/foto/dijitalkompakt/canon/canon-powershot-g12-4-gb-sdhc-kart-canta-hediyeli.html

• quote:

Orijinalden alıntı: muratilk

G12 için video çekim örneği.Tokat Reşadiye Gökköy'ünde Altundede festivalinde çekilmiştir.
    http://youtu.be/K2n6TTw3C34

Güzel çekim.Makinemiz birde videoda optik zoom yapabilse tam süper olacak.

Orijinalden alıntı: The_Bones

Erkayalar'a gidipte garanti kapsamında hizmet alan var mı ? Ben görmedim
    Bundan dolayı millet bas bas bağırıyor; Boşuna garantili alacam diye 2 kat fazla para ödemeyin, Erkayalar'dan bir cacık olmaz...

Herkes Erkayalardan dert yanıyor.Kısmetmidir nedir ben çok memnunum onlardan.
    Önceki makinem A60'tı süper hizmet aldım.G12'de hot piksel verdi.Götürdüm bıraktım,gayet müşteriye saygılılar.Teknik desteğinde Ali Bey vardı.
    Etrafı sarımtırak çekiyor dedim.Gitti depodan sıfır bir cihazda denedi,daha ne olsun.Ben sıkıntı yaşamadım.

A60'ı 2003'te aldım.O zamanlar biliyorsunuz garanti süreleri 1 yıldı.
    3. senesinde ccd bozuldu.İnternetten araştırdım.Amerika ve kostarikada garanti süresini geçse bile ücretsiz değiştirdiklerini gördüm.
    Fabrikasyon arıza varmış.Bunu Erkayalara izah ettim.Tamam efendim cihazı kargoyla gönderin dediler.
    Hatta kargo parası bile ödetmediler.5 gün sonra tatile çıkacaktım rica ettim o tarihte makine elimdeydi.Halende makinem sapasağlam.
    Hizmetlerinden çok memnun kaldım.Umarım memnun kalmaya devam ederim.

• Arkadaşlar merhaba.

Şu anda amerikadayım ve hediye olarak fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Önce nikon P7000 almayı düşünüyodum sonra araştırdım ve türkçe menü olmadığını öğrendim bu yüzden soğudum diyebilirim.

Canon cihazların hepsinde türkçe dil seçeneği varmı veya g12 modelinde türkçe dil seçeneği bulunurmu?Bide fiyat 450 dolar uygunmudur?Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim.Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: SADOTMN

Arkadaşlar merhaba.

Şu anda amerikadayım ve hediye olarak fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.Önce nikon P7000 almayı düşünüyodum sonra araştırdım ve türkçe menü olmadığını öğrendim bu yüzden soğudum diyebilirim.

Canon cihazların hepsinde türkçe dil seçeneği varmı veya g12 modelinde türkçe dil seçeneği bulunurmu?Bide fiyat 450 dolar uygunmudur?Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim.Teşekkürler...

450$ uygundur.Fakat video modunda optik zum yapmıyor haberiniz ola...

Biri :http://urun.gittigidiyor.com/CANON-POWERSHOT-G-12-SOKKK-FIYAT_W0QQidZZ43429905

Diğreri :http://www.alisveris.com/urun/canon-powershot-g12-dijital-fotograf-makinesi.aspx

Bu ürünler sanırım normal yani spot değil? Yanlış mı düşünüyorum? Bu arada Birinci üründe %5 indirim var şuan 1216 ya geliyor yanında üçayak ve hafıza kartı hediye demiş.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.