Şimdi Ara

Canon 700D ile 60D arasında kaldım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen konu hakkında fikri olmayanlar yazmasın.

Edit:Kısa film için soruyorum.Video öncelikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EasternWhite -- 4 Eylül 2013; 20:59:15 >

• yalnızca video da çok fark olmaz aralarında.
    ancak ikisi farklı segment cihazlar ve 60d kesinlikle tercih edilir
  • Bir yerde 700d nin daha iyi fps aldığını duydum mikrofonu da daha kaliteliymiş dediğim gibi fotoğraf çok onemlı değil.

Fps nin yüksekliği video kalitesini nasıl etkiler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasternWhite

Bir yerde 700d nin daha iyi fps aldığını duydum mikrofonu da daha kaliteliymiş dediğim gibi fotoğraf çok onemlı değil.

Fps nin yüksekliği video kalitesini nasıl etkiler ?

ne kadar yüksek fps'de kaydederseniz o kadar akıcı olur görüncü . her ikisi de pişman etmez sizi , ucuz olanı alıp kalan yatırımı daha iyi bir lense yapabilirsiniz
  • Yurt dışından getirteceğim için fiyat benim için pek önemli değil.

Görüntü ve sesin çok önemli olduğu için D700'yi tercihi edicem heralde
  • 70D alın... Video netleme sistemi tamamen değişik, daha faydalı olabilir. Bir incelemenizi tavsiye ediyorum.
  • Sadece video onemli diyorsanız bence sony lere de bakmalısınız. zira sony nin slt tam geçirgen ve yarı geçirgen sistemli yeni serisi canon ve nikondan cok daha iyi video çekimine sahiptir. tum araştırmalarda belirtilmiş zaten.
    Ayrıca normal bir filmi (slow motion olmayan) ne kadar yuksek fps desteklerse desteklesin 24 fps (23.976) fps de çekeceksiniz. Bu sinemada uluslararası standart olarak kabul edilmiştir.

Sinemalarda izlediğiniz hemen hemen her film 24 fps dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar 700d full hd densede ben pek bir fark göremedim aralarındaki fark olarak sunulabilecekler enstantene sanırım 60d 1/8000 enstantene sunarken 700d 1/4000 'de 60d mono iken 700d streo mikrofon..birde ekranın dokunmatik olması var.
  • 700d daha yeni teknoloji video için alınacaksa d700 derim fakat fotoğraf çekiyorsanız ele oturuş uzun batarya süresinden 60d derim
  • İki makine arasinda kaldiysan kesinlikle 60d zaten ikisinide eline alip birer fotograf cek ne demek istedigimi anlarsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700d+18-135is stm cok güzel bir secim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.