Şimdi Ara

Canon 650D yi satıp PS3 + NOTE II alsam ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 650d 18-135 STM lens li makinem var. Onu satip ps3 + note 2 dusunuyorum ne diyorsunuz? Yetmezse HTC 3D Evo muda satarim ekstra. Degermi sizce ne diyosunuz ? Gta 5 oynarim hem. Yoksa bekle ps4 al mı dersiniz. Ciddi yorumlari bekliyorum.

Not: canonu 2000 tl ye satabilirim. Sifirdan farksiz 8 aylik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hobin varsa satma, kullanmıyorsan evo 3D'yi de satıp ps3 al ve yeni çıkacak note 3'ü bekle
  • neden ps3 ve note 2 almaya karar verdin? bi kere daha düşün istersen,eğer cep telefonu ihtiyacın varsa note 2 al ancak ps3 yerine bisiklet alıp hem kendi sağlığın için iyi birşey yapıp hemde bir yere bağlanmazsın ama karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

hobin varsa satma, kullanmıyorsan evo 3D'yi de satıp ps3 al ve yeni çıkacak note 3'ü bekle

Hocam universitede kisa film cekmek icin aldim ama vakit kalmadi mezun olduk işe girdik kameraya dokunamiyoruz bile :/

Note 3 ciktiginda baya pahali olucak ona gucum yetmez 3 gb ram bana gereksiz 2 yeter gibi geliyor ne biliyim yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

neden ps3 ve note 2 almaya karar verdin? bi kere daha düşün istersen,eğer cep telefonu ihtiyacın varsa note 2 al ancak ps3 yerine bisiklet alıp hem kendi sağlığın için iyi birşey yapıp hemde bir yere bağlanmazsın ama karar senin

Hocam oncelikle htc 3d evo kullaniyorum ama cok sorunlu note 2 yi cok begendim almak istiyorum. Spor salonuna.gidiyorum haftanin her gunu saglikli yasamim var cok sukur. Bilgisayarda oyunlar pek sarmamaya basladi zaten.bi pes 14 oynuyorum onuda konsolda tadini alirim hemde gta5 oynarim doya doya :/

• Aslında fotoğraf güzel bir hobi fakat sürekli olarak zaman gerektiriyor.

Benim tavsiyem ise, Xbox 360 almandan yana... PS3 oynuyordum deli gibi, eve alma kısmına gelince teorik olarak araştırıp Xbox 360'a yatırdım parayı ve çok memnunum. Telefonun dursun, Note 2'de alma, artan para ile başka bir şeye yatırım yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 22 Eylül 2013; 23:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

quote:

hobin varsa satma, kullanmıyorsan evo 3D'yi de satıp ps3 al ve yeni çıkacak note 3'ü bekle

Hocam universitede kisa film cekmek icin aldim ama vakit kalmadi mezun olduk işe girdik kameraya dokunamiyoruz bile :/

Note 3 ciktiginda baya pahali olucak ona gucum yetmez 3 gb ram bana gereksiz 2 yeter gibi geliyor ne biliyim yaa

Sadece RAM değil, kamera, işlemci, ekran, kalite, sanırım Samsung'un gelmiş geçmiş en kaliteli telefonu olacak.

Giriş fiyatı 1800-1900 civarı olacaktır, Note serisi genel anlamda Galaxy SX serisinden 100-200 lira daha düşük fiyat ile çıkıyor piyasaya.

Samsung'tan başka derseniz Sony Xperia Z1 veya Xperia Z Ultra modellerine bakın derim.

Z1'in kamerası da baya iddialı;
    20.7 MP, autofocus, LED flash, 1/2.3'' sensor size, geo-tagging, touch focus, face detection, image stabilization, HDR, panorama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 22 Eylül 2013; 23:29:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

neden ps3 ve note 2 almaya karar verdin? bi kere daha düşün istersen,eğer cep telefonu ihtiyacın varsa note 2 al ancak ps3 yerine bisiklet alıp hem kendi sağlığın için iyi birşey yapıp hemde bir yere bağlanmazsın ama karar senin

Hocam oncelikle htc 3d evo kullaniyorum ama cok sorunlu note 2 yi cok begendim almak istiyorum. Spor salonuna.gidiyorum haftanin her gunu saglikli yasamim var cok sukur. Bilgisayarda oyunlar pek sarmamaya basladi zaten.bi pes 14 oynuyorum onuda konsolda tadini alirim hemde gta5 oynarim doya doya :/

Note 2 kullanıcısı olarak öneririm

• quote:

quote:

quote:

Sadece RAM değil, kamera, işlemci, ekran, kalite, sanırım Samsung'un gelmiş geçmiş en kaliteli telefonu olacak.

Giriş fiyatı 1800-1900 civarı olacaktır, Note serisi genel anlamda Galaxy SX serisinden 100-200 lira daha düşük fiyat ile çıkıyor piyasaya.

Samsung'tan başka derseniz Sony Xperia Z1 veya Xperia Z Ultra modellerine bakın derim.

Z1'in kamerası da baya iddialı;
    20.7 MP, autofocus, LED flash, 1/2.3'' sensor size, geo-tagging, touch focus, face detection, image stabilization, HDR, panorama

Dev ekran hastasiyim ve note 2 kullandim gercekden cok harika kalemi falan cok iyi kesinlikle fiyatina gore enfes. Note 3 fazla bana simdilik.iki uc sene sonrada note 3 alirim

Sony nin telefonlarindan nefret ediyorum niye bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Aslında fotoğraf güzel bir hobi fakat sürekli olarak zaman gerektiriyor.

Benim tavsiyem ise, Xbox 360 almandan yana... PS3 oynuyordum deli gibi, eve alma kısmına gelince teorik olarak araştırıp Xbox 360'a yatırdım parayı ve çok memnunum. Telefonun dursun, Note 2'de alma, artan para ile başka bir şeye yatırım yapabilirsin...

Hocam neden xbox peki. Ne ustunlugu var. Fiyatlar nasil ? Benimde kafami kurcaliyor bu konu. Daha mi akici oynarim pesi gta yi ?

• *Gamepad'ler kaç saat oynarsan oyna elde ağrı yapmıyor. Stick'lerin içi çukur olduğu için elden kaymıyor ve kullanımı daha kolay.
    *Ben 500Gb'lık slim cihaz aldım, çift kol ile birlikte 800 lira verdim sıfır cihaza. PS3'ün eski kasasının 2. eline de 800 diyorlar. (Dükkanlar)
    *Oyunlarda çok fazla fark olduğunu söylemek biraz zor ama ben PES 2013 olarak Xbox'dan daha çok zevk aldım... GTA aldığımda konsolda vardı fakat hiç oynamadım

Tabi bunlar benim şahsi fikrim. PS3'ün de kendine has üstünlükleri var ama ben olsam yine de Xbox derim. Araştırıp almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

*Gamepad'ler kaç saat oynarsan oyna elde ağrı yapmıyor. Stick'lerin içi çukur olduğu için elden kaymıyor ve kullanımı daha kolay.
    *Ben 500Gb'lık slim cihaz aldım, çift kol ile birlikte 800 lira verdim sıfır cihaza. PS3'ün eski kasasının 2. eline de 800 diyorlar. (Dükkanlar)
    *Oyunlarda çok fazla fark olduğunu söylemek biraz zor ama ben PES 2013 olarak Xbox'dan daha çok zevk aldım... GTA aldığımda konsolda vardı fakat hiç oynamadım

Tabi bunlar benim şahsi fikrim. PS3'ün de kendine has üstünlükleri var ama ben olsam yine de Xbox derim. Araştırıp almakta fayda var.

Daha ucuza bulamazmiyim ben xbox veya ps3? Fazla gb ye gerek yok 12 gb falan yeter bana heralde. Oyunlar orjinal olcak zaten multiplayer olayi icin

• http://www.n11.com/microsoft-xbox360-4-gb-oyun-konsolu-P15694512

BU ISIMI GORURMU BEYLER ? YANINA HDMI KABLO,PES 14 VE GTA 5 ALSAM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spielberg -- 23 Eylül 2013; 0:23:58 >
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    hocam xbox 4 gb olanları var sıfır alıcam diyorsanız 500 tl den başlıyor 0 fiyatları ki ps3 fiyatlarıda öyledir arkadaş biraz abartmış
    üstünlük olarakta oyunlar arası gözle görülür fark yok
    xbox online alt yapı ps3 ex oyunlar ile öne çıkar
  • Kamerayı kullanmıyorsan sık sat gitsin. Telefon konusunda pek birşey diyemem. Note 3 çıkıcak. Note 2 nin performansı size yeter diye düşünüyorum. Ben olsam Ps4 alırdım. Alıcaksam bi kez alayım güncel olsun en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

Kamerayı kullanmıyorsan sık sat gitsin. Telefon konusunda pek birşey diyemem. Note 3 çıkıcak. Note 2 nin performansı size yeter diye düşünüyorum. Ben olsam Ps4 alırdım. Alıcaksam bi kez alayım güncel olsun en azından.

Ya sende haklisin klasik Turk insani dusuncesi bi kez aliyorum iyisini aliyim ama ps4 de baya pahali olcak 1-2 sene. Gerci calismaya basliyorum belki alabilirim ustune katip. Bekliyip gorelim ps4 ciksinda zaten o ciktiginda ps3ler xboxlar dahada ucuzlar. Note 2 de ozamana kadar baya ucuzlar. Firsattan istifade ikisini bi arada cikartirim heralde inşAllah

• 8 aydir note 2 kullanıyorum. Gayet memnunum ama bazi zamanlar büyük geldiği icin keske almasaydim dedim

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    samsungları bilirsiniz piyasaya çıktıktan sonra fiyatları çabuk düşüyor iphone 5 hala 1900 2000 tl civarlarında s4 1500 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

samsungları bilirsiniz piyasaya çıktıktan sonra fiyatları çabuk düşüyor iphone 5 hala 1900 2000 tl civarlarında s4 1500 tl

iphone severim fakat asla almam. tamamen para tuzağı. aynı şeyi güncelleyip güncelleyip fahiş fiyatlara kekeliyolar millete. Samsung Note 2 candır
  • Hiçbirşey almıyorsan bile fotoğraf makineni sat. boşuna tutma elinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.