Şimdi Ara

Canon 400D ve Canon Rebel xti arasında ne fark ne var ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır dslr makine araştırıyorum. Nikon D40x ile Canon 400D arasında kaldım ve sonunda tercihimi Canon dan yana kullandım. Makineyi yurt dışından getirmek istiyorum ama bir baktım sitede 400D yazınca Rebel xti çıkıyor. Araştrdım ve özellik bakımında aynı olduğunu gördüm. Bu makinelerin farkının ne olduğu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar. Şimdiden teşekkürler.

• Aynı makine.. Amerika için üretilen modelin adı Rebel XTI hepsi bu.. Biraz şekilli isim olsun istemişler , isimle etkilemek için.. 400d ismi hafif kalmış herhalde Tüm dünyada 400D.. Ne gereği varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 31 Temmuz 2007; 23:16:30 >
  • Amerika - Rebel XTI
    Avrupa - EOS 400D
    Asya - Kiss'n Digital

Olay budur, sadece model adı değişik diğer herşey aynı
  • Önden bakıldığında sağ alt köşede ve kırmızı harflerle yazılan Rebel Xti yazısı, siyah makina üzerinde çok hoş duruyor bence
  • hafta sonu doğubankta gördüm bir tane XTI.

başında da 14-15 yaşlarında bir çocuk duruyordu. fiyatını sordum 1091YTL dedi. üzerimde para olsaydı alacaktım çünkü bence yanlış fiyat verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpug

hafta sonu doğubankta gördüm bir tane XTI.

başında da 14-15 yaşlarında bir çocuk duruyordu. fiyatını sordum 1091YTL dedi. üzerimde para olsaydı alacaktım çünkü bence yanlış fiyat verdi.

Keşke para olsaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.