Şimdi Ara

Canlı canlı drenaj :( [SS'li] ( İşkence İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler bu sabah konu açdım ama tutmadı. Daha ayrıntılı anlatıcam şimdi.

Şimdi sol el işaret parmağım dolama olmuş ve iltihap dışarı çıkmıştı ve doktora cerraha gittim. Cerrah parnağıma bakıp " yandın olm sen bakışı attı ". Sonra uzan dedi uzandım. Geldi zaten ağrıdan geberdiğim parmağımı eline alın sıktı ovaladı.Sonra şırıngayı aldı eline"

Ağrılı geçecek sıkın dişinizi " dedi. Aha yandım dedim. Anestezi falan yapmadan şırınganın azına antibiotiği koyup parmağıma soldan bastırdı iğneyi. Kemik oldugunu anladı çıkardı. Sonra alttan soktu iğneyi. İlk işkence buydu işte. Parmağımı koparıyolar sandım. Şırıngayı bıraksa bile elimde kalıyordu çünkü yarısına kadar girmişti. Sonra ilacı enjekte etti , mosmor olan parmak sap sarı oldu. Gelelim 2. işkenceye :

3-4 Cm boylarında keskin bir alet vardı. Onu aldı ve tırnağımın ortasının altından canlı canlı kesti. Çığlık atmamak için zorlasam da olmadı. Bastım hafif çığlığı. Neyse 2. kez tekrarlarsa tekrar yaşıycam. Bu da SS:

Canlı canlı drenaj :( [SS'li] ( İşkence İçerir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun

• neden yapıyormuşki?
  • ulan okurken bile içim huylandı off
  • geçmiş olsun okurken bile tuhaf oldum
  • Okurken bi hoş oldum lan

• sen ölmüşünde ağlıyanın yok kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da acı mı be
  • ciğerim sızladı yemin ediyorum. Geçmiş olsun.
  • Editlicem..

Burnuma arka arkaya 5 tane kafa yediydim hastaneye o halde gittim doktor kafasına bişe taktıydı ısık gibi o burnumu aldı sıktı sağ sol kemik kırıkken taze taze he çatur çutur sesler geliyor beynimi çekiyo sandım bi an.. çıglı katacak gibi oldum aglamaya başladım gözlerimden yaş akıyor kendini tutuyorum acıya dayanmaya calısıyoz bi bagırsam hastane inleyecektide.. ayrıntılı gene editlerim konu tutarsa ayak baş parmagım 180 derece döndüydü tekvandoda yere vurdum yanlıslıkla
  • İçim çok fena oldu geçmiş olsun.
  • tırnak batması için bir tam şırıngayı baş parmağıma 5-6 yerden vurdu o acı daha kötüdür
  • Saolun beyler. Tekrarlayacak galba

• Okurken bile bir acayip oldum, ben dayanamazdım o acıya. Geçmiş olsun.
  • içim bir hoş oldu la bir rahatlama geldi garip oldum
  • La benimde ayak parmağı dolama oldu(4 aydır devam ediyor)parmağın ici dısına çıktı,morardi,patladı,ne varsa oldu. Doktora gittim,bisey yok dedi merhem verdi iyi yine şimdi. Gecmis olsun sanada

• Saolun beyler.

• Geçmiş olsun okurken buz kestim acil şifalar
  • Dolama ne la ?
  • kardeşim cidden çok üzüldüm geçmiş olsun PM den facemı verırım laflarız istersen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.