Şimdi Ara

Canım hiçbir şey yapmak istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders çalışmayı geçtim tüm gün öylece oturasım geliyor ders çalışamadığım için ekstra stres olup daha fazla boş oturuyorum kısır döngüde kaldım toparlamam lazım her açtığım günlüğü yarıda bırakıyorum en son yazışımın üstünden 1 hafta geçmiş boşluğa düşmüş gibiyim adeta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de böyleydim birkaç gün önceye kadar saldım dersi açtım dizi izledim bi sezon kendime geldim geri

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    Dizi izlemeyi sevmiyorum hocam başka önerebileceğin bişey var mı mesela şu an saat 7 ama sıkıntıdan uyuyasım falan geliyor

• ballilimon kullanıcısına yanıt
    Kafa dağıtmaya bak hocam ya da mesela yeni konu çalışabilirsin ben sıkılınca yeni konu çalışıyorum aynı konular sıkıyor bir yerden sonra

• Kasım ayında bir cenabetlik var geçen sınava çalışırkende bu aylarda bir bıkkınlık gelmişti nasıl bir işse artık bendede durumlar aynı

Ne izledin?

film izleyebilirsin soul filmini öneririm animasyon olduğuna bakma belli anlamlarda motive edici ve çalışmalarına dönmen için ufak da olsa bi itki sağlayabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen tarif ettiğin şey bende de oluyordu. Hala da oluyor gerçi   Ben mesela en iyi çözüm olarak sabah kalkar kalkmaz çalışmaya başlardım gittiği yere kadar. O şekilde başlayınca psikolojik olarak verim aldığını hissediyorsun ve daha sonra ara versen de strese girmiyorsun. Şu ana kadar dediğin şekilde geçen günleri de hiç kafana takma. Konularda adım adım ilerledikçe denemelerde de çalışmanın karşılığını görüyorsun, bu da motive edici oluyor zaten uzun vadede

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    The boys ilk sezon. Geçen seneden beridir bekletiyordum

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt
    Animasyonları daha çok severim mutlaka bakıcam teşekkürler

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Sorun da o zaten hocam her gece erken uyanıcam diye yatağa giritorum sanki erken uyanınca dğnyayı fethedicekmişim gibi istediğim saaten çok geç uyandığımdan ötürü moral bozukluyğuyla oyalanıp oyalanıp duruyorum
    Belki de uyandıım gibi oturursam işe yarar denerim

3 sezonu da izledim. Fena değildi :)

Bu tarz bildiğin başka dizi varsa bakabilirim..

• Hocam, o bende de var aslında. Bir süredir akşamları çalışıyorum. 3-4 saat olsa bile..
    Bugün sabahtan başladım, farklı düşüncelere hiç girmedim. Sabahtan çalışmak insanı psikolojik olarak rahatlıyor bu arada sabahtan dediğim saat 10 :)

Hocam geçenki konuya sen de yazmıştın sende durumlar nasık toparlayabildin mi

Ben çok dizi izleyen biri değilim hocam o yüzden önerim yok maalesef

Akşam olunca üstğme eehavet çökğyor özellikle 8 den sonrası falan saat 10 a doğru yarın napıcağımı düşünmeye çalışıcağım şeyleri hazırlamaya başlıyorum
    Bu taez birsürü düşünce geldikçe odağım daha da bozuluyor ve süreklş kırılmalar oluyor
    Üstelik erken kalkmak için mesela 12 de yatacaksam yatış saatini 11 e alıyorum kalkabilmek için
    Kalkamayınca da güne okkalı bir küfürle başlıyorum başladığı gibi de bitiyor

Toparladım gibi..
    Hallediyorum, biraz hızlanmak lazım sadece.

Anladığım kadarıyla çalışamıyorsun, bunu sıkıntı ederek daha da kötü oluyorsun.
    Kaçta yattığının bir önemi yok, mezun ise kalkma saatinin de.
    O yüzden bunları düşünmeden çalış.
    Sabahtan 9-10 gibi bile başlamış olsan, akşama kadar iyi bir çalışma çıkarırsın. Bu sayede çalışmadım, olmayacak vs düşünceleri kafanı yemez. Akşam da kafan rahat ne istiyorsan onu yaparsın.

Bir de sonrayı düşünme. Bugünü düşün bugün yapacaklarını bitir. Okuyunca biraz garip gelse de bende biraz olsun rahatlık sağlıyor

Sağ olasın yine de
    Bir kaç bildiğim dizi varda çok uzun sürer gibi

• Kurtlar vadisi izleyin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.